בהומיאופטיה יש טיפול שמחזק את מע'
החיסון תרכיז מרוכז של אכינציאה, אותו קיבלתי בזמנו עבור לירז. זה עבד יפה מאד במשך 8 חודשים עד שעברתי לניו זילנד (נגמר לי התרכיז). לצערי אני לא זוכרת איך קראו למוצר כי עברו יותר משונה שנים מאז. מה שאני כן זוכרת שהוא הדגיש שזה תרכיז אכיניצאה טהור ולא מסחרי. נתנו כמה פעמים ביום ובזמן אקוטי נתבקשנו להגביר את המינון בכדי לעזור למערכת החיסון לעבוד. זה היה בנוסף לטיפול שהוא נתן לילד. בתמציות קריסטל יש מתצית לחיזוק מערכת החיסון יש סט תמציות עבור הצ'אקרות וכן טיפול אקוטי בבעיה עצמה. רייקי שנעשה כטיפול ולא כפעולת מנע על בעיה אקוטית יכול לעזור כאן נסי להקדיש עשר דקות עד עשרית דקות יומיות ולעשות לילדים רייקי כטיפול. מערכת החיסון של הילד לא מתפקדת מסיבות פזיות, רגשיות ואנרגטיות צריך לעבוד על כל הרובדים. אני יודעת שהמיאופתים לא אוהבים שמערבבים עוד טיפולים עם הטיפול שלהם, מתוך כבוד לאמונה ולרצון שלהם כדאי לך לשבת עימה ולבקש ממנה שזה יהיה הפרוייקט שלה למצוא את הטיפול המתאים עבור מערכת החיסון של הילד. בניו זילנד פניתי לרופא סיני והוא נתן לי תכשירים מהרפואה הסינית ועשה דיקור במחט חשמלית במרידיאנים בכדי לחזק את מערכת החיסון של הילדים להחזיר את הגוף לאיזון/לתיפקוד. נכון להיום אני עובדת עם רייקי, תמציות קריסטל, וארומתארפיה בזמן מחלה, גליתי שאם אני מחזקת את הצאקרות זה עוזר לגוף הפיזי להלחם ברוב המקרים. מבט אחר, אם יש חוסר איזון שחוזר על עצמו שוב ושוב, כמו דלקת גרון ודלקות אוזניים- מההיבט הרגשי/הוליסטי זה אומר שהילד לא רוצה לשמוע (דברים שמפרעים לו לדוגמה הורים שרבים הרבה או הורים שלא מדברים יפה לילד וכו' גרון זה בדרך כלל ביטוי הוא לא מבטה את עצמו מלל/יצירתיות וכו'). זהו בגדול כל מה שעולה לי כרגע בראש