טיפול אלטרנטיבי לעוברית במצוקה

טיפול אלטרנטיבי לעוברית במצוקה

מי יודע, מי מכיר מטפל בשיטה משלימה\ אלטרנטיבית היכולה לעזור לעוברית במצוקה? מדובר בחברתי הטובה, שהרתה לאחר טיפולי הפרייה רבים, הנמצאת בשבוע 26 להריון. ברחמה נמצאים תאומים כאשר אחת מהם מקבלת זרימת דם לקויה מאד ובעקבותיה חל פיגור משמעותי בגדילתה (IUGR). העוברית נמצאת במצוקה ולמרות שהתאום שלה גדל היטב, יש חשש שיצטרכו לסיים את ההריון מוקדם מדי כדי להצילה. מי מכיר דרך כלשהי שיכולה לעזור? בפיגור הגדילה הנוכחי היא מסכנת את חייה והתפתחותה העתידית מחוץ לרחם? המלצות, הצעות ורעיונות בעלי משמעות יתקבלו בברכה.

naomi76

New member
פורמים אחרים

תלמה שלום, כדאי לך לבדוק בפורמים אחרים כמו הפורום: הורים לילדים עם מחלות, או בפורומים שונים בבתי החולים (הם עונים גם על שאלות בנושא רפואה משלימה) בתקווה לחדשות טובות

תירתיר

New member
היי תלמה, כמה מסובך...

אני מניחה שהיא בשמירת הריון קפדנית! אני כותבת למרות שאני לא מבינה בתחום, ובכל זאת- אני יודעת שיש גיל קריטי כלשהו שמשתדלים שהעובר ישהה ברחם עד אליו, בעיקר מבחינת הבשלת הריאות. נראה לי שבאמת ינסו ליילד אותה מוקדם, אבל מה עם העובר השני? הוא עלול להסתכן לחינם אם יוולד פג! קודם כל, שתקפיד מאוד להיות בשמירה ולא לקחת שום סיכונים! שתתייעץ עם מומחה לגבי תנוחת הגוף שבה זורם מקסימום דם לרחם. לי אגב כל הלידות נחשבו IUGR כי עליתי מעט במשקל, אצלי
נולדו קטנטנים אבל בריאים... אני שולחת איחולים שהכל יעבור בשלום.

למעלה