אהלן רחלית ../images/Emo13.gif
אני לא בטוחה לאיזה טיפולים אלטרנטיבים את מתכוונת, אבל אני אספר לך שאמא שלי טופלה באקופונטורה, רפלקסולוגיה, רייקי, מדיטציה וגם טיפול דרך רופא אומאופט. אצלה, אני אגיד לך ולכולם בכנות, שום דבר מהנ"ל לא עזר לה.
אבל אני חייבת לציין שלדעתי האישית, צריך מינימום של אמונה מאחורי טיפול מסוג זה. אמא שלי אישה מאוד ראציונלית (היא פיזיוטרפיסטית במקצועה) ופשוט לא האמינה שדברים מהסוג הזה יכולים לעזור לה. אני מכירה מישהי, שחולה במחלה נאורולוגית שונה מטרשת לחלוטין (לצערי אני לא זוכרת את השם), אך הגיעה למצב של שיתוק כמעט כללי, היא היתה בכיסא גלגלים ולא יכולה ללכת, והיום היא לא רק הולכת, אלא רוכבת על אופניים ועושה ה-כ-ל!!! זו מחלה שונה במובן שאצל חולי טרשת נפוצה - מאמץ רב יכול להביא להתקף, ואילו אצלה - ככל שהיא מתאמצת יותר - מצבה משתפר. אבל מה שאני רוצה להגיד הוא, שלא רק שהיא עבדה על עצמה מבחינה פיזית, אלא עבדה על מדיטציה, רייקי ואצלה - אני מאמינה שזה מה שהכי השפיע - כי יש לה אמונה שלמה בכך! היא הבטיחה, כשהייתה במצב לא טוב - שאם היא תצא מזה - היא תדריך אנשים בחינם - וזה מה שהיא עושה היום. רחלית יקרה, אני מקווה שעזרתי לך, גם אם טיפטיפונת, ואני מקווה שהאחרים יתרמו לך גם מהידע והניסיון שלהם. שיהיה לך יום נפלא ביותר רומי