טיפול ביבלות

טיפול ביבלות

היינו אצל הרופאה היום (לאיתי היתה שפעת) והיא ראתה על הבטן שלו יבלות. היא נתנה לו verumal וזה מכיל fluorouracil ו salicylic acid. יש לזה אפקט של כוויה, להבנתי. קצת מפחיד אותי. מישהו מכיר או יודע?

razgalili

New member
אולי לביוכימאי יהיו הצעות לטיפול אלטרנטיבי

יבלות יכולות להיות תוצאה של זיהום ויראלי ואת כן רוצה להיפטר מהן.

תלמה כתבה לי על הטיפול אלטרנטיבי

לפני חודש. פשוט רציתי לדעת, אם למישהו ידוע על הרכיבים של הוורמול. תודה בכל מקרה.

fluorouracilמטפל לסרטן וגידולים העושה כוויה ח

היי ליאת, fluorouracil הוא לא חומר פשוט, והוא משמש לגידולים וסרטן. התכשיר שנתנו לך עושה כוויות ויכול לגרום לכתמים חומים בולטים, אך מעבר לכך, לתת חומצה סליצילית יחד עם fluorouracil לגידולי יבלות נראה לי מוגזם לחלוטין. אינני יודעת אם גיגלת את המוצר, אך אני ממשיכה להמליץ על טיפול אנטי ויראלי במקום התכשיר הזה.

איתי היה חולה בשפעת

ורופאת הילדים פשוט ראתה את היבלות ונתנה מרשם. קניתי ואז ראיתי ולא שמתי לו. אבל חייבים פתרון כי זה נורא מגרד לו ואז זה מחריף. הבעיה עם תאנים בעונת השנה הזאת היא שאין תאנים... דווקא יש לנו שני עצי תאנה. ראיתי בשרשור הקודם שגם את וגם יעקב המלצת עם ולטרקס שלהבנתי היא להרפס. האם משחת זובירקס יכולה לעזור?

doron2y

New member
הטיפול ביבלות

הי ליאת הטיפול שקיבלת לא ממש מומלץ, הוא יוצר אפקט של כוויה מקומית ובד"כ לאחר זמן קצר היבלות חוזרות להופיע. כהומופת אני רואה הסרה על ידי אמצעים חיצוניים של יבלות או בליטות שונות אחרות על העור כתהליך של דיכוי, זה בעצם מעין שסתום בטיחות שהגוף של איתי פיתח כדי למנוע מדברים חמורים יותר להתפתח. ולכן הטיפול צריך להיות טיפול פנימי (אנחנו משתמשים בהכנות הומאופתיות המותאמות באופן אישי למטופל ולפתולוגיה) שיגרום ליבלות להעלם בצורה נכונה. (הגוף שלו פיתח אותן ולכן הגוף ידע גם כיצד לטפל בהן בעזרת ההכוונה הנכונה). בכול מקרה המון בריאות דורון יוחננוב הומאופת www.doronhom.co.il

razgalili

New member
יבלות נגרמות על ידי זיהומים ויראלים

וככאלה הברירה הטיפולית היא או להשמיד את הרקמה יחד עם הזהום, או לנסות לגרום לתגובה חיסונית כנגד הוירוס עצמו באמצעות חיסונים (לפפילומה) שעליהם אני כמובן לא הייתי ממליץ או באמצעות הזרקה ישירה של קנדידה למקום (שגם על זה כמובן שלא הייתי ממליץ) אופציה אחרת יכולה להיות סילוק באמצעות כווית קור. יתכן שמה שהופיע על הבטן של הילד איננו יבלת אלא גידול שפיר שעלול להפוך לסרטני אם לא מטפלים בו. במקרה כזה fluorouracil הוא בדיוק הטיפול הנדרש. אם יש לך ספקות לגבי הטיפול תמיד אפשר ללכת לראות רופא נוסף, רצוי רופא עור. בלי להבין בזה הרבה הייתי נוטה להעדיף כווית קור על פני חשיפה של הילד לfluorouracil לגבי הטיפול ההומאופתי - כיוון שלאורך זמן הרוב המוחלט של היבלות נעלמות מעצמן, יש סכוי טוב שהטיפול ההומאופתי יעזור וגם כל טיפול אחר. אני מאמין שגם יום כיף לאמא בספא יגרום בסופו של דבר להעלמות היבלות, ולהבדיל מהטיפול ההומאופתי גם תהני מזה. במקרה שהיבלות לא נעלמות אחרי הביקור הראשון, יש לחזור על הטיפול פעם אחר פעם עד לרפוי מלא

doron2y

New member
אמנם חל ק מהיבלות נגרמות על ידי זיהום ויראלי

אמנם חלק מהיבלות נגרמות על ידי זיהום ויראלי, אבל השאלה החשובה היא מדוע הגוף שלו הושפע בצורה כזו לחשיפה לוירוס. (תסכימי איתי שהמון אנשים יכלו להיחשף לאותו הוירוס ולא לפתח יבלות) בכל מקרה מניסיוני ולדעתי גם רופאי עור רבים יסכימו עם דעתי הטיפול החיצוני המקובל (השמדת הרקמה עצמה) אינו יעיל לאורך זמן. אבל כל אחד רשאי לבחור את דרך הטיפול הנראית לו. לגבי ההשוואה של הטיפול ההומאופתי עם יום כיף, אני לא ממש מוצא סיבה להתייחס לזה, מלבד העובדה שטיפלתי במספר רב של מקרים של אנשים שסבלו מבעיה כזו לאורך מספר שנים ונעזרו בצורה משמעותית בטיפול ההומאופתי. (העור נקי והאדם בריא) יום טוב ובהצלחה דורון www.doronhom.co.il

debitz

New member
אנחנו השתמשנו בוירומל והצליח להעלים את הכל

אחר כך אח שלו נדבק במקום אחר וכשטיפלנו שוב בוירומל הוא אמר שזה שורף לו. אבל אולי המקום היה רגיש כי הבן הPDD לא התנגד והוא כן יודע להתנגד. הרופאה הציעה לשים טיפה קטנה במרכז היבלת עם קיסם ולא לכסות את כל היבלת. עכשיו כנראה האח השלישי נדבק אבל יש לו יבלת אחת. אצל השניים הראשונים זה התחיל ביבלת אחת שנראתה בדיוק כמו חצ'קון ואמרו לי שאם היינו מחסלים אותה קודם זה לא היה מתפתח לכמות שהיתה. ואגב כנראה ההתרבות קרתה כשהשתמשתי בקרם של שמן עם מלח אבסום על כל הגוף כולל היבלת הראשונה.

תודה לתשובות של כולם

אצל איתי זה התרבה לכ 20 יבלות. הבנתי שהמשחה שורפת. איתי רגיש. כלומר, לא יאפשר לי לשים משחה שורפת יותר מפעם אחת. בגלל שמגרד את זה, זה יש גם אדמומיות במקום ואני מפחדת שהרקמה שם שרוטה ולשים על זה את המשחה נראה לי בעייתי כי ישרוף עוד יותר. האם לאנשים עם נטייה לפטרת בכפות הרגליים, למשל, יש גם קנדידה במעי?

היי ליאת, אם תרצי לשאול בקומונה לטיפול אנטיוי

היא נקראת הדרך להחלמה בטיפול הטבעי. תוכלי לשאול גם שם על טיפול בקנדידה ווירוסים.

מצאתי שבצמחי מרפא תויה מערבית

מקובלת לטיפול ביבלות. בלועזית Thuja occidentalis או בשם הפופולרי tree of life יש מיצוי בשמן.

למעלה