טיפול אנרגטי עצר התקף אסטמתי מתפתח

טיפול אנרגטי עצר התקף אסטמתי מתפתח

שלום לכם, לא הייתי פה עד היום ורציתי לספר על חוויה לא קלה שהיתה לי היום. אמא שלי, בת שמונים, עם עבר די ותיק של התקפי לב וכן התקפים אסטמטיים שהחריפים שבהם, היו לאחר ששכלה את אבי, עברה היום עימות מילולי חריף עם אדם קשה ואלים מילולית. היא נחלשה כל כך מהעימות, שדקות ספורות לאחריו, התחיל להתפתח אצלה התקף חריף של אסטמה, עם קושי לנשום ותחושת לחץ עצומה. כמובן שהיא הגיעה לביקור הזה, ללא משאף כלשהוא, ותוך כדי שאני מובילה אותה לרכב שלי, התחלתי לשלוח אליה טיפול אנרגטי וכלים קוסמיים ואנרגטיים גבוהים, כדי להתחיל להרגיע אותה. חשתי שהיא נמצאת בזעזוע עמוק וראיתי שההתקף מחריף וממש קשה לה לנשום והתחילו להישמע כל החרחורים והצפוצופים האלו, המעידים על חומרת ההתקף. במקצועי, עבדתי שנים במערכת הבריאות ורק בשנים האחרונות אני לומדת על התחום האנרגטי, אך באותו הרגע, ברכב היו לי הכלים האנרגטיים בלבד. ביקשתי ממנה לנשום איתי ושלחתי לה טיפול כשיד אחת שלי, על ההגה והשנייה על בית החזה שלה. לשמחתי, לקחו עשר דקות והיא התחילה לחוש הקלה. כשהיא נרגעה קצת, ביקשתי ממנה להצטרף אלי ולעשות לעצמה רייקי, כולל הסמלים והטיפול. עד שהגענו אליה, לביתה, עשרים וחמש דקות נסיעה, היתה לה כבר נשימה שקטה ומלאה. היא היתה עדיין בחרדה, ואמרה שהיא זקוקה לאינהלציה. אמרתי לה שתמשיך את הטיפול ותאמין ביכולת השינוי שלה וביכולת לשחרר אנרגיות שליליות ורגשות שליליים. תוך כמה דקות נוספות, היא יכלה להתפנות ולהתחיל לחזור לשגרה... והופ הכל כמעט נגמר. בשבילי ובשבילה זה היה שיעור חשוב וגדול. בעבר טיפלתי בה בכאבים וחולשה, אך הפעם המצב היה אקוטי יותר. בשלב ההדרכה של הטיפול בה, אמרתי לה שהיא מאפשרת לאנרגיות הרעות האלו לפגוע בה וזו בחירה שלה. ביקשתי ממנה שתבחר לשחרר אותן ולא לגרום להן להישאר בתוכה. אני יודעת שרגשית זה היה קשה לה, אך היא כן השתדלה. אבל מה שהיה הכי חשוב, הוא שהראיתי לה דרך נוספת, כדי לטפל בעצמה והדרך העוצמתית הזו היתה ממש נפלאה. תודה לך הקדוש ברוך הוא על הנתינה העצומה שלך. תודה לכם מדריכים למעלה ומורות כאן על הקרקע. תודה לכם שהראיתם לי דרך ונטעתם בי את האמונה. אנא בכוח גדולת ימינך תתיר צרורה קבל רינת עמך שגבנו טהרנו נורא נא גיבור דורשי יחודך כבבת שומרם ברכם טהרם רחמי צדקתך תמיד גומלם חסין קדוש ברוב טובך נהל עדתך יחיד גאה לעמך פנה זוכרי קדושתך שוועתינו קבל ושמע צעקתנו יודע תעלומות ברוך שם כבוד מלכותו לעולם ועד

rucale

New member
טרמפ...בקשת סליחה מנשמה!

בוקר טוב ידידי, חשתי בצורך חזק לשתף אתכם במשהו שחויתי הלילה. הקישור: http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1058286 אשמח לכל תגובה ועצה, רחלי. נ.ב. היה נפלא בהר מירון ! 19 מעלות בלילה , רוחות סתיו! קור נפלא!

rucale

New member
תודה גיטה.

תודה על התובנות שאת מלמדת אותי. ענין "שמע ישראל" והעובדה שהמלאכים ירגיעו וינחו אותה. הבעיה שהיא לא הספיקה לשאול אותי...אולי יבוא יום והענין יתבהר. ושאלה נוספת: מה יכולות לסמל/להוות 2 הקוביות בעלות דפנות סגולות ופסים צהובים? הן כאילו היו בציור. אשמח לתובנה/דעה רחלי.

נראה לי שזו צורה של קמיעות למזל

הרי הרגשת שזו מתנה שהיא נתנה לך. תזמיני אצל אמן או תכיני בעצמך קוביות כאלו ולפני שתאטמי אותן תבקשי מקבליסט מוכר שיכתוב לך ברכות כדי להצפין אותן בתוך הקוביות. עדיף להכין את הקוביות מכסף טהור (סטרלינג) כמקובל בקמיעות למזל.

במחשבה נוספת

את יכולה להכניס לקוביות את מה שנהוג להכניס למזוזות (10 הדברות אם אני לא טועה). יהיה לך יותר קל להשיג וגם יתן לקוביות ממד של קדושה. תשמרי עליהן היטב.

rucale

New member
ת'שמעו

עכשיו מצויין , האם גם אתם חשים בעומסים כבדים, כאשר אתם משוחחים על ענינים רוחניים ונתקלים באוסף אדיר של ארועים? אני כבר עובדת כמה שעות על תוספות לבלוג שלי, מעומס יתר על מוחי .טוב שאפשר לפרוק בכתיבה. כעת הוקל לי... אשמח לשמוע תגובות מידידי תבורכו, רחלי. http://www.tapuz.co.il/blog/UserBlog.asp?Blogid=91930

rucale

New member
סילחה, מה קרה לי היום

הקישור הוא: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1059187

rucale

New member
דוד

הי דוד רגע, קודם תוריד בבקשה את הודעת ה"תשמעו" שנית- האם התכוונת שאביא לכאן את המאמרים? אני מקבלת את ההערה , אך אני כבר תשוששה להיום תודה לך רחלי.

אם אני מוריד את הטשמעו

יורדות בעקבותיה כל אלה שמתחתיה כן הכוונה היא לכך שתביאי לכאן במקום שנרוץ לשם...כי את יודעת בגילנו זה כבר לא מה שהיה פעם והרגליים בוגדות בנו במאמצים הכבדים הללו של ריצה...אז רחמנות

אליה ל

New member
עד כמה שידוע לי במזוזות

ישנם פסוקים שונים ולאו דווקא תפילה אחת כמו שמע..

אליה ל

New member
טוב, אם אתה אומר אך..

ליתר בטחון אשאל ידיד שלי שהיה סופר סתם וזה היה עיסוקו.

אליה ל

New member
שתיים הן הפרשיות פרוט בפנוכו

פרשיה ראשונה "שמע ישראל" פרשיה שניה "והיה אם שמע "

Shar0ni

New member
איזה כיף לקרוא את ההודעה שלך ../images/Emo24.gif

אני בעצמי הייתי חולת אסטמה מגיל קטן. בילדות שלי היו לי המון התקפים והייתי מאושפזת מידי פעם. לדעתי הסיבה היתה שאמא שלי העצימה את המחלה (חולשה) שלי בכך שהיא נתנה לה המון תשומת לב. כשגדלתי, למדתי פשוט להתעלם מהמחלה, לחשוב עליה כמה שפחות ובאמת טפו, טפו טפו אני כמעט ולא סובלת מהתקפים. כל הכבוד לך על התגובה שלך. להבא, עדיף פשוט לא להכנס לעימות וכך למנוע מצב חוזר. כי במלחמות יש רק מפסידים. אור ואהבה, שרונה כהן

למעלה