טיפול בסורוקה

• פותח הנושא slbf
  • פורסם בתאריך

slbf

New member
טיפול בסורוקה

אשתי בשבוע 36, לפני מספר שבועות התגלה קלאב פוט ברגל ימין וממצא גבולי ברגל שמאל (ה-US נעשה בברזילי), ושוב אותה תוצאה בבדיקת US אתמול על ידי ד"ר בשירי בסורוקה, קלאבפוט ברור ברגל ימין, רגל שמאל נראית נורמלית.

הוא הפנה אותנו לד"ר ויזל. עשיתי חיפוש בפורום וראיתי ביקורות חיוביות עליו. מה דעתכם?

פרלמנים

New member
אכן מומלץ

אתם בידיים טובות.
נשמח לענות לכל שאלה ,
בהצלחה בלידה
ג'סיקה

פרלמנים

New member
ואגב, אנחנו מהדרום,

נשמח לעזור, להפגש ולהרגיע במידת הצורך.
ג'סיקה

slbf

New member
תודה

כרגע באמת די מבולבלים, לפני כן לא הכרתי בכלל את הביטוי קלאבפוט ויומיים אחרי שאמרו לנו נראה לי שקראתי כבר לפחות חצי מהאינפורמציה שזמינה ברשת בעברית בנושא... מנסים לקבוע תור עם וייזל כבר השבוע ונראה מה הלאה.

Michal324

New member
טיפול בסורוקה

היי לכם,אנחנו מטופלים של ד"ר וייזל המדהים בסורוקה.גם אצלנו אובחן הקלאב פוט ע"י ד"ר בשירי המלאך..
הטיפול של ד,ר וייזל ושל הצוות המגבס בסורוקה הוא הדבר השני הכי חשוב שעזר לנו לשרוד את כל התקופה מרגע הלידה ועד היום..
הדבר הראשון שעזר לנו זה החום והאנושיות שהביעו כלפי הנסיכה שלנו.
אנו ממליצים בחום בחום לטפל אצל ד"ר וייזל.

Michal324

New member
בהמשך לטיפול בסורוקה

כרגע מאי נמצאת בשלב בו היא אחרי ניתוח להארכת הגיד בשתי הרגליים ונמצאת עם הנעליים 23 שעות ביום.היא נועלת את הנעליים מגיל חודשיים כאשר עד אז עברה שמונה סבבים של גיבוס וניתוח.עד לפני כמה ימים הייתה עם פצע בעקב האחורית אשר נגרם מכך שהייתה מושכת את הרגל מחוץ לנעל.היא נועלת נעליים עם סד של דניס בראון וכרגע
שידרגנו את הנעל ואצל סנדלר המדהים בעבודתו הגבהנו לה את החלק האחורי של הנעליים ובאמצעות כך פחתו החששות שלנו מכך שהיא עלולה לקצר את הגיד בעקבות המשיכות
היא מסתדרת נפלא וכך גם אנחנו.לפי התחזית של ד"ר וייזל כנראה שבעוד חודש תעבור כבר לנעול את הנעליים רק 15 שעות ביום. אני רוצה להגיד תודה על כך שקיים האתר כשבמהלך ההריון חרשנו עליו וכעת מנסים לתרום קצת מהידע שלנו גם לאחרים..

talamar82

New member
היי גם אנחנו מטופלים אצל דר וייזל

וגם לנו יש בעיה באחת הרגליים, לזיו יש דניס בראון על פי החלטה של הרופא אבל את אחת מכפות הרגליים הוא כל הזמן מודל כלפי חוץ וכך נוצר מצב שכף הרגל לא מונחת היטב... לא משנה איך אני קושרת או כמה פעמים אני מסדרת.. מה עד אפשר לעשות?

mgirl

New member
גם הבת שלי מטופלת של ד"ר וייזל

הוא מאוד נחמד ועושה רושם מקצועי ומלומד.

למעלה