טיפול אנרגטי בסרטן - חיבור לעולם הסיבות

sharonlevari

New member
טיפול אנרגטי בסרטן - חיבור לעולם הסיבות

אחד הפגמים המורכבים ביותר שבני האדם חווים בתקופת התפר של חילופי העידנים הוא הסרטן על שלל צורותיו. הרפואה הארצית התקדמה רבות בתחום חקרה סרטן וטיפול בסרטן, אך בד בבד יש לציין שעם כל זה הרפואה לא מתמודדת בהצלחה יתרה בפגמים מורכבים כמו איידס וסרטן בדוגמה שלנו מאחר וטיפול בפגם זה מחייב טיפול ברמת המודעות שיצרה את הפגם וגרמה לזרע לנבוט מרמת הפוטנציאל... לפתח מסה קריטית ואז להתפרץ ברמה הפיזית. חיבור לעולם הסיבות הוא חשוב מאוד ולא רק טיפול ברמה סימפטומטית כמו שהרפואה הארצית יודעת לעשות.

שורש הסרטן נמצא בספירת גבורה ושם הטיפול מתחיל שכן אם לא נוגעים שם הפגם ייעלם אך ישוב בזמן אחר ובמקום אחר. יש לציין ששיטות רבות בתחום האלטרנטיבי גם לא מטפלים בשורש הבעייה.

איך אתם כמטפלים עמיתים לתחום מתמודדים עם תקלות מורכבות כאלו?

היי שרון...שאלה רצינית

אני לא מכיר את עניין הספירות.
אשמח אם תרחיב מעט....למרות שאפשר פשוט לגגל
.

כשאני מטפל במקרים קשים, כמובן שהטיפול הוא תהליך מורכב ועמוק.
אלו בדרך טיפולים שורשיים, שמגיעים לגלגולים קודמים ולתיקונים. בדרך כלל, לא תמיד.
התיקון הנשמתי הוא העניין במקרים אלו. התיקון הוא השינוי שהנשמה צריכה לעבור, בשביל לרפא את עצמה.
הסיבה למחלה או הצורך בתיקון, בדרך כלל נובעים מגלגולים קודמים. שוב.... בדרך כלל. כשמדובר בגלגול קודם, הכוונה לפגם נשמתי שנעשה בו ומצריך תיקון בגלגול הזה...או באלו הבאים אחריו, במקרה שלא עושים אותו.
הסיבה למחלה או לצורך בתיקון, מביאה למצב בחיים שיכול להביא לתיקון נשמתי. המצב יכול להיות מחלה קשה.

לפעמים יכול להיות תיקון נשמתי, אבל הגוף כבר לא יתוקן. הוא כבר פגוע מדי. במקרה הזה, החלק הרוחני קיבל את שלו.
לפעמים יש לעשות את התיקון הנשמתי ע"י תהליך רוחני אנרגטי ואת הריפוי הפיזי עדיין באמצעים מודרניים - נגיד סרטן - יש לטפל בתיקון הנשמתי מצד אחד ויחד עם זאת לנתח ולהוציא את הגידול.
במקרה שכזה - אם יש תיקון נשמתי, לא יתפתח גידול נוסף.

הנה עניתי לעצמי

הספירות.
עולם הסיבות.
שמעתי על התחום הזה בעבר מחברים, אבל אף פעם לא נכנסי אליו.
סוף סוף קראתי מעט
.
תודה.

sharonlevari

New member
צחי שלום ובוקר טוב...

אתה צודק לגבי החיבור לעולם הסיבות וגם ציינת את העניין שהנשמה יכולה להסכים לטיפול אך הגוף כבר עבר את נקודת האל-חזור ואז יש למסור לאדם שאינני יכול לרפא את התקלה של הסרטן מאחר והנקודה עברה. עדיין לא נתקלתי במקרה שבו הייתי צריך לומר "לא" אך כן אוכל
להקל את המעבר של הנשמה לכשיגיע הרגע להיפרד מהגוף.

אני אכן מערב שחזור גלגולים בתקלות מורכבות כאלו וזה גם לא מספיק במפגש בודד מאחר ולעתים העיכול לוקח את זמנו. לאחר שהובן למטופל
את כל המודעות השגויה שהובילה אותו עד לרמת המפגע הפיזי מגיע הרגע שבו אני מתחיל לטפל ברמת ספירת גבורה ומעט מילים בנושא.

הנשמה בעידן הנוכחי מורכבת מ-10 חלקים שביחד מהווים את האדם והנשמה כמכלול. האדם החי בעולם הפיזי שלנו הוא הנמוך ביותר בעץ
במקום המכונה "מלכות". שאר 9 החלקים הם מטאפיסיים. לכל חלק
יש תפקיד וסעיפי תיקון וחוייה שהוא רוצה שאנו נשלים ונבצע בשנים שיש
לנו כאן עלי אדמות. הספירות מדברים ביניהם תדירות ולעתים אנו חשים
את תוצרי אותם הדיונים בדמות חלומות וסימבולים שאנו אמורים לפענח
מה ולאן עלינו להתקדם מבחינת החוזה שלנו הקארמטי.

הנשמה לעתים מקבלת את החלק שלה ונראה כאילו לא מעניים אותה.
מה שאני עושה בטיפול שלי הוא להוריד את הנשמה אל המישור הפיזי
להרף עין של שנייה בכדי שהיא תבין את מה שנגרם כאן ברמה הפיזית
וקשה להבין כאשר יושבים במגדלי השן. אני נכנס לאותו מקום של גבורה ושורף את השורש שיצר את הסרטן. למעשה המטופל עושה הליך זה מדי יום בעצמו - זו עבודה אישית שלו כאשר אני עוקב, מחזק ומפרק את כל עודפי הקרינה מטיפולי הכימו.

אשמח להוסיף עוד ידע

אני ממליץ לכולם לקרוא
.

שרון, תודה רבה על התשובה המפורטת והנדיבה.

אני חייב לציין שכמובן לא ממש הבנתי את כל היחסים של הספירות
.
צריך להעמיק בשביל זה.
והיות והצעת.....
יש לי שתי שאלות :

1. האם הנשמה היא כל מרחב הספירות? ולמשל כשאתה אומר "מוריד את הנשמה אל המישור הפיסי", למה אתה מתכוון?

2. אמרת ששורש הסרטן נמצא בספירת הגבורה - מה הוא אותו שורש מבחינת הקיום הארצי?....מקורו במעשים בגלגולים קודמים?

3. כשאתה אומר "שורף את השורש", אתה מתכוון ממש שורף, מכלה? האם אפשר לשחרר? לפתור? לתקן?

אני שואל משום שאין לא כל ידע בתחום הספירות והגישה אליהן.

תודה שוב.
המשך יום נעים.

sharonlevari

New member
תשובה לשאלות

כל ה-10 חלקים מהווים את הנשמה אך אני מתכוון למהות שלה אשר נמצאת במקום אשר מכונה "כתר", שם הכל נמצא ברמת הזרע, שלם ומושלם. אני למעשה מוריד את המקום הגבוה של "כתר" אל "מלכות". זה דומה לכך שאתה נמצא במקום העבודה שלך ובתפקיד שלך קיבלת הוראה שאתה יודע שלא ניתן לבצע ואשר תגרום נזק. הבוס שלך לא יודע זאת כי הוא נתן הוראה והוא רוצה את זה מבוצע. נקודה.
אתה אומר לו: "דני, אתה יכול להגיע רגע למשרד שלי? אני יודע שלא ביקרת כאן אך זה חשוב לי."
הבוס מגיע ורואה מה שאתה רואה ואז הוא מבין שלא ניתן לבצע את ההוראה אלא שהיא גורמת נזק לחברה בכללותה. הוא מבין ומפסיק את ביצוע ההוראה. כעת נשאר רק לתקן נזקים שנגרמו כבר. זה המשל.

מבחינה פיזית השורש של התקלה בגבורה לא יאמר לך הרבה ולא ממש מורגש בעצמו. הוא כן מזין את כל מערך ההזנה של הסרטן בגוף האדם.
לא כל מקרה של סרטן מקורו בחיים קודמים. לעתים ההתפרצות החלה
כתוצאה ממודעות שגויה שהחלה בגילאים מוקדמים יותר בחיים אלו.
אם יש לילד עד גיל 14 סרטן - המקור בחיים קודמים, חד משמעית!

שורש זה חייב לשרוף אותו עד אשר הוא מתכלה. אי אפשר לתקן אותו
בשום דרך מאחר וזה נחשב לחלק זר לנשמה.

יום טוב

ינוקא1

New member
הי שרון

טוב לראות אותך כאן

ראשית , אני חושב כי החיבור של סרטן ל"עולם הסיבות" ול"ספירת הגבורה" זה אבחון שלך.

יתכן ואבחון זה הינו מצויין עבורך ועבור השיטה הטיפולית שלך , אך מטפל אחר מחבר עניין זה למקומות אחרים. .. .

בהכללה גדולה , סרטן לדעתי זה בדרך כלל חלק אישיות מודחק ולא נעים , שבזכות ההדחקה הפך להיות ל"גידול" עצמאי.
זה מסביר כיצד הסרטן פועל באופן עצמאי בתוך הגוף ונגדו , והוא נסתר ו"מתחבא" (זו בעצם ההדחקה) , ועם זאת אלו תאים שלנו ולא חיידקים או וירוסים.
מה שכן בניגוד להדחקה רגילה הנשארת בעולם האנרגטי \ פסיכולוגי , כאן הדחקה זו הגיעה עד הרמה הפיזית.

יש אדם בשם שין טראימה ששאבתי ידע רב מסיפור ההחלמה המדהים שלו מהסרטן.
הוא מספר למשל כי בשלב כלשהוא הוא העביר ידיו מעל גופו ואמר תודה לכל איבר , וכשהגיע אל הגידול הוא לא ידע מה להגיד , ואז פתאום אמר לגידול "אתה כמו בן שלי , אתה חלק ממני , אני אוהב אותך".

זו גישה של קבלה עצמית , והיא הפוכה מהגישה הרגילה והמערבית המתבטאת בסיסמאות כמו : "לנצח את הסרטן" , "נלחם בסרטן בגבורה" , "להרוג את תאי הסרטן" וכדומה.
פעמים רבות הסרטן הוא "גוש קשה" , וממילא כדי לרפא אותו צריך הרבה "רוך".

אני אישית לא מדבר הרבה בזמן טיפולים ועובד בעיקר עם דרכים "עוקפות". אך הכוונה שלי בטיפולים בסרטן היא הכוונה הזו - קבלה עצמית , רוך , סליחה ואהבה , שמופנות גם ובעיקר כלפי הגידול עצמו.

הסיפור של שין טראימה כל כך טוב ומדבר בעד עצמו , שעדיף שאביא אותו כאן :

http://www.healcancer.co.il/?page_id=188

שלום שרון

צודק ינוקא, והייתי מרחיבה קצת את דבריו: בעצם כדי לרפא כל מחלה עלינו לקבל אותה. וב"לקבל" הכוונה היא לאו דווקא לראות את הדברים מול עיננו ולקבל אותם כעובדתיים, אלא

אלא לאהוב אותם. למשל העובדה שאנשים הופכים חולים בעולם: להביט את החלק הזה של החיים (אנשים חולים, מתים,סובלים, מיואשים ממחלה...) כטבעי ונורמלי, כחלק מההתפתחות הטבעית של העולם, כמשהו הכרחי לקיום של העולם.,
ומנגד להביט גם על החלק הבריא של העולם ( גוף חזק, זרימת דם טובה, צמיחה...) ולאהוב אותו, להבין שגם הוא חלק טבעי ונורמלי מהתפתחות היקום. למשל אנשים שמשקרים כל הזמן - להבין שזה משהו שאמור להיות קיים פה.
אתה יכול להשוות בני אדם לירקות ויהיה לך יותר קל להבין. עגבנייה רקובה - אתה לא בוכה עלייה, אתה פשוט זורק אותה לפח כחלק ממהלך הטבעי של חייך. (ואם אתה בוכה עלייה כי אף אחד לא אכל, אתה נשאר עצבני ומתוח) עגבנייה בשלה - אתה רוצה ואוהב ואכל בהנאה מתוך הרגל ולא מייחס חשיבות יתרה לתהליך (אבל אם החשיבות מוגזמת, ואתה משתוקק כל כך, דווקא אז העגבנייה תיפול על הרצפה).

הקאצ' פה הוא לקבל באהבה את שני הצדדים, הטוב והכביכול רע (שבך, שבחוץ) , מה שמפחית מלחמה בהם.

לאחר שעברת את השלב הזה, אתה מאמין כבר ששני צידי המטבע טובים, ולכן יכול למשוך אליך בריאות ביתר קלות מהעולם (חוק המשיכה). דבר זה נובע מכך שהאמונה שלך גורמת לך לחיות ולחשוב כאדם בריא.
ברגע שהאמונה חסרה, המחשבות הן כשל אדם חולה, וע"י כך מושפע הגוף הפיזי.

ינוקא1

New member
שאיפה ונשיפה שאיפה ונשיפה . . .

משום מה הרגשתי צורך לכתוב את זה כשקראתי את דברייך

sharonlevari

New member
נכון, מחלה היא היעדר אור ואהבה באותו מקום

כאשר יש חוסר בזרימה נכונה של אנרגיה למקום בגוף, אותו מקום
מתחיל לפתח תסמינים בכדי להזכיר לנו שאותו מקום לא מקבל
אור ואהבה בכדי לתפקד. כאשר מתמקדים רק ברמת רפואה ארצית
המתנגדת הכוח ומטפלת ברמה סימפטומטית - הסיכוי שאותו אדם יבין
כמו שאמרת באר היטב ויפה שצריך לקבל את המצב באהבה ולא להתנגד לו מאחר וזה יגדיל את החוסר.

אנשים ריפאו את עצמם בזכות ששלחו אהבה למקור החולי והקושי
ובכך המחלה נעלמה. לרבים מאנשים יש בעיה לקבל את עצמם באמת
וחשים אשמה מסיבות שונות.

תיאוריה מעניינת- שתא סרטני מתקשר

עם תאים אחרים גורם להם להזין אותו מעבר לזה שהוא רק גדל.
תודה.

אסף ב6

New member
הריפוי שינוקא לדעתי יתחבר אליו הוא לתת

באותו אופן לסרטן להזין את התאים האחרים, סתם קפץ לי לראש...

ינוקא1

New member
לא הבנתי . . .אשמח אם תסביר.

הבאתי את הקטע הזה בעיקר כדי להגיד שיש להתייחס לסרטן כאל "ישות" או אדם שהוא חלק מאיתנו.

הוא הוא מדבר , הוא עצמאי , הוא אינטרסנט , הוא אינטלגנט , הוא יוצר "שיתופי פעולה" והבעיה היא שהוא מעדיף את טובתו האישית על פני טובת כלל הגוף , למרות שזה יביא לאובדנו ואובדן הגוף.

לכן עדיף לבוא אליו בגישה "רכה" של משא ומתן , לפני שמנסים להרעיל אותו ולחסל אותו.
הוא מסוגל להבין , והכל עניין של "איך להסביר".

גם התודעה האנושית היא כנראה אוסף התודעות של כל התאים הנמצאים בתוכינו.

למשל אם אני אתייחס לתודעה של "מדינת ישראל" , אז היא בעיקר התודעה של האנשים היושבים בממשלה ובכנסת , אך היא גם התודעה של העיתונאים , והיא גם התודעה של אנשי הדת , וגם של בעלי הון , היא אפילו כוללת את התודעה של ה"אופוזיציה" , והיא גם כוללת את תודעותיהם של האזרחים ה"פשוטים".

אני מאמין כי התודעה של כל אחד מאיתנו דומה מאוד לכך. רק שבמקום "אנשים" צריך להגיד "תאים".

שמע חבר, אתה מעלה פה תפישה מאד מיוחדת.....

היא מתאימה לי
.
בעניין התודעה, אתה צודק לחלוטין. זה הרי בדיוק העניין שהאדם הוא יקום קטן. כך גם כל תא בו הוא כמו כוכב, כל הכוכבים מתקשרים ביניהם ונעים בהרמוניה מאוחדת.
התא הסרטני מזיז את ההרמוניה, משנה את מבנה היקום ויוצר קריסה.

ינוקא1

New member
וכאן הענינים מסתבכים עד אינסוף

כי לפעמים דווקא הקריסה היא הדבר ההרמוני . . .

אך כמטפלים אנחנו צריכים לעשות את שלנו מנקודת מבטינו , וכן להתכוונן במעשינו להרמוניה של היקום בכללותו (מה שאני קורא "ההויה") ומה שיהיה יהיה

למעלה