ריפוי באמצעות שחזור גלגולים
לא אוכל לומר אם זה יכול לעזור לך, כי לא פרטת באיזה בעיה מדובר, לכן אסביר מעט במה מדובר, על מנת שתוכל לראות אם זה סוג טיפול שמדויק לך.
למעשה בתהליך המטפל עוזר למטופל באמצעות מדיטציה מונחית להיכנס לגלגול המדויק שיתן לו תשובה על השאלה שהוא רוצה לברר ואיתה הוא נכנס.
הדבר המדהים של סוג הטיפול הזה הוא שהוא חוויתי. כי כאילו חוזרים בזמן ורואים באיזה גוף הנשמה היתה, איפה היא נמצאת, מי מכירים מהנשמות הסובבות אותה מהחיים האלה. ואחכ לקפוץ קדימה בזמן ולראות ארועים שהשפיעו על הגלגול.
דבר מדהים נוסף זה לקבל תובנות מדהימות. כלומר יוצאים מהגלגול עם פרספקטיבה רחבה לגבי השאלה שנשאלה כי ניתן לראות את הדברים מלמעלה ולהסתכל על ההתרחשות בצורה גבוהה יותר, כאילו צופים בסרט.
ואם לספר על החוויה האישית שלי, חוויתי גלגול שניער אותי שלושה ימים אחכ, בגלגול הזה ראיתי מי צריך להיות בעלי, ולימים התחתנו.
גלגול אחר שראיתי הבנתי למה קשה לי לשחרר את הילדים שלי, כי היה לי גלגול שבו מסרתי ילד שלי כי לא היה לי כסף להאכיל אותו. גם מהגלגול הזה עברתי חוויה רגשית לא פשוטה. ועוד.
הריפוי נעשה באמצעות תיקון שהמטופל עושה לגלגול כדי לסיים אותו בצורה מיטיבה יותר, לכן זה גם נקרא רטרו הילינג.
לאיזה מיקרים ריפוי באמצעות שחזור גלגולים טוב?
למקרים למשל שרוצים לדעת על מהות הקשר שיש לנו עם אנשים מהחיים האלה, מה קרה ביננו גלגולים קודמים.
ניתן לראות מחויבויות שנעשו בין נשמות מגלגולים אחרים.
ניתן לקבל הסבר לגבי מיחושים/דברים פיזיולוגיים שאינם מוסברים.
ניתן לראות מקור היסטורי של פחדים ולשחרר אותם, ועוד.
מקווה שקיבלת מעט בהירות על הנושא על מנת להחליט אם טיפול באמצעות שחזור גלגולים מדויק לך.
בהצלחה