טיפול באימורן

הריון ותרופות

תאלידומיד ידוע כחומר המשפיע על התפתחות העובר גם רמיקייד עובד על Anti TNF ולכן בכל מחקר אנו מקפידים על שימוש קפדני באמצעי מניעה לגבי מטוטריקסאט- גם הוא עובד במנגנון שיכול להשפיע על התפתחות העובר לזה היתה הכוונה לשאלות ספציפיות- פנוט לרופא שלכם לשיחה ורק בריאות

Fishkin

New member
טיפול באימורן

בני חולה בקוליטיס כיבית ומתחיל טיפול באימורן. בשבוע הראשון 50 מג. שאלתי היא מתי יש לבצע את ספירת הדם- כמה ימים לאחר תחילת לקיחת התרופה?

אבי2כ

New member
אימורן

לילה טוב, אני לא יודע לענות על שאלתך אבל יש לי הערה קטנה, שמעתי פעם שלא מומלץ לקחת אימורן כיון שזה יוצר בעיות בפריון, בפרט אצל בנות אבל גם אצל בנים, תבררי את זה, ואם דר וסרמן קורא את תגובתי אשמח אם תענה על זה, המון המון תודה.

אימורן

ההוראות בהתאם להמלצות הרופא גם המינון הנו פונקציה של המשקל והגישה של הרופא שלכם אני מתחיל ב 2 מג ל קג ונראה לי שאצלכם המינון נמוך יחסית וזו שיטה מקובלת לראות מה קורה לספירה ולעלות במינון לא להתבייש לשאול את הרופא המטפל אני ממליץ ספירה ראשונה אחרי שבוע לגבי הפריון- יש דיונים רבים בנושא ויש לי חולות קרון שילדו ילדים חמודים תחת טיפול בתרופה ההמלצות יותר חותכות לגבי מטוטריקסאט תאלידומיד וודאי רמיקייד בהצלחה בהצלחה

למעלה