טיפול בספחת של ילד בן 9

ofer_lev

New member
טיפול בספחת של ילד בן 9

שלום רב לך דני קיבלתי את רצונך לעזור ואשמח שתעזור לי. אני מחפש רופא עור מומחה מנהריה,קריות וחיפה,לבני בן ה-9 . לאחרונה מצב הספחת שלו החמיר. בתודה מראש עפר לב שלומית.

היי עופר, ברוך הבא, :)

אני לא כל כך מעורה בשיחתך עם דנדוש, אבל, חייבת לשאול, מה עם ים המלח? אני מניחה שידוע לך שקיימות קייטנות לידי הפרחים שלנו, במסגרת האגודה. עור/אור ואהבה, ובהצלחה. גילי פרי

mati62

New member
תגובה לעופר

עופר שלום! אני חולה פסוריאזיס מגיל 17 דהיינו כבר 21 שנה. מנסיוני הטיפול הטוב ביותר הוא בים המלח, כםי שכתבה גילי פרי. תתענין באגודת חולי פסוריאזיס בקשר לקיטנה באוגוסט. דרך אגב אולי אתה עופר לב ששירתתי יחד איתו בשנים 1980-1983 בבסיס שריון על יד באר טוביה? אם כן אשמח לחדש את הקשר איתך ולנסות ליעץ באופן אישי לגבי המחלה. להית` מתי.

danistar

New member
שלום וברוך הבא

הוי כמה שהסיפור הזה מוכר לי .. גם אני קיבלתי את ההתפרצות הראשונה בגיל 8 בנהריה .. לגבי טיפולים : 1. האגודה מקיימת קיטנה לילדים בגילאים האלה באוגוסט . כנס לאתר שלנו תחת החלק שהאגודה יש דף המוקדש לקיטנה . 2. רופאים מומלצים ( ושוב זו דעתי האישית ) בנהריה : ד``ר אורה ביטרמן בחיפה : פרופסור ברגמן ( מנהל מחלקת עור ברמבם , מקבל גם מטעם קופ``ח ) ד``ר אאוריקה כהן ד``ר כץ ד``ר מיכל רמון ד``ר יורם הרט לא חסרים רופאים פיתרון שלישי : לבדוק בבי``ח החולים רמב``מ במחלקת עור ( יש להם מחלקה מיוחדת לפסוריאיזיס ) לסיכום אני רוצה להגיד שהכי עדיפה בעיני הקייטנה . כנס לאתר שלנו ( הכתובת בהודעת המנהל ) . דני

קצפת**

New member
היי עופר

היי וברוך הבא,......בתור אחת שהפסוריאזיס הוא נחלתה מגיל 10 ברצוני להתייחס דווקא לצד הנפשי ולא לצד הפיסי טיפולי. מנסיוני העגום עם הורים פולנים לחוצים ברצוני לומר לך עופר, שלא משנה באיזה טיפול תבחר......לילד יש מתנה שעליו לחיות עימה לאורך כל חייו.........ככל שילמד מהר יותר לחיות עימה בשלום ואהבה כך ייקל עליו. ןלכן עופר ידידי אתה זה שצריך ללמד את הילד לחיות בשלום ואהבה עם הפסוריאזיס.......כן כן תאמין לי זה אפשרי.....ממרומי גיל 40 המופלג אני אומרת זאת. אל תלחיץ אותו בריצות בין המומחים למיניהם ובטיפולים מלחיצים ומשונים שתשמע עליהם חדשות לבקרים.........וכמו שחבריי כבר אמרו הקייטנה היא הדרך ב``הא`` הידיעה לעבור את הגיל הזה בליווי הפסוריאזיס בשלום. הלוואי וכשאני הייתי בגיל זה הייתה קיימת האפשרות. תמיד פה לעידוד.........חגית.

מיטב

New member
עופר שלום

בנוסף למה שכבר נכתב כאן על קייטנות הילדים בים המלח, ברצוני להוסיף שכדאי ללמד את הילד שימוש בביו-פידבק. היות והפסוריאזיס קשור למצב נפשי ורגשי ומחמיר בעת לחץ, הביו-פידבק מלמד איך להתמודד עם הלחץ ולהרגע. אני חושבת שילדים יכולים ללמוד את זה מהר ויעיל יותר מאתנו ובכך לשמר את השיפור שהושג בים המלח. לפני שנים קראתי חוברת של קופ``ח מכבי על פסוריאזיס ושם נאמר שלרפואה אין טיפול יעיל עבור פסוריאזיס ושהדבר היחיד שהשפיע חיובית לאורך זמן היה לימוד שימוש בביו-פידבק. אני חושבת שאפילו היה כתוב שם שזה הדבר היחיד שיכול לרפא פסוריאזיס. בכל מקרה, כמו שכולנו יודעים, התרופות של הרופאים עוזרות לתקופה מוגבלת ואז או שמפסיקות לעבוד או שיש הרעה או תופעות לוואי. ביו-פידבק בסה``כ מלמד איך להרגע ולצאת מהלחץ (דבר שכנראה כל חולה פסוריאזיס צריך). רפואה שלמה, מהיטבאל

למעלה