טיפול באמא

julie5505

New member
טיפול באמא

אחרי מאמצים נואשים למצוא לאמא מטפלת זרה ל24 שע' מכיוון שאנחנו משפחה כזכור אני אמא והבן שלי אף אחת לא מוכנה לעבוד למרות הסכום הגבוה שהצעתי ,לכן בחברה הציעו לי לחפש מטפלת שזה נקרא live owt מ-8 בבוקר עד 6 בערב השאלה שלי האם התשלום הוא כמו טיפול של 24 שע' איך זה עובד?מה הן הזכויות של אותה מטפלת?

ג'ולי שבוע טוב

הפרדוקס הוא שזה יעלה לך יותר אפילו. כי העובד צריך להחזיק דירה במקום כלשהו ולכלכל את עצמו ויש לו גם נסיעות כל יום. אבל אם זה מה שאת יכולה למצוא, אז עדיף מאשר להשאר בלי עובד. תצטרכי להיות מאד יעילה ולהגדיר בדיוק מה הוא צריך לעשות בבית, תחומי האחריות שלו וגם אולי שיהיה גמיש בשעות. אם את צריכה שעות קצת אחרות או שיסכים להשאר בערב אם את צריכה לצאת לפעמים. בהצלחה שבוע טוב, טובה

שבוע טוב,

העובד שלנו, עבד בתחילת הדרך , בערך שנה, "בליב אוט", זה כמובן עלה יותר, כמו שטובה כתבה, כי צריך להשתתף בכלכלה וכל שאר ההוצאות, אצלי עבד , בכלל, מפוצל כלומר משעה 8 בבוקר עד אחת, ואחה"צ משעה חמש ועד שמונה, ס"ה 8 שעות, זה התאים לי בזמנו מבחינת מקום שינה וכו', התנאים הסוציילים אותו הדבר בדיוק, חופשים חגים וכו', . אצלנו עניין הנסיעות לא היה אקטואלי כי הוא רכב על אופניים, שסיפקנו לו כמובן. שיהייה לכם בהצלחה, ניצה.

למעלה