טיפול בדיקור סיני,היכן וכמה עולה?

4MyChild

New member
טיפול בדיקור סיני,היכן וכמה עולה?

שלום, הנני סובל שוב מכאבים נקודתיים בגב שמקרינים לי לאחד משרירי הגב. ברצוני להתחיל טיפול של כ 10 מפגשים של דיקור סיני. למישהו יש המלצות מהי העלות הסבירה/המקובלת ? אין לי כללית מושלם לצערי. כמו כן,בעבר (3 שנים) עשיתי טיפול שאכן עזר לי פלאים.עכשיו חזר לי הכאב אבל במקום אחר.ו...כן ניסיתי הכל:כדורים אנטי-דלקתיים,פיזיתרפיה,צילום רנטגן,CT.

ינוקא1

New member
בקליניקות פרטיות

זה עולה מ150 ומעלה לטיפול. תלוי גם היכן , במרכז הארץ מחירים גבוהים יותר. כמו כן לדעתי רצוי ללכת למטפלים שמשלבים דיקור ומגע. אומנם עם הכללית מושלם זה עולה משהו כמו 80 או מאה לטיפול , אבל איכות הטיפול היא שונה לחלוטין מאשר בקליניקה פרטית , ובדרך כלל מחתימים שם על סידרה של טיפולים. מכיוון שהעיקר בדיקור זה מי המטפל או המטפלת , אני דווקא חושב שכדאי קליניקה פרטית בתנאי שהמטפל טוב , וזה אפילו יכול לחסוך כסף בשורה תחתונה. אני מציע שתכתוב מהיכן אתה בארץ ויפנו אליך במסרים.

shahaful

New member
טיפולי דיקור

הדיקור הסיני נמצא בין הטיפולים היעילים ביותר לבעיות וכאבי גב. המחירים מתשנים בהתאם למטפל ויכולים לנוע בין 120 ש"ח ועד 400ש"ח ויותר. קשור כמובן לוותק ולגחמה הפרטית של המטפל. בהצלחה

tomifu

New member
רפואה סינית קהילתית

שלום, ממליץ גם לבדוק בקליניקות קהילתיות.... המחירים בהן נוחים בד"כ (בין 60 - 90 לטיפול) וגם אם משלבים מגע (אם בכלל צריך וזה נקבע עפ"י אבחנה) המחיר אינו עולה לדעתי על ה 120.

למעלה