טיפול בגילגולים אמת או אשליה ?

menymen10

New member
טיפול בגילגולים אמת או אשליה ?

מי היה בטיפול בשיחזור גלגולים
ופתרון בעיות בחיים?
ויכול לספר אם יש בזה אמת או משהו ,אני מאוד סקרן וספקן
אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שחוו טיפול כזה וזה עזר להם

הטיפול בגילגולים כפי שהוא נעשה הוא אשליה

טיפול נכון עם הרפיה עמוקה כאשר המטופל עצמו מגיע לגילגול ולא המטפל מוביל אותו לגילגול זה אמיתי.

גילגול בהובלה של מטפל לחיים קודמים זה DubIn כלומר נשוב מהדמיון - ככזה, ומנסיוני, ההיי אורך כ-21 ימים לאחר תקופה זו המטופל נוחת למטה ממהתחלה.

Critical Thinking

Well-known member
אולם מי אומר שהיו לאדם "חיים קודמים"?

היכן מצאת ראיה לכאורה לטענת מישהו כי חזר בעצמו ל"חיים קודמים", או הוחזר אליהם, בסיוע מיסטיקן?

ריפוי באמצעות שחזור גלגולים

לא אוכל לומר אם זה יכול לעזור לך, כי לא פרטת באיזה בעיה מדובר, לכן אסביר מעט במה מדובר, על מנת שתוכל לראות אם זה סוג טיפול שמדויק לך.
למעשה בתהליך המטפל עוזר למטופל באמצעות מדיטציה מונחית להיכנס לגלגול המדויק שיתן לו תשובה על השאלה שהוא רוצה לברר ואיתה הוא נכנס.
הדבר המדהים של סוג הטיפול הזה הוא שהוא חוויתי. כי כאילו חוזרים בזמן ורואים באיזה גוף הנשמה היתה, איפה היא נמצאת, מי מכירים מהנשמות הסובבות אותה מהחיים האלה. ואחכ לקפוץ קדימה בזמן ולראות ארועים שהשפיעו על הגלגול.
דבר מדהים נוסף זה לקבל תובנות מדהימות. כלומר יוצאים מהגלגול עם פרספקטיבה רחבה לגבי השאלה שנשאלה כי ניתן לראות את הדברים מלמעלה ולהסתכל על ההתרחשות בצורה גבוהה יותר, כאילו צופים בסרט.
ואם לספר על החוויה האישית שלי, חוויתי גלגול שניער אותי שלושה ימים אחכ, בגלגול הזה ראיתי מי צריך להיות בעלי, ולימים התחתנו.
גלגול אחר שראיתי הבנתי למה קשה לי לשחרר את הילדים שלי, כי היה לי גלגול שבו מסרתי ילד שלי כי לא היה לי כסף להאכיל אותו. גם מהגלגול הזה עברתי חוויה רגשית לא פשוטה. ועוד.
הריפוי נעשה באמצעות תיקון שהמטופל עושה לגלגול כדי לסיים אותו בצורה מיטיבה יותר, לכן זה גם נקרא רטרו הילינג.
לאיזה מיקרים ריפוי באמצעות שחזור גלגולים טוב?
למקרים למשל שרוצים לדעת על מהות הקשר שיש לנו עם אנשים מהחיים האלה, מה קרה ביננו גלגולים קודמים.
ניתן לראות מחויבויות שנעשו בין נשמות מגלגולים אחרים.
ניתן לקבל הסבר לגבי מיחושים/דברים פיזיולוגיים שאינם מוסברים.
ניתן לראות מקור היסטורי של פחדים ולשחרר אותם, ועוד.

מקווה שקיבלת מעט בהירות על הנושא על מנת להחליט אם טיפול באמצעות שחזור גלגולים מדויק לך.
בהצלחה :)

אין בעיה המצדיקה החלטה של מטפל

לגלגל את המטופל לחיים קודמים. זו לעולם לא הייתה וגם אסור לה שתהיה החלטה של מטפל. יש להתחיל בטיפול בריכוז עמוק של המטופל ולאפשר לו, עם הכוונה מעטה ככל האפשר מהמטפל ולראות לאן הוא יגיע. התיאור שאת תיארת על "רואה את עצמי מלמעלה" כאן את כבר מתארת יציאה מהגוף שכל אחד יכול רק הפחד מונע זאת ממנו וכל קשר בין זה לבין גילגול לחיים קודמים שואף לאפס ועוד יותר לנוע קדימה ולראות את שיתרחש בחיי ולא חשוב אם זה חודש, שבוע, או יום. החווה, אם הוא חווה זה לא יותר מ - DubIn שהפרוש הוא הסבת נתונים דימיוניים לתחושה של חוויה אמיתית. אבל החוויה היא לא חוויה מתמשכת ומאבדת את איכותה תוך מספר ימים.

אז שוב 99% (לא בדוק מדעית) מהטוענים לגילגולים יכולים אולי להתגלגל על השטיח כתרגיל ספורט אך לחיים קודמים הם רק מרמים, אם בידיעה, או בתמימות את המטופל.

ריפוי באמצעות שחזור גלגולים

אולי לא הסברתי את עצמי היטב. אנסה להסביר את שלא הובן..
המטפל מונחה על ידי המטופל על מה הוא רוצה לעבוד. והמטפל מנחה את המטופל בכל תהליך הצלילה המדיטיטיבית על מנת לאפשר לו לראות גלגול. ההנחיה הצמודה נדרשת כי בדכ אצל אנשים שאינם אינטואיטיבים, יש קושי לראות גלגולים בפשטות ומיד.
כשאמרתי "רואה את עצמו מלמעלה", השתמשתי בזה כביטוי שכוונתו ללראות את הדברים בפרספקטיבה רחבה, ולא התכוונתי לפירוש המילולי כפי שהבנת בטעות ופרשת זאת כיציאה מהגוף.
בנוגע לשאלה אם יש קיימים בכלל גלגולים אחרים, היא לא ממש חשובה, כל עוד יש סיפור שנמצא בתת המודע של המטופל שמנהל אותו ומשפיע על חייו היום.

לא נכנס להתפלספות כך גילגול לא גילגול

אבל בהחלט שלא ניתן להבין את "רואה עצמו מלמעה" "כרואה בפרספקטיבה רחבה יותר" כאשר מסבירים זאת כך ניתן לקשר בין הביטוי לבין הכוונה אבל ללא הסבר זה
זה נותר פתוח להבנת הקורא. לדוגמא: משפט האומר כך - "הקיסר גזר גורלות בהנף אליון" ולא אוסיף הסבר מה מובן במשפט.

,.

גלעד220

New member
לפעמים אני מטפל באנשים ששום דבר לא זז עד שנוגעים בגלגול

זה פשוט עובד וזה אמיתי.
לומדים מהנסיון

מסכימה

החוויה הרגשית היא בהחלט זו שעושה את השינוי וכמובן הלמידות ממנה..

למעלה