טיפול בליטיום

vella

New member
טיפול בליטיום

מי שמע על טיפול בליטיום לחולי אלצהיימר.הוצע לנו.הממצאים על עכברים היו טובים. מדובר במחקר ובקבוצת ניסוי. ולה

נילי41

New member
טיפול בליתיום

וולה יקרה, לא שמעתי עד היום על טיפול בליתיום לחולי אלצהיימר. הניסיון היחיד שהיה לנו עם ליתיום היה במיפוי לב בליתיום שבעלי היה עושה בכל חצי שנה על מנת לבדוק את מצב ההיצרות בעורקים שלו. בכל אופן, אני מצרפת לך קישור על ריפוי בליתיום והוא מתייחס למצבים של מניה-דיפרסיה. נראה לי שעוד אין חומר ברשת על טיפול באלצהיימר בחומר הזה. אם ההצעה היא לקבוצת ניסוי, אני באופן אישי הייתי מסכימה להשתתף בקבוצת ניסוי. אני מבינה שבעלך עדיין צעיר ולכן אין לכם מה להפסיד. באופן רגיל אין תרופה למחלה ולכן אולי תזכו להיות מן הראשונים שיעזרו להצליח לגלות משהו חדש בנושא. כמובן, שיש לבדוק את כל ההשלכות האחרות סביב הניסוי. רצוי להתייעץ עם רופא ואולי גם עם עו"ד על מנת לשמור על זכויותיכם. הלוואי, הלוואי, הלוואי שכבר ימצאו משהו...

vella

New member
קבוצת ניסוי

לצערי אין בכוחי להרים נושא כה כבד.הדבר דורש מעקב צמוד.מלבד זו לבעלי בעיות לב קשות ולא אסכן אותו עם תרופות נוספות חדשות. אני עייפה..... ולה

ולה יקרה , מה שלומך?

אני קוראת בעצב כמה קשה לך והלואי שהייתי יכולה להקל מעט את המשא שלך. אני מבינה שבעלך לא יכול להשתתף בניסוי הזה וזה די מתסכל. לפעמים יש לנו חלומות ותקוות שהנה תגיע התרופה הגואלת ליקירינו , אך לצערי , עדיין אין. גם אצלי , כל יום משהו אחר. היינו אתמול אצל הרופאה בבילינסון והיא טוענת שהמצב שלו יציב , אך לדעתי יש ירידה שהיא לא יכולה לאבחן אותה. זה די מצחיק שרק אתמול היא שמה לב לבעייה שלו במלל ושהוא יודע לבחור תשובה בין אפשרויות הניתנות לו. זה רק מראה שהבדיקה בגדול די שטחית. עכשיו היא ממליצה על כדור נוסף שיכול אולי לשפר את העניין המילולי. ננסה אותו ונראה , למרות שאין לי ציפיות. הוא רואה שכולם בבית מנקים וטורחים וגם הוא רוצה. אמרתי לו לנקות אבק מכל מיני מקומות ונראה אם יזכור זאת. ולה יקרה, אני חושבת שאת יכולה להפנות גם את ילדייך לקומונה שפתח עופר בתפוז , אם הם מעוניינים בתמיכה ושיתוף. מה שלום בנך הצעיר? האם הוא גר בבית או קרוב? שולחת לך חיבוק ענק , שייתן לך כח להמשך הדרך ובתקווה שבקרוב תהיה לך עזרה בבית שתתן לך קצת זמן לעצמך. כל טוב וחג פסח שמח , טובה

vella

New member
חג שמח גם לך

אשמח לשמוע פרטים נוספים על הקומונה של עופר.הבעיה העיקררית היא שלא ישבנו יחד הבנים הכלות ודיברנו.לאהתקיים שום שיח אשר איפשר לכל אחד מהילדים לומר מה עובר עליו בהקשר למחלה של יוסי.אין לי כוחות וכלים להוביל שיח מסוג כזה. היחידה שמדברת זו אני ולרוב בוכה וכל פעם לילד אחר. לרוב לבני האמצעי.ולאישתו. עם בני הבכור היחסים מורכבים. בגידולו עשיתי הרבה שגיאות.הוא נכד בכור להורי ניצולי שואה והם פינקו אותו מאד.אותי העמידו בצל ןאני איפשרתי.... בני הצעיר.24 חזר עכשיו מטיול בארהב אחרי שטייל לפני כן בהודו.איתו זה סיפור אחר.אני מרגישה שאני צריכה"לשמור"עליו ואני לא משתפת אותו. למראית עיין הוא לא מתעניין. הוא משוחח עם בת דודגתי שגרה בנתניה ואותה משתף בכל. כרגע הוא עבר לנתניה.יש לנו שם בית לאחרונה יוסי מתנתק...שוחחתי עם רופא והוא אמר שהרספרידל הוא הסיבה.אוריד לו את הכמות למחצית.אני מרגישה כי כל הטיפול מבוסס על ניסוי . אני עצובה לראות את בעלי במצב הזה.... שמחה שיש לי עם מי לשוחח. אוהבת ולה

למעלה