טיפול בילדים

מצב
הנושא נעול.

orozer20

New member
טיפול בילדים

טיפול בילדים
שלום, אני סטודנטית לע"ס שנה ג' ומחפשת פעילות לעבודה עם ילדה בת 9 שתגרום ליציאה מהגבולות ולפחות צורך בשליטה. אשמח לקבל רעיונות!

טיפול בילדים

טיפול בילדים
שלום, אני סטודנטית לע"ס שנה ג' ומחפשת פעילות לעבודה עם ילדה בת 9 שתגרום ליציאה מהגבולות ולפחות צורך בשליטה. אשמח לקבל רעיונות!
טיפול בילדים
תודה על פנייתך לפורום
בקשתי מיובל שהתייחס לשאלתך, הוא המומחה בתחום הטיפול בילדים.
אם תכל בינתיים לפרט קצת יותר מה אתה מבקש, זה יקל עליו להציע לך הצעות.

פעילות לעבודה עם ילדים

טיפול בילדים
פעילות לעבודה עם ילדים
שלום, רעיון נחמד בעיני לפעילות מובנית אך משחררת ומהנה, הוא לקחת שיר ילדים מוכר (יונתן הקטן) או כל שיר אחר ולשיר אותו ביחד בתורות (כל אחת משפט) עם הלחן הרגיל רק עם המילים מהסוף להתחלה. כלומר (עם הלחן הרגיל), "חיפש אפרוחים העץ על טיפס הוא.. וכו'
מסגרת השיר נשמרת בחלקה ובתוכה יש מקום למשחק שמאפשר לצאת קצת מהטריטוריה המוכרת. אפשר לקחת את הרעיון הבסיסי הזה למדיומים אחרים שמדברים אל עולמה של הילדה (ציור/הצגה/צילום) ולעשות בו שימוש.
מקווה שזה עוזר

יובל

orozer20

New member
קודם כל תודה רבה!

פעילות לעבודה עם ילדים
שלום, רעיון נחמד בעיני לפעילות מובנית אך משחררת ומהנה, הוא לקחת שיר ילדים מוכר (יונתן הקטן) או כל שיר אחר ולשיר אותו ביחד בתורות (כל אחת משפט) עם הלחן הרגיל רק עם המילים מהסוף להתחלה. כלומר (עם הלחן הרגיל), "חיפש אפרוחים העץ על טיפס הוא.. וכו'
מסגרת השיר נשמרת בחלקה ובתוכה יש מקום למשחק שמאפשר לצאת קצת מהטריטוריה המוכרת. אפשר לקחת את הרעיון הבסיסי הזה למדיומים אחרים שמדברים אל עולמה של הילדה (ציור/הצגה/צילום) ולעשות בו שימוש.
מקווה שזה עוזר

יובל
קודם כל תודה רבה!
פעילות יצירתית שלא הייתי חושבת עליה. תוכל לתת לי יותר הסבר איך לעשות את זה עם ציור? לקחת ציור / תמונה ולצייר אותו באופן שונה, זו הכוונה?

פעילות יצירתית

קודם כל תודה רבה!
פעילות יצירתית שלא הייתי חושבת עליה. תוכל לתת לי יותר הסבר איך לעשות את זה עם ציור? לקחת ציור / תמונה ולצייר אותו באופן שונה, זו הכוונה?
פעילות יצירתית
אינני מטפל באמנות אלא מטפל במוסיקה בנוסף להכשרתי כמטפל CBT, אך באופן כללי אני חושב שעבודה ראשונית יותר - עם צבעי ידיים למשל, יכולה להיות משחררת ומהנה (בהנחה שאין למטופלת רתיעה מעבודה מהסוג הזה(. גם ציור משותף יכול להיות מאתגר עבור הצורך בשליטה או המחוייבות שהכל יהיה כמו שצריך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה