טיפול בטרוכנטריק בורסיטיס

anata82

New member
טיפול בטרוכנטריק בורסיטיס

מבקשת המלצה לטיפול בבעית הבורכיטיס במפרק הירך, דו צדדי, ניסיתי דיקור סיני והכאבים הופחתו במקצת. מה לגבי נטורופתיה???

0 אור 0

New member
צמחי מרפא ושמנים ותנועה

שילוב של צמחי מרפא, שמנים, תונעה ומגע או דיקור יכולים לעזור לפתרון הבעיה
אם הדיקור עוזר לך, ואת מטופלת אצל מטפל רציני ברפואה סינית, אז יש לו הכלים לסייע לך גם באמצעות צמחי מרפא בראיה הסינית, משחות מקומיות והנחיות לתנועה בצ' קונג.
היתרון הוא שכך תקבלי טיפול מקיף באסטרטגיה טיפולית אחת ובאחריות מטפל אחד.
אם את חושבת שהמטפל לא מתאים לגישה הזו, את יכולה לחפש מטפל אחר טוב ברפואה סינית או נטורופת רב תחומי שיש לו רקע שיטות מגע (עיסוי רפואי או שיאצו), בשמנים וצמחי מרפא.
נטורופת שלמד רק תזונה לא יועיל לך.
&nbsp

anata82

New member
תודה

אני מטופלת בדיקור סיני, עשיתי כבר 9 טיפולים והמצב די השתפר וכעת התחיל לכאוב לי גם הצד השני. חבר שהוא מטפל כבר הרבה שנים הציע לי לבור לבדוק איזה פורמולות שהוא רוקח יכולות להתאים לי. האם התכוונת שהשילוב הזה יוכל לעזור להפטר לחלוטין להמצב?

0 אור 0

New member
יתכן אבל לא מובטח ב 100%

בורסיטיס יכול להיות בכל מיני דרגות חומרה,
הצלחת הטיפול קשורה לא רק למטפל ולשיטה , אלא גם לבריאות הכללית, לזמן שהבעיה התפתחה לפני תחילת הטיפול, לחומרת הבעיה,
אבל אין לי שום ספק שהשילוב שציינתי - הדיקור, עם בניית תנועתיות של המפרק, עם תזונה מעוררת החלמה (למשל הרבה מאד אנטי אקוסידנטים שבעברית קוראים לזה ירקות ופירות), עם צמחי מרפא שמעודדים את ההחלמה ופועלים נגד גורמי הבעיה - יעזור מאד. לאט יותר או מהר יותר, ובין אם לריפוי שלם או רק הקלה משמעותית, אבל ההבדל בין מי שעובר טיפול הוליסטי למי שלא הוא דרמטי ביותר
&nbsp

יעל ND

New member
תמשיכי בדיקור ותעזרי בסבלנות

ממליצה גם להוסיף משחה אנטי-דלקתית (עיסוי) ואפשר להוסיף גם טיפות אנטי-דלקתיות.
מאחר ולא ניתן לנקוט בשמות בפורום, אם את מעוניינת בהמלצות מפורטות תפני אישית

למעלה