טיפול באטופיק דרמטיטיס

אור לנו

New member
טיפול באטופיק דרמטיטיס

לפשוש יש כרגע התקף של אטופיק - היה לו בעבר וכבר מעל שנה שלא נתקלנו בזה. כרגע המצב רגוע יחסית - עור יבש בעיקר בידיים וברגליים ומעט פצעים על הרגליים. אני משערת שהסיבה להתקף הנוכחי היא רגשית - התחלת גן חדש, תקופה של ביעותי לילה, צמידות גדולה יותר אלי - הוא רוצה רק אותי וכו'. כרגע אני רוחצת אותו בבלניאום הרמל ומעבר לזה לא עושה שום דבר - האם יש חומרים נוספים/אחרים שאפשר למרוח עליו ויכולים להקל? ושאלה נוספת - מה דעתכם על טיפול במשחת "טראומיל" לילדים שלנו - מדובר במשחה הומאופטית, לי באופן אישי היא מאוד עוזרת, המרכיבים שלה: הרכב ל 100 גרם: Arnica montana D4 1.5g Calendula officinalis D4 0.45g Hamamelis virginiana D4 0.45g Echinacea angustifolia D4 0.15g Echinacea purpurea D4 0.15g Chamomilla recutita D4 0.15g Acillea millefolium D4 0.09g Symphytum officinal D4 0.1g Bellis perennis D4 0.1g Hypericum perforatum D6 0.09 Aconitum napellus D4 0.05g Atropa belladonna D4 0.05g Mercurius solbilis Hhnemanni D6 0.04g Hepar sulfuris D6 0.025 אני מורחת לפשוש את המשחה על כל המכות הכחולות והשריטות שיש לו. האם יש בעייתיות במשחה? האם היא בעייתית לדיאטה או יכולה להתנגש עם התוספים שאנחנו נותנים?

razgalili

New member
תוודאי שלא שוברים את הדיאטה שלו

בגן החדש. אטופיק דרמטיטיס זה לעיתים קרובות פשוט אלרגיית מזון.

אור לנו

New member
חשבתי על זה כי גם הצואה...

שלו בחודש האחרון גרועה מאי פעם - אני לא מצליחה לאזן אותה. אבל אני זו ששולחת לו את הארוחות לגן, בכלים נפרדים, עם סכו"ם נפרד, כנ"ל לגבי עוגיות וחטיפים למיניהם, הם לא נותנים לו שום דבר שאינו שלו ועד כמה שאני מכירה אותו הוא גם לא לוקח מצלחות של אחרים (מה עוד שמדובר בקבוצה קטנה עם צוות גדול והם משגיחים עליו היטב). בראש השנה הם לא נתנו לו אפילו לטעום דבש עד שהם לא ביררו איתי אם מותר לו. אני דווקא הולכת לכיוון הרגשי - המעבר לגן החדש, ביעותי הלילה, הצמידות אלי - כל אלו מראים לי שהוא במצוקה רגשית (אני מקווה שזמנית) ולכן הגיע התקף האטופיק.

היי אור לנו

האם הילד נוסע בהסעה? אני גילתי שהמלווה בהסעה של בני נותנת לו ולכל ילד ממתק בכדי שיתנהגו יפה. שמן חוחובה מאד טוב להתקפים יש להקפיד על שמן אורגני אם אפשר. כמו כן חברת עשבי קדם יש תכשירים טובים שגם בהם אני משתמשת על עצמי בהתקפים(אני עדיין לא עושה את הדייטה בצורה הבסולוטית) שמן המדבר ומשחה השדה. גם אני גילתי שאם בני עובר מצוקות רגשיות ההתקפים מתגברים אך מאז הדייאטה המצב נראה ממש טוב.

אור לנו

New member
הוא לא נוסע בהסעה

כך שזו לא הבעיה. אני אקנה בקרוב מאוד את אחד המוצרים שכתבת עליהם ואני מקווה שזה יעזור, כרגע המצב די רגוע, יש לו פצעונים רק במקום אחד ברגל ועור יבש בכל הגוף. דר"א לגדולה שלי ה"רגילה" גם התחיל היום - היא אומרת שבכל שנה בתקופה זו יש לה והיא צודקת, כנראה שזו אלרגיה למשהו. אני אמרח גם לה ונראה אם זה יעזור. תודה רבה

freearth10

New member
../images/Emo45.gif הכיוון הרגשי

היי אור לנו, גם אני חושבת שמה שהביא את ההתקף זו המצוקה הרגשית שלו ובה צריך לטפל . הקשיבי לילד, תני לו להביע את עצמו בכל דרך יצירתית, נסי לדובב אותו ולספר לך על הילדים/אוכל/משחקים/שעת ריכוז... אם הבנתי נכון הילד מקבל רמדי הומיאופתית, אם כן, דברי עם ההומיאופת/ית אולי הוא צריך בתקופה הזאת איזו תוספת . אם לא - אולי כדאי לתמוך בתמציות באך או קריסטלים. עיסוי עדין לפני השינה, פעילות גופנית, מוזיקה מרגיעה - מאוד יכולים לתמוך גם הם.
מאיה

אור לנו

New member
ההומאופטית בחו"ל כרגע

ברגע שהיא תחזור אני אדבר איתה כמובן. טראומיל זה לא רמדי שרוקח/ת הומאופט/ית אלא משחה הומאופטית שקונים בבית טבע או בבית מרקחת ואצלי בבית (וגם בגן) היא חלק מערכת העזרה הראשונה - טובה כמעט להכל. אני עושה את כל הדברים שכתבת, אני נמצאת עם הילד כמעט 24/7 - כולל בלילה שהוא רוצה רק אותי לידו, עדיין - ברור לי שהוא במשבר כרגע, משבר שאני לבד לא מצליחה לפתור.

zviaran

New member
אור לאנו, גם אני, כמו מאיה הייתי

הולכת לכיוון הרגשי, קושי במעברים, קושי בהסתגלות לגן החדש, ההיצמדות אליך, אם לא היה מטופל בתרופות הומאופטיות הייתי ממליצה על תמציות באך, אך אני יודעת שההמאופטים מתנגדים לצרוף ביניהן. אם את זקוקה להומאופטית קלאסית טובה אני יכולה להמליץ על אחת באזור מודיעין. כל טוב והרבה בריאות

גם לעומר יש

אסטמה של העור. אנחנו מורחים משחה שנקראת ציטומג או ציטומקרוגול, והיא מתאימה גם לנשים בהריון. איני יודעת אם הרכיבים קשורים לדיאטה שאתם עושים . אבל כדאי לבדוק. גם שמן שקדים יכול לעזור מבחינת העור היבש והוא לא אלרגני.

למעלה