טיפול אלטרנטיבי

רחלית

New member
טיפול אלטרנטיבי

האם משהוא ניסה טיפול אלטרנטיבי כל שהוא? האם עזר? אם עזר האם מנע התקפים? או קיצר התקף קיים?

RomiVais

New member
אהלן רחלית ../images/Emo13.gif

אני לא בטוחה לאיזה טיפולים אלטרנטיבים את מתכוונת, אבל אני אספר לך שאמא שלי טופלה באקופונטורה, רפלקסולוגיה, רייקי, מדיטציה וגם טיפול דרך רופא אומאופט. אצלה, אני אגיד לך ולכולם בכנות, שום דבר מהנ"ל לא עזר לה. אבל אני חייבת לציין שלדעתי האישית, צריך מינימום של אמונה מאחורי טיפול מסוג זה. אמא שלי אישה מאוד ראציונלית (היא פיזיוטרפיסטית במקצועה) ופשוט לא האמינה שדברים מהסוג הזה יכולים לעזור לה. אני מכירה מישהי, שחולה במחלה נאורולוגית שונה מטרשת לחלוטין (לצערי אני לא זוכרת את השם), אך הגיעה למצב של שיתוק כמעט כללי, היא היתה בכיסא גלגלים ולא יכולה ללכת, והיום היא לא רק הולכת, אלא רוכבת על אופניים ועושה ה-כ-ל!!! זו מחלה שונה במובן שאצל חולי טרשת נפוצה - מאמץ רב יכול להביא להתקף, ואילו אצלה - ככל שהיא מתאמצת יותר - מצבה משתפר. אבל מה שאני רוצה להגיד הוא, שלא רק שהיא עבדה על עצמה מבחינה פיזית, אלא עבדה על מדיטציה, רייקי ואצלה - אני מאמינה שזה מה שהכי השפיע - כי יש לה אמונה שלמה בכך! היא הבטיחה, כשהייתה במצב לא טוב - שאם היא תצא מזה - היא תדריך אנשים בחינם - וזה מה שהיא עושה היום. רחלית יקרה, אני מקווה שעזרתי לך, גם אם טיפטיפונת, ואני מקווה שהאחרים יתרמו לך גם מהידע והניסיון שלהם. שיהיה לך יום נפלא ביותר רומי

אורית...2

New member
רומי !!! איפה היא ???../images/Emo8.gif

רומי , זה מדהים להבריא ממחלה קשה ???!!! אז אולי תגידי לה לבוא אלינו לפורום ולעזור לנו....???!!! או שתגלי לנו איך אפשר להגיע אליה .... עכשיו רחלית !!!
רק תגידי שם של טיפול...ואני אגיד לך "ניסיתי"... הבעיה בטיפולים האלה שהם על כל אחד משפיעים בצורה אחרת.... (בלי קשר, בעלי הלך לדיקור לצרכי הרזיה...והוא עלה 4 קילו !!! שאלתי את "הדוקר" אם הוא שם את המחטים הפוך???!!!) נכון יש פה שילוב של אמונה וגם מטפל טוב !!!כי בתחום הזה יש המון שרלטנים !!! (רומי לא מרשה להגיד מילים לא יפות...רציתי להגיד "בו..." אבל מנסים, ויש כאלה שזה מצליח להם !!! מקסימום הכיס מתרוקן קצת, כי הטיפולים האלו לא גורמים שום נזק... אז תנסי, קשה להגיד מה ,כי על כל אחד משפיע משהוא אחר (או שלא) ושיהיה לך בהצלחה !!!

RomiVais

New member
לאורית ולכולם!! ../images/Emo13.gif

האישה שהזכרתי בהודעה שלי היא אילתית, אך דרום אמריקאית במקור, והיא לא שולטת בשפתנו האהובה - עיברית!! היא הדריכה תקופה קצרה את אמא שלי, אבל זה לא כל כך עזר. אני מבררת בימים האחרונים עם מכרים של ההורים שלי, לגבי מישהו/מישהי שיודעים יותר על הטרשת, כדי להביאם לכתוב בפורום על מנת "להחיות" אותו מעט. זה טיפה מבאס, אבל המכרים של ההורים שלי הם דרום אמריקאים וכמו האישה הזאת שהזכרתי, יש עוד אחת, המנהלת קבוצת התכתבות באינטרנט לגבי טרשת נפוצה - אבל בספרדית!!! חבל לי שאני לא יכולה לגרום להן לשתף את כולכם בידע שלהן. ועוד יותר חבל לי שאני לא מכירה עוד אנשים... אבל אולי אתם מכירים עוד אנשים/רופאים/מומחים שירצו לכתוב פה. מה דעתכם?? כל עזרה פה תתקבל בברכה!!
אורית - הרגת אותי בעניין המחטים (שאולי הדוקר שם אותן הפוך
)
את צודקת לגבי השרלטנים. נראה לי שכל אדם שלישי היום (אני טיפה מגזימה - אני יודעת
) עוסק בדיקור. אז באמת חשוב אם כבר - ללכת למישהו שמקבלים הרבה המלצות עליו. רחלית - אורית בהחלט צודקת - הטיפולים לא יכולים להזיק. אבל אם את מתכוונת לנסות - הכי חשוב להתחיל במחשבה שזה יעזור!! תאמיני שזה יעזור - עד שיוכח לך אחרת (אם בכלל וכאשר...) ולא להיפך!! אז המון המון בהצלחה וערב נפלא ל-כ-ו-ל-ם!!! רומי

אורית...2

New member
רומי !!!!!!!!!!!!!!!!! יש לידך.....

רומי !!! אמא שלך!!! ...למה את מחפשת כל כך רחוק שאמא שלך לידך ???? הנה ההזדמנות של חייך להביא אותה אלינו !!! שהיא תתרגם את מה שהבחורה הזאת אומרת...ואת תכתבי........ תחשבי על זה !!! ותגידי לה... שאני אומרת שהיא ממש ממש ממש תעזור להרבה......אז בבקשה !!! שתעזור לנו...בתרגום ,את בכתיבה.

RomiVais

New member
את בהחלט צודקת!!!

אבל אם היה לי משהו קונקרטי לתרגם - לא הייתי חושבת על פעמיים - הייתי כבר מתרגמת לכם מזמן. אני אבדוק אם יש לאישה הזו מאמרים או משהו כתוב לתרגם, כי היא היתה בזמנו עושה הכל בעל פה. אבל אין לשכוח שזה לא מדעי, ואני כמובן הייתי רוצה להביא לכאן מישהו שמכיר טוב יותר את המחלה - מבחינה רפואית גם. אז אולי נבדוק כולנו, מול האנשים שאנחנו מכירים? אני בטוחה שבסוף נמצא!!! שיהיה לך ערב נפלא!!!

אורית...2

New member
רומי את מדברת על אותה בחורה ???

היי רומי...זאת הבחורה שהיתה חולה ,והבריאה והבטיחה שתלמד איך ??? אז מה הבעיה שלה לספר לאמא שלך ,ושאמא שלך תתרגם לך את הפנטנט שלה להחלמה.... ואת תכתבי לנו...

RomiVais

New member
אורית, לפי התגובה שלך למעלה...

אני מבינה שאין צורך.
זו אותה אישה שמשתמשת בשיטה "סילבה". היא עושה הדרכות. לא ידעתי שיש קורסים בצפון - אבל עכשיו אני יודעת. כפי שאמרת - את ברחת מזה, לאמא שלי זה לא עזר - ואילו לאישה הזאת זה עזר ומאוד!!! אז זה מאוד אינדיווידואלי, כפי שתמיד אמרנו!!! שיהיה לך ולכולם לילה טוב וחלומות פז רומי

אורית...2

New member
מצאתי קישורים לכמה אתרים...../images/Emo2.gif

אתרים שעוסקים בשיטת סילביה ,ואחד שעוסק בהכל....בל סוגי הרפואה האלטרנטיבית...
ומקווה שעזרתי במשהוא.... רומי את שיטת סילביה ניתן להזמין הרצאות בספרדית,אז נראה לי שהידיה שלך עשתה את זה בספרדית ...

אורית...2

New member
למה נעלמים לי אותיות...../images/Emo7.gif

אני כותבת...ואחר כך רואה שחסרים אותיות...
אולי אני צריכה לנוח...היו אצלי היום שתי אורחות קטנות
ואחת מהם לימדתי אותה לתת נשיקה ,וזה מצא חן בעיניה...אז היא כל הזמן מנשקת...אז אני מלאה בנישוקים
השניה סיפרה לי סיפור ממש ארוך ועם המון התלהבות...רק שאני לא הבנתי כל כך ...
רומי זאת תקלה בפורום שנעלמים לי האותיות ??? או שאני עייפה... (אני מקווה שעופר לא רואה את מה שכתבתי כי הוא לימד אותי להקליד.... "עופר אתה מורה 10 !!!" זה הכל באשמתי...אבל אני מקווה שכולם יבינו את מה שרציתי לכתוב........

RomiVais

New member
אוריתוש ../images/Emo8.gif

הייתי רוצה להגיד לך שזו תקלה בפורום שאותיות נעלמות, אבל זו לא תקלה. זה קורה לכולנו!!! כשאנחנו כותבים מהר ופשוט לא שמים לב שברחה לה אות, או שטועים פה ושם - קורה תמיד... אז לא לדאוג לכלום!! כולנו מבינים גם אם חסרה אות - לא ביג דיל בכלל!!
יכול להיות שאת קצת עייפה, אבל בטח מאושרת אחרי שבילית עם הנכדות המתוקות
בדיוק דיברתי עם ידיד היום, שיש לו ילדה קטנה והיא נשמעת כל כך מתוקה וחמודה!!! אין, פשוט אין כמו ילדים כדי לשמח אותנו - הגדולים. נכון?
סתם מחשבות שעולות.......
אורית, שוב תודה על הקישורים. מזמן חיפשתי מידע בעיברית ולא מצאתי כלום. שיהיה לכולם יום נפלא ביותר, רומי

RomiVais

New member
תודה רבה אורית!!! ../images/Emo45.gif

אני כבר אוסיף את הקישורים האלה לקישורים שלמעלה. כל פעם שנכנסים לפורום או עושים ריענון, רואים קישור אחר. אז שוב, תודה רבה רבה רבה רומי

Dalia M

New member
../images/Emo42.gifטיפול בדיקור../images/Emo45.gif

שלום רחלית, לפני חודשים אחדים עשיתי סדרת טיפולי דיקור (אקופונקטורה) למען הדיוק 3 פעמים בשבוע במשך חודש ימים. יש לי הרגשה שהטיפול עזר, ואם אמצא מישהו באזור מגורי - אני חושבת שאחזור על כך בעוד 3-4 חודשים. מקווה שזה מה ששאלת
דליה

למעלה