טיפול אנרגטי עצר התקף אסטמתי מתפתח

טיפול אנרגטי עצר התקף אסטמתי מתפתח

שלום לכם, לא הייתי פה עד היום ורציתי לספר על חוויה לא קלה שהיתה לי היום. אמא שלי, בת שמונים, עם עבר די ותיק של התקפי לב וכן התקפים אסטמטיים שהחריפים שבהם, היו לאחר ששכלה את אבי, עברה היום עימות מילולי חריף עם אדם קשה ואלים מילולית. היא נחלשה כל כך מהעימות, שדקות ספורות לאחריו, התחיל להתפתח אצלה התקף חריף של אסטמה, עם קושי לנשום ותחושת לחץ עצומה. כמובן שהיא הגיעה לביקור הזה, ללא משאף כלשהוא, ותוך כדי שאני מובילה אותה לרכב שלי, התחלתי לשלוח אליה טיפול אנרגטי וכלים קוסמיים ואנרגטיים גבוהים, כדי להתחיל להרגיע אותה. חשתי שהיא נמצאת בזעזוע עמוק וראיתי שההתקף מחריף וממש קשה לה לנשום והתחילו להישמע כל החרחורים והצפוצופים האלו, המעידים על חומרת ההתקף. במקצועי, עבדתי שנים במערכת הבריאות ורק בשנים האחרונות אני לומדת על התחום האנרגטי, אך באותו הרגע, ברכב היו לי הכלים האנרגטיים בלבד. כמובן שהיו איתי המלאכים והמדריך הרוחני הגבוה שלי, כך שביקשתי להעזר בהם. ביקשתי ממנה לנשום איתי ושלחתי לה טיפול כשיד אחת שלי, על ההגה והשנייה על בית החזה שלה. לשמחתי, לקחו עשר דקות והיא התחילה לחוש הקלה. כשהיא נרגעה קצת, ביקשתי ממנה להצטרף אלי ולעשות לעצמה רייקי, כולל הסמלים והטיפול. עד שהגענו אליה, לביתה, עשרים וחמש דקות נסיעה, היתה לה כבר נשימה שקטה ומלאה. היא היתה עדיין בחרדה, ואמרה שהיא זקוקה לאינהלציה. אמרתי לה שתמשיך את הטיפול ותאמין ביכולת השינוי שלה וביכולת לשחרר אנרגיות שליליות ורגשות שליליים. תוך כמה דקות נוספות, היא יכלה להתפנות ולהתחיל לחזור לשגרה... והופ הכל כמעט נגמר. בשבילי ובשבילה זה היה שיעור חשוב וגדול. בעבר טיפלתי בה בכאבים וחולשה, אך הפעם המצב היה אקוטי יותר. בשלב ההדרכה של הטיפול בה, אמרתי לה שהיא מאפשרת לאנרגיות הרעות האלו לפגוע בה וזו בחירה שלה. ביקשתי ממנה שתבחר לשחרר אותן ולא לגרום להן להישאר בתוכה. אני יודעת שרגשית זה היה קשה לה, אך היא כן השתדלה. אבל מה שהיה הכי חשוב, הוא שהראיתי לה דרך נוספת, כדי לטפל בעצמה והדרך העוצמתית הזו היתה ממש נפלאה. תודה לך הקדוש ברוך הוא על הנתינה העצומה שלך. תודה לכם מדריכים למעלה ומורות כאן על הקרקע. תודה לכם שהראיתם לי דרך ונטעתם בי את האמונה. אנא בכוח גדולת ימינך תתיר צרורה קבל רינת עמך שגבנו טהרנו נורא נא גיבור דורשי יחודך כבבת שומרם ברכם טהרם רחמי צדקתך תמיד גומלם חסין קדוש ברוב טובך נהל עדתך יחיד גאה לעמך פנה זוכרי קדושתך שוועתינו קבל ושמע צעקתנו יודע תעלומות ברוך שם כבוד מלכותו לעולם ועד

תודה על הסיפור המדהים

שמוכיח שוב ושוב כמה עזרה יש לנו מלמעלה. וכל העזרה הזו נמצאת בתוכנו כי אנחנו חלק מהאלוהות - ואנחנו רק צריכים לבחור בעזרה ולהאמין. היום, כאשר האנרגיה של מלאכים נמגיעה אלינו בכמויות יותר ויותר גדולות - באמת כולנו יכולים לרפא את עצמנו. תמשיכי להשתמש ביכולות האלה - אני בטוחה שתחווי עוד ניסים רבים.

תודה רבה על התגובה ואכן יש היום יותר תקשורים

תודה לך הילה, אכן יש לנו עזרה מלמעלה ותודה לאל ולמלאכים, הנותנים לנו כל כך הרבה. ונכון, אנחנו חלק מהאלוהות ורק חשוב להתחבר, להתנקות, ולעשות עבודה פנימית. אני חייבת להודות למרגלית אילון, שבקורס שלה עשיתי את ההתפתחות המשמעותית ביותר השנה והיא לא היתה היחידה שלמדתי אצלה, אך היא באמת מדהימה. היום אכן נשלחות הרבה יותר הכוונות אל כדור הארץ ויש הרבה יותר התכוונות אלינו. גם קפיצות קוואנטיות וגם תדרים חדשים שנפתחים ובמקביל, מידע רב שמגיע מהמלאכים, והאלוהויות. היום יותר ויותר אנשים יכולים להתחבר ליכולות הפנימיות שלהם ואני מקווה שיותר אנשים יעשו זאת, כך שיוכלו להצטרף לתדר הבא אחרי 2012. שוב תודה ואני באמת מאמינה כי כולנו יכולים לחולל ניסים
ההזדמנות קיימת וכל מה שחשוב הוא להתמקד וללמוד את העבודה הפנימית
ולהתחבר למעלה

למעלה