טיפול בצרידות

טיפול בצרידות

שלום,אני חדשה בפורום יש לי שאלה בנוגע לצדירות כתוצאה משיעול כבד ומתמשך, הצרידות עד אובדן קול. האם יש המלצה לטיפול בבעיה ? תודה, זוהר האור

חלב עם דבש.

מצוין לגרון.. הרבה זמרים וזמרות שותים את זה בשביל לשמור על הקול שלהם. הוראות הכנה: מזגי לכוס, חלב (תמלאי את כל הכוס). שימי בתוך הכוס 2 כפיות דבש ותחממי במיקרוגל עד שהחלב יהיה חם (תלוי בעוצמת המיקרוגל שלך). תוציאי את הכוס, תערבבי ו..תשתי
(זה גם מאוד טעים!!) תרגישי טוב
טל.

לשחרחר מתוק ערב טוב ../images/Emo39.gif

תודה על המלצתך, אנסה את המתכון ומקוה לטוב. שיהיה לך ערב נעים

../images/Emo24.gif../images/Emo20.gifברוכה הבאה זוהר האור,,

מה שיכול לעזור לך מאוד,חצי כוס חלב חם, להוסיף דבש,ולהוסיף חצי כוס מי סודה, לערבב ,ולשתות מיד,מאחר וזה גולש, מנסיוני האישי תרופת פלא. יום טוב,והרבה בריאות.

אביבה ער טוב

תודה על הטיפ. הצצתי בכרטיס הביקור שלך, קראתי שאת מלמדת ומאבחנת פאנג-שואי המענין שמזה זמן אני מחפשת מסגרת לימודית לנושא הפאנג שואי, הייתי מבקשת לדעת היכן נמצא מרכז "החוש השמיני" וכיצד אני יוצרת קשר ע"מ לשמוע יותר פרטים לגבי הפאנג שואי. אשמח לקבל פרטים. תודה, זוהר האור

../images/Emo24.gif../images/Emo20.gifזוהר האור,תודה לך,,,שלחתי

לך מסר,,,, יום טוב,ושבת שלום.

*g99

New member
רציתי לדעת איפה זה מה זה וכ"ו..

אגב,שאלתי שאלה אתמול לגבי פרחי באך,זה מתקשר לך לפה?

bflygirl

New member
ברוכה הבאה זוהר שזוהרת בפורום

ענו לך מספיק הכי טוב זה בצל ודבש לדעתי (גם הכי טעים) וגם צנון (אם את אוהבת כי אני לא) וכרוב ע"פ הרמבם עשירים בויטמין A שנוגד חימצון והם מועילים לצרידות בגרון. ואם את סוסלת בנוסף מליחה והיא בעצם הגורם לצרידות אז לליחה יש סירופ המורכב מקוביות בצל, שום קטוש וזנגביל . על כל זה לשפוך דבש. לחכות 3 שעות. לשתות את הסירופ שנוצר כל שעה כף.

למעלה