טיפול בזמן הריון

• פותח הנושא NOA*
  • פורסם בתאריך

NOA*

New member
טיפול בזמן הריון

אני נמצאת בחודש החמישי של הריוני, אובחנה אצלי בעיה בעצב הירך, רצפת האגן לוחצת על העצב וגורמת לנימול, כאבים חזקים ואפילו שיתוק רגעי. עלי לציין שבעיה זו קיימת אצלי כבר זמן מה אך בשל התרחבות הרחם הלחץ הוא בלתי נסבל. ברפואה קונבנציונלית מסרבים לטפל בי בזמן ההריון. איזה טיפול אלטרנטיבי יכול לענות על בעייתי בצורה הטובה ביותר? תודה

NOA*

אוי כמה שאני מכירה את זה... האם הרחם שלך היא אחורית? האם רואים כבר בטן? בד"כ הרחם האחורית נשענת על העצב עד שהיא מתחילה לעלות ( בערך שבוע 20 - 24) ואז ישנה רגיעה. אימי סבלה מזה 5 הריונות וגם אני כבר התנסתי בזה - בהחלט לא נעים . לצערי אני יכולה לספר לך שדיקור ועיסוי לא עזר לי ורפלקסולוגיה הקלה עלי באופן רגעי למס´ שעות . מקוה שאחרים יוכלו להמליץ מנסיונם על טיפולים מוצלחים, אבל גם אם לא נסי להסתכל על הצד החיובי .. עוד 4 חודשים ... הרבה בריאות ומזל טוב יעל

כאבים בזמן הריון וכירופרקטיקה

שלום נועה, הבעיה שאת מתארת מוכרת לכחצי מהנשים בהריון. המשקל הרב המתווסף לגופך בזמן קצר יחסית בשלוב עם הורמוני הריון גורמים להעברת מרכז הכובד קדימה וללחץ זמני בעמוד השדרה המותני ובאגן.נסי טיפול כירופרקטי אצל כירופרקטור עם מיטת טיפול שיש בה מקום מיוחד (רווח גדול) לבטן. טיפול כזה ניתן בעיקר בתקופת ההריון ויכול להביא לך הקלה רבה בתקופה זו. אם את מאזור המרכז תוכלי לפנות אלי לקבלת פרטים נוספים.03.6130488 בהצלחה, ד"ר געש כירופרקטור

למעלה