טיפול בגנגליון בשיטה אלטרנטיבית-האם אפשרי?

ליהי1993

New member
טיפול בגנגליון בשיטה אלטרנטיבית-האם אפשרי?

שלום, לאחרונה אובחן אצלי גנגליון בגב שורש כף יד שמאל , אני בת 21 ומעולם זה לא היה לי. יש לי כאבים רבים והגבלה בתנועת כף היד . יש לי מעין ג'ולה במקום שבו כואב.
ראיתי את השיטות המקובלות להסרתו של הגנגליון, הבנתי שהן כרוכות בניתוח עם כאבים ושלחלק מהמטופלים זה חוזר ואף מחמיר .

השאלה שלי היא האם יש כאן מישהו/שמכיר מישהו שחווה מקרה דומה ובעזרת טיפול אלטרניבי הצליח לפתוח את הבעיה או להפחית את הכאב ? ניסיתי בעבר טיפולים אלטרנטיבים (דיקור,שיאצו תרופות על בסיס צמחי ) אין לי ספק שהן עוזרות אבל גם כשהתלוננתי בפני רופא אלטרנטיבי הדיקור הועיל לזמן קצר אם בכלל והכאב תמיד חזר.

אודה מאוד לעוזרים :)

אפשר לעזור

לרוב גנגליון נוצר מפעילות לא נכונה וחשוב לשים לב ליציבה ולדרך בה את מפעילה את כל היד.
טיפלתי בבעיות כאלו בעבר,
אבל בנתיים, עד שתמצאי כיוון ומטפל, נסי לבד לעסות בעדינות את המקום במשחת ארניקה כדי ל"המיס" אותו.
במקרים רבים זה מספיק
(כל רגע פנוי ולפחות 3 פעמים ביום לכמה דקות. לא להכאיב, אלא ממש עדין ושטחי כשהכוונה להרגיש ולהמיס. בתחושה: הנחת היד בעדינות על המקום ולעקוב אחר התחושות).

0 אור 0

New member
היה לי פעם גנגליון שעבר לבד בסוף

אני בערך הכי הפוך ממזוכיסטית שקיים, אז כששמעתי על השיטות לניפוץ שלו, החלטתי לוותר
במשך הזמן כבר התרגלתי לקיומו, ואז הוא התחיל הנמס ולהעלם על דעת עצמו
יכול להיות שזה קשור לעובדה שאני משתמשת בשמנים אתריים ומכינה לעצמי קרמים טבעיים, יכול להיות שקשור להפעלת היד הוזרמה מתמדת שהיתה באיזור ...
שווה לנסות להניע כל הזמן את היד, ואת ההמלצות של לילך מעלי
&nbsp

ליהי1993

New member
ספר כבד ?!

קודם כל תודה רבה על התגובות המהירות,
מאיפה ניתן להשיג את המשחה ? חנויות טבע או כל בית מרקחת ?

וקראתי בכמה מקומות שמכה חזקה עם ספר כבד "מכניסה" את הגנגליון ומשחררת את הנוזלים הנעולים או משהו כזה .. מישהו שמע/ניסה ?

תודה.

yoelnd

New member
גוגליון

היי
היה לי בעבר ואכן מכה החזירה למוטב למשך כעשר שנים. וחזר פעם נוספת ועם עיסוי מקומי נכנס בחזרה.
ניתן לעבוד כמו שצויין עייל בתוספת תחבושת לחץ (ניתן לקנות בכל בית מרקחת מחברת אוריאל מעיין סד קטן) בכדי להקל על הכאב ולהכניס את השומנמן למקומו.
כל עוד ניתן לדחות את הניתוח עדיף.
האם יש במשפחה לעוד מישהו? בעיקר אמא? סבתא?

בהצלחה!

0 אור 0

New member
אני מכירה מישהי שעשתה את זה

בטוח לא עם ספר , היא סיפרה לי שדפקה עליו עם משהו קשה. נדמה לי שעם מטבע.
אחרי ששמעתי את התיאורים שלה על כמה שזה כאב, החלטתי שזה לא כל כך נורא להסתובב עם בליטה מכוערת ביד, ועזבתי אותו לנפשו
&nbsp

0 אור 0

New member
ארניקה לדעתי בבית מרקחת

לא זוכרת שאי פעם ראיתי בבית טבע,
לעומת זאת משחות משמנים אתריים טבעיים אפשר למצוא בבית הטבע
&nbsp

למעלה