טיפול אלטרנטיבי למחלה?

אינספקט

New member
טיפול אלטרנטיבי למחלה?

שלום, אני פונה בשם חבר שגילו לאשתו גידול שבסופה של ההבחנה הוא התגלה כגוש סרטני ולא שומני. האישה עומדת לקראת טיפולים כימוטרפיים שלא מעודדים במיוחד, כידוע. שאלתי בשם המשפחה, האם יש רפואה או דרך אלטרנטיבית\ טבעית, שיכולה להועיל בשלב זה, ולמנוע את ההקרנות וכל הטיפול העתידי? אשמח לשמוע ממומחים או מי שנתנסה בזה. אשמח לקבל חוות דעת נמהרות כדי לסייע בידם. בברכה ותודה מראש.

טיפול טבעי

ברוך הבא לפורום שלנו. הנושא שאתה שואל עליו קצת בעייתי ובעיקר מורכב. אני חושבת שאין תשובה אחת ובמיוחד במקרה הזה יש המון אפשרויות. במקרה שלי, הרעיון של טיפול אלטרנטיבי במקום כימו נשקל לפני תחילת הטיפולים והחלטתי לעשות טיפול משולב - קונבנציונלי ואלטרנטיבי תומך. יש הרבה מאד מטפלים וסוגי טיפולים ואם אשתו של החבר מחליטה לטפל באלטרנטיבי אני חושבת שקודם הכל, הכי חשוב, שהיא תמצא מטפל בו היא בוטחת ומאמינה. גם אם מדובר בטיפול תומך לקונבנציונלי. באופן אישי הטיפול האלטרנטיבי מאד עזר לי לעבור את תקופת הכימו וגם את תקופת השיקום שאחריה. ומתוך הנסיון שלי אני ממליצה בחום על טיפול משולב כדי להרחיב את האפשרויות להבראה. אך בסופו של דבר כל אחד בוחר את הדרך לו היא מתאימה. בהצלחה והרבה בריאות לאשתו של החבר
גלי

למעלה