טיפול בכלבים- האם יש משהו יעיל יותר ?

pjsad

New member
טיפול בכלבים- האם יש משהו יעיל יותר ?

הייתי בחנות ורציתי לקנות 'פרונט ליין' לכלב שלי המוכרת אמרה לי שכבר לא מוכרים את זה והציעה לי כל מיני תחליפים אחרים שלא הכרתי, ולכן לא קניתי עכשיו אני בדילמה- מה כן לקנות לו. מישהו יודע מה יכול להיות תחליף טוב ויעיל לטיפול בכלבים? אשמח לעזרה והמלצות...

superot

New member
יש כל מיני

נגד קרציות אני משתמשת בקולר שנקרא killticks, ונגד פרעושים - אמפולה בשם advantage של החברה הגרמנית bayerץ

mikonww

New member
המוכרת לא יודעת על מה היא מדברת !

תכנסי לכל חנות אחרת ותראי שיש פרונטליין ! אני רק מנחש שאותה בעלת חנות לא עובדת יותר או לא עבדה בעבר על פרונטליין ולכן היא מנסה לספק לך מוצר אחר !

GrimBoy

New member
צודקת.

יש לי פרונטליין בבית זאת הפעם האחרונה בעליל שאני קונה את זה. פעם זה היה יעיל. אני יכול להישבע שהיום כשאני משתמש בזה אני שומע את הפרעושים צוחקים...

mikonww

New member
יכול להיות שהוא לא יעיל

אבל לא זה העיניין. המוכרת סתם אמרה שאין את זה יותר, וזה לא נכון. המוצר קיים. אני משתמש בפרונטליין כבר שנים לבעלי החיים שלי שני כלבים שלוש חמוסים ושני חתולים, ודיי מרוצה.

mikonww

New member
זה סיפור אחור ../images/Emo13.gif

אם אין זה בחנות שלהם אין לי בעייה, זכותם
אבל היא אמרה "המוכרת אמרה לי שכבר לא מוכרים את זה", זה לא תקין ולא בסדר. אמוצר כן נמכר בהרבה מאוד חנויות. לדוגמה אצלי שנכנס לקוח לחנות ומבקש מוצר שאין לי, אני מדגיש שאין לי את המוצר וזהו, לא מתחיל לזלזל במוצר או דומה. ומציעה משהו חלופי דומה זה או אחר, בטל לא אומר שלא מוכרים את זה יותר, ובטוח לא מתחיל לפתוח במסע השמצות נגד אותו מוצר. זו היא דעתי בכל אופן

Sweet Fantasy

New member
"המוכרת אמרה לי שכבר לא מוכרים את זה"

מאיפה אתה יודע אם יש המשך למשפט, אולי היא אמרה שכבר לא מוכרים את זה.. אצליהם.

סיפור לא קשור ומטופש

ובכלל זאת קשור... והסיפור הוא על נעלי קרוקס... נכנסתי לחנות וושאלתי אם יש צבעים נוספים. המוכרת אמה שרק אלו הצבעים שהביאו לארץ. אמרתי לה שראיתי בחורות ברחוב עם צבעים אחרים. היא טענה שהן הביאו אות הנעליים מחו"ל. כמובן שאחרי ביקור בחנויות נוספות הבנתי שהיא עבדה עלי ויש צבעים נוספים, רק שאצלה בחנות אין.. אחרי כשבוע חזרתי לחנות כי היא נגישה לי והחלטתי לקנות צבע שזכרתי שדווקא היה לה. ביקשתי את הצבע המסויים והיא טענה שאין בכלל צבע כזה ושאני מתבלבלת עם צבע דומה... וזה כנראה בגלל שנגמר לה הצבע שביקשתי. ומוסר ההשכל מכל הסיפור המרגיז הזה: שמוכרים בחנויות מוכרים לנו "לוקשים" שא אומרת שטויות ושקרים בכדי שנקנה אצלם. אז לא לקנות כל מה שמוכרים בחנויות אומרים, כי הם אנטרסנטיים לבדוק בכמה מקומות זהו...

Sweet Fantasy

New member
זה בטוח

ואני תמיד אומרת את זה בלי קשר, אבל המשפט שנכתב בסיפור בהתחלה יכול להשתמע לשני כיוונים, אז חבל להאשים, זאת הכוונה
למרות שבלי קשר יש חומרים הרבה יותר יעילים וטובים לדעתי.

אפשרות טבעית טובה היא עם חומץ תפוחים !

הטיפול הוא רפואה מונעת ! כלב שכבר יש לו פשפשים הטיפול לא יעיל - במקרה כזה יש לטפל קודם ברעל כימי מאלה המצויים בשוק. לאחר שהכלב נקי - שמים כף חומץ תפוחים בליטר מיים - והפרעושים לא חוזרים לכלב. עשי חיפוש בגוגל - ותוכלי לקרא על זה יותר. אני עושה עם הכלב שלי - ועובד ללא היטב.

danielia1

New member
המוכרת חצי בסדר.

מאחר וכנראה הפרונטליין לא עוזר יותר גם אצלי, חשבתי שלא השתמשתי כראוי ובגלל זה הפרעושים לא נעלמים. המוכר לא אמר לי שכנראה הפרעושים הסתגלו לחומר. קניתי 3 אמפולות לחינם!

למעלה