טיפול בנחירות והפסקות נשימה בלילה

sigalya2

New member
טיפול בנחירות והפסקות נשימה בלילה

האם ניתן לטפל בזה ברפואה סינית, דיקור וצמחים או שזו בעיה מבנית שצריך ניתוח? אם אפשרי, לאיזה נקודות עלי לשים לב באבחנה שאעשה? מה שאני יודעת בינתיים שמדובר באישה בגיל 50+, רזה, סובלת קצת מכולסטרול גבוה וכן יש תחושת כבדות ועייפות רבה לאחר ארוחות (לא בהכרח גדולות)- לכן מראה על חולשת הטחול. אשמח להכוונתכם תודה רבה סיגל סמט

RanLoel

New member
נחירות והפסקת נשימה

שלום סיגל, שאלה קשה. אם מדובר בבעייה מבנית במחיצות האף, יהיה קשה לעזור באמצעות הרפואה הסינית. אם הבעייה איננה של מבנה האף, כדאי לשים לב לתפקוד הכליות המעגנות את הנשימה, לטחול יצרן הצ'י ולריאות עצמן. בהצלחה רן

כיווו לטיפול

שלום סיגל, אין לי נסיון אישי בתחום. שמעתי פעם ממטפל מומחה ומקצועי מאוד- הר' יובל אשרוב- שזה בעיה של חולשת טחול ולחות, שגורם לצניחה של הענבל. הוא אמר שדיקור בשילוב עם תזונה יכול לעזור. התזונה שהוא ממליץ עליה היא לא תזונה סינית, אלא תזונה בגישת הריפוי הטיבעי. (שהמוביל בארץ של השיטה הוא יצחק בן אורי, והיום גם הוא- הרב יובל אשרוב) בהצלחה רחל שם טוב

היי סיגל

טיפלתי באישה בגיל ה- 30 בבעיית נחירות, אני מצטרפת לקודמיי ומחזקת את דבריהם ומוסיפה, שחלק מאוד ניכר בטיפול היא הוצאת ליחה, שינוי תזונה וחיזוק טחול, ריאות וכמובן הכליות....השינוי היה משמעותי...קחי בחשבון הטיפול הוא ארוך. ולא תמיד מצליח, במקרה הזה הוא הצליח אבל היא עשתה עבודה משמעותית ולא וויתרה...אין קיצורי דרך. היא שינתה תזונה והיא דבקה בא, והיא מתרגלת יוגה מה שעזר מאוד לתהליך. בנוסף שחר דוידמן הכינה לה פורמולה שמכייחת ליחה מהגוף ומחזקת ריאות. בהצלחה

למעלה