טיפול בטיקים

daphnar

New member
טיפול בטיקים

האם מישהו יכול לייעץ על מטפל שעוזר לטיקים. לבתי ובני יש טיקים, וזכור לי שלפני כ- 5 שנים בפורום זה (כן, אני מהותיקים), היה שירשור עם המלצה על מטפל שעזר להעביר טיקים אצל ילדים. נדמה לי שהיה מדובר בהומאופת. בזמנו בתי היתה טקנה והילדים מסביב לא שמו לב לזה כ"כ. היום הטיקים הם מקור ללעג מהסביבה (ילדים עם אכזר), ואנחנו רוצים טפל בכך. אנא עיזרו.

razgalili

New member
גיא בן צבי טיפל בילדים עם טוראט

בעיקר באמצעות כמויות גדולות של אומגה שלוש

guybz

New member
הערב 10.3 בערוץ 1 בשעה 21:45 בתוכנית פוליטיקה

יש אייטם על אומגה 3 והמלצות משרד הבריאות. עודד שחר מראיין אותי ביחד עם עוד כמה אורחים בנושא אומגה 3. אני מתכוון להביא את סיפורי האישי. גיא

guybz

New member
הנה הקישור, דלגי ישר לדקה 33:20

בצד שמאל מופיע אייקון של פוליטיקה. לחיצה עליו תפעיל את התוכנית. כאמור האייטם שלנו מתחיל בדקה 33:20 ונמשך עד דקה 51. האייטם היה שטחי למדי לדעתי.... גיא

OMG! איך עמדת

בזה? איזה בלאגאן, איזו שיטחיות, כולם צועקים ביחד... מזמנים חמישה אנשים נכבדים וכל אחד מצליח להגיד שני משפטים בערך. והמנחה שמפגין שטחיות וטיפשות (ומקפיד להגיד אלף פעם שקרא את המחקר) - זה תמיד ככה בתוכנית הזאת? כל הכבוד גיא שעמדת בזה. צריך מנה כפולה של שמן דגים אחרי התכנית הזאת.

JacobSk

New member
אני מסכים עם חברי מהשידור

שמצב עם תוספי מזון לא טוב.רצוי שאנשים יקבלו יעוץ רציני לפני קניה מוצרים. גיא למה התיחסתה בזילזול לוחטמינים ? תסקים איתי שאומגה 3 זאת לא תרופת פלא מכל המחלות

למעלה