טיפול בירושלים

כרמעין

New member
טיפול בירושלים

הי, חדשה כאן. אחרי לידה שקטה בשבוע 36. מבקשת המלצות לטיפול בי-ם שמותאם להתמודדות עם הטראומה הספציפית, האבל והאובדן. כרגע פחות נוטה לפסיכותרפיה קלאסית ויותר לטיפולים של גוף נפש, טיפולים הוליסטים וכד'- מה שעזר לכן מנסיונכן בהתמודדות עם הכאב וחיזוק הנפש והגוף. תודה רבה

לא יודעת לענות לך, אבל משתתפת בצערך

טיפול בתנועה

אני ממליצה על מיכל שחק, שהיא מטפלת בתנועה וגם מומחית בSOMATIC EXPERIENCE שמכוון ספציפית לטיפול בטראומה דרך הגוף. היא הייתה מורה שלי כך שאין לי ניסיון ממנה כמטופלת. אם תרצי ולא תמצאי מספר בגוגל, כתבי לי ואשיג לך.

אני קצת מנצלת את ההזדמנות (ושירה אם זה לא מתאים אז ערכי בשמחה) לתאר תהליך שעברתי יחד עם חברה-קולגה בחודשים האחרונים. שתינו מטפלות בתנועה אחרי אובדן הריון והתחלנו לעבוד יחד דרך מודל ספציפי שנקרא תנועה אותנטית. עבורינו זאת הייתה דרך מדוייקת לגעת, לעבד ולנוע את מה שרשום בגופנפש, ועכשיו אנחנו מנסות לגבש קבוצה טיפולית באזור הצפון. במקביל, אני נמצאת פעמיים בשבוע בירושלים ואם משהו מהעבודה הזאת מדבר אלייך, את מוזמנת לפנות אלי במערכת המסרים להמשך שיח.
בכל מקרה, מצטערת כל כך על מה שעברת ומאחלת לך הרבה כוחות.

שירהד1

Member
מנהל
ואני בחסדך בטחתי היקרה-

אני הראשונה שאפרגן לנשים שלקחו את הטראומה האישית שלהן, והפכו אותה למשהו שניתן לעשות איתו משהו גם למען האחרות, מה גם שאת וחברתך מטפלות בתנועה, ומשתמשות בידע המקצועי שלכן לאוכלוסיית יעד טיפולית נוספת.

זה בדיוק מה שאני עושה בחודשים האחרונים כמרפאה בעיסוק בעלת גישה קוגניטיבית-רגשית-התנהגותית.

אני שמחה שיש גישות טיפוליות שונות, משום שלכל אחת הרי מתאים משהו אחר.
את מוזמנת לפתוח שרשור חדש ולפרסם פרטים לגבי הקבוצה שלך ושל הקולגה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
ליווי ותמיכה בנשים לאחר אובדן הריון.
09-7749028

שירהד1

Member
מנהל
כרמעין- משתתפת בצערך העמוק

קיבלת פה המלצה שנשמעת לי מצוינת.
אם את מעוניינת בכך, את מוזמנת לשתף אותנו ולכתוב כל מה שעולה על רוחך.
טוב שאת דואגת לעצמך ומחפשת טיפול שמתאים עבורך.

שולחת חיבוקי תנחומים וכוחות,

שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
ליווי ותמיכה בנשים לאחר אובדן הריון.
09-7749028

pezach2

New member
יש מקום מדהים בי-ם

ליבי איתך.
לאחר הלידה השקטה שלי לפני חצי שנה, טופלתי אצל רחי היין שהיא עו"סית במקצועה, בעלת עמותה בשם מרכז פנים המתמחה בטיפול באובדן הריון וכל מה שקשור לפוריות האשה.
במרכז ניתן לקבל טיפולים בעיסוי וטיפולים ביוגה וכמובן פסיכותרפיה. ממליצה בחום! היא מדהימה!
בנוסף העליות הן ממש הגיוניות וסבירות מכוון שמדובר בעמותה ללא מטרות רווח.
אני מאד מתחברת לתנועה אוטנטית ואימפרוביזציה, אני לקחתי את זה צעד נוסף לקונטקט. כח הריפוי של התנועה עבורי היה אדיר! אני עדיין מתפעלת מכמות הקונפליטקים והרגשות שיכולתי לזהות ולעבד בזמן התנועה, בזמן קצר יחסית של חופשת הלידה. זה בדיוק טיפול גוף-נפש.
ברור לי כי אני אמשיך עם הכוון הזה בעתיד הקרוב, (וקודם אני צריכה לסדר את הלוז שלי עם העבודה...)
חיבוק חזק ואוהב

ספרקית

New member
משתתפת בצערך.

אני לא מכירה בירושלים אבל מאוד עזר לי בהתמודדות עם אובדנים טיפול בשיטת גרינברג. ממליצה לחפש אצלך באיזור ולנסות.

למעלה