טיפול בקרדיות אוזניים

טיפול בקרדיות אוזניים

רציתי לדעת מה הטיפול הכי יעיל נגד המצוקה השחורה המגעילה הזו בתוך האוזניים של החתולים. אני לא משתמשת ברבולושן כי זה יקר ובלתי אפשרי לרכוש כמות כזו לכ-20 חתולים. אני שמה אדוונטג' נגד פרעושים (יש לי שיטה חסכונית שווטרינרים לא מתים עליה, אבל אין לי ברירה), נותנת דרונטל נגד תולעים, ונגד הקרדיות יש לי איזה טיפות (נדמה לי שקוראים להם בנ-איפ או משהו דומה), אבל הן לא ממש יעילות. הקרדיות חוזרות. מה עושים? לפבלו, שהמצב שלו אקוטי, הזריקו אייוומק, אבל זה גם לא עזר מי יודע מה. מה עושים? תודות וחג שמח

אפשר לקנות רבולושיין גדול לכלב

ולחלק בין החתולים (לפי מינון שהוט' יגיד לך) רבולושיין הוא מוצר מעולה.

כך אני עושה עם האדוונטג', לא

ידעתי שאפשר לעשות זאת גם עם רבולושן. ובכל זאת, אני לא מתה על האופציה הזו, כי למיטב ידיעתי רבולושן לא מטפל בשני סוגי התולעים, אלא רק בסוג אחד, ואני מעדיפה לטפל נגד תולעים בכדורים כמו צסטל או דרונטל שיעילים הן נגד התולעים השטוחות והן נגד העגולות.

רבולושן

אז ככה - קצת סדר בבלגן רבולושן הוא הבחירה שלי כאשר צריך לטפל בקרדיות. הרעיון של חלוקת מנה גדולה הוא טוב בשביל לחסוך, רק צריך לראות בדיוק את הכמויות! רבולושן יעיל נגד תולעים עגולות. התולעים העגולות בארץ הן בעיה כמעט יחודית לגורים, ובבוגרים יש תולעים שטוחות, אז אפשר לא להתייחס להתוויה הזאת. לגבי פרעושים - הדעות על מידת יעילותו חלוקות, ואצלך מדובר במבחן לא קל...אבל היתרון בפעילות נגד הקרדיות מנצח - ברוב המקרים יש צורך גם בטיפות מכיוון שכבר קיימת דלקת המערבת חיידקים או שמרים פרט לקרדיות - וזה הבניפ שלך, אבל!!! - שימוש לא נכון יכול ליצור עמידויות בעייתיות, לכן מומלץ לבצע לאחר התייעצות עם הוטרינר שלך ארז

תודה רבה, ד"ר ארז, ובכל זאת

בקיץ, עם 20 חתולים +, אני לא יכולה להרשות לעצמי בית עם פרעושים. האדוונטג' מוכיח את עצמו יופי אצלנו. גם אותו, אגב, אני קונה לכלבים גדולים מאוד, ובכל אמפולה אני משתמשת לכמה חתולים. גם על התולעים, כאמור, אנחנו מתגברים. הבעיה היחידה שנשארה היא הקרדיות, תודה על תשובתך, אתייעץ עם הווט'.

למעלה