טיפול במיים לPDD

lkless

New member
רונן היקר

כשאני חיפשתי מקום לטפל בבני, לא היה לי שם אחד, הייתי צריכה לבזבז שעות עבודה רבות בחיפוש באינטרנט ולשאול המון אנשים שלא היתה להם תשובה מספקת. אני למדתי בחיים שלי שאני לא יכולה לרצות את כולם אבל מספיק שמשהו אחד יאמץ את עצותיי, זה שכרי. אם אתה רואה בזאת פרסום או חדירה לחיי הפרט, זכותך, אני רואה בזה נתינה של מתנה, ואם נותנים לך מתנה אז קח. או לא, אבל תן לאנשים אחרים לבחור עבור עצמם האם זה מתאים להם. מדובר במדריך מחונן אבל מרוב עבודה הוא לא עושה לעצמו יחסי ציבור, שמו עובר מפה לאוזן, אני מרגישה בפורום הזה נוח מספיק כדי לתת לאנשים מתנות, זכותם לסרב.

lkless

New member
לכל המודאגות../images/Emo13.gif

המדריך אישר לי הכל והכל בסדר, ושיהיה לנו ימים יותר טובים מהיום שהיה. חג שמח לכולן.

beezi

New member
ikless תודה עבור המידע

אני בעצמי חיפשתי מדריך או מדריכת ספורט טיפולי עבור בני, וקיבלתי כמה המלצות מחברי הפורום. אנחנו מטופלים בבית איזי שפירא בבריכה הטיפולית ויש שיפור עצום לאחר שנת טיפולים. תודה עבור הטלפון והמידע שחלקת

החורזת**

New member
זה לא רק חדירה לרשות הפרט, זו

עבירה על החוק. וזו ממש לא מתנה. מתנה נותנים משהו שלך, לא של מישהו אחר. יכולת קודם כל לשאול את הסכמתו ואח"כ לפרסם את פרטיו בפורום. מקסימום הפרסום היה מתעכב בעוד כמה ימים. מי שחיכה עד היום יחכה עוד כמה ימים ולפחות היית נוהגת באתיות כלפי אותו מדריך שכה היטיב עם בנך, שלא לדבר על כך שאפילו סיכנת אותו. לפורומים נכנסים אנשים רבים ושונים שיכולים לנצל לרעה את המידע שסיפקת. ואפשרות נוספת היתה לפרסם את המספר שלך עצמך, כך שמי שמעוניין בעוד פרטים יוכל לקבלם. ואני קוראת למנהלות הפורום למחוק את ההודעה.

lkless

New member
טיפול במיים לPDD ../images/Emo19.gif

בני בן 4 למד התמצאות במים במשך שנה וזה לא התקדם לשום מקום, טיפלנו במקום עם קבלות אך נאמר לי כל הזמן שרק בגיל 6 הילד יכול לשחות. למזלי פגשתי בחור חמד עם תעודות ותארים בחינוך גופני וטיפול במיים לילדים עם PDD פיגור ובעיות מוטוריות והוא לקח על עצמו את הטיפול בבני. כמובן שלא היו לי צפיות, כי האמנתי שזה יגיע רק בגיל שש כפי שכל "המומחים" ספרו לי. לא ראיתי את השעורים עצמם אך המדריך הזמין אותי לאחר כשמונה שעות!!! לימוד ולהפתעתי שלא לומר תדהמתי הבן שלי שחה על הגב, שחה חתירה ועשה פעילויות המורכבות משתיים ושלוש הוראות. אני מוכנה להמליץ על המדריך למרות שלא בקשתי את רשותו, למה שרק בני יהנה. שמו תמיר שלום, הוא עובד בעולם המיים בר"ג והנייד שלו, לא להתקשר מוקדם בבוקר הוא : 052-632548. ונא לא להבהל מהמזכירה האלק' שלו, הומור וכאלה. בהצלחה וחג שמח לכולן/ם.

למעלה