טיפול אלטרנטיבי

שן53

New member
טיפול אלטרנטיבי

אני סובלת מטנטון באוזן שמאל וחרשות פתאומית , לא ידועה הסיבה לכך , אני מבקשת לדעת אם קרה מקרה כזה למשהו מקרב אנשי הפורום ? לא מדובר במחלת מנייר תודה מראש

zs1957

New member
טינטון ירידה בשמיעה

שלום רב שן 53 לאנשים הסובלים מטינטון יש ירידה בשמיעה.טינטון קשה ולא מטופל עלול לגרום לחרשות עלייך לגשת לרופא א.א.ג. מומחה לטינטון. יש מרפאות לטינטון בבתי החולים בארץ. רפואה שלמה, זהבה שחם

שן53

New member
טנטון

היי זהבה תודה על תשובתך אשמח לשמוע ממך על אפשרויות הטיפול בטנטון שהינך מכירה והאם את מכירה טיפולים אלטרנטיבים שהועילו לשיפור השמיעה או טיפול בטינטון? אני שואלת אותך מאחר והרופאים הקונבנציונלים אמרו לי "שאין מה לעשות עם זה ואת תלמדי לחיות עם הטנטון, תודה

zs1957

New member
יש טיפול לטינטון

אינך צריכה ללמוד לחיות עם הטינטון יש טיפול. אנימ תכוונת לטיפול מערבי קונבנציונאלי לא לרפואה אלטרנטיבית. שיטות הטיפול : מכשירי שמיעה, טיפול ב-TRT , תרופות,היפנוזה. אני לא ממליצה על טיפול אלטרנטיבי לטינטון זה לא עוזר וחבל על הכסף שלך. רפואה שלמה, זהבה שחם

שן53

New member
טנטון

היי זהבה למה כוונתך TRT? והאם תשובתך לגבי טיפול אלטרנטיבי מבוסס על כמה ניסיונות .,כלומר ,של מספר אנשים ? אם אינני טועה באחת מתשובותיך בפורום ציינת שאת נרפאת לחלוטין , האם התכוונת לטנטון? מעניין אותי לשמוע על הדרך שלך לריפוי מחלתך,אגב תחילת המחלה אופיינה בסחרחורות , שעברו לאחר טיפול פיזיוטרפי תודה

zs1957

New member
מרפאות המטפלות בטינטון

יש מספר מרפאות בארץ המטפלות בטינטון. אנא כתבי לי במסר אישי היכן את גרה? תקבלי ממני את כל הפירוט במסר אישי. זהבה שחם

iahlom

New member
עזרה בנושא טינטון

זהבה שלום שמי יקי בלנק אני סובל מציפצוף באוזן שמאל מזה כחודש וחצי ללא סחרחורות או תופעות אחרןת רופא א.א.ג. שלח אותי לבדיקת ברא ומיפוי מוח ובדיקת שמיעה הכל תקין בשבוע האחרון ישנם ימים שע וצמת הציפצוף נחלשת וניסבלת וישנם ימים שבהם העוצמה מתחזקת אני בן 55 בריאות תקינה לא שמן מטופל בנפדיפין ללחץ דם 30 מיליגרם אודה לך אם תוכלי ליעץ לי או להפנות אותי לקבלת עזרה מיידית ומקצועית לפני שאאבד את שפיות דעתי המייל שלי [email protected] תודה.

למעלה