מה אני רואה
ילדיי תמיד טופלו בעיסויים רייקי רפלקסולוגיה ועוד. כך שקשה לי לומר לך:" לפני כן היה כך עכשיו זה כך". ובכל זאת אני רואה דברים אצל לירז שהוא הPDD . הוא מבקש שאני יעסה לו את הרגליים , הוא יכול לשכב שעות לידי ושאני יעסה את כפות רגליו. הוא מאד מחובר לרייקי ובכל פעם שכואבת לו הבטן או שהוא קיבל מכה הוא מבקש רייקי. הרבה פעמים אני מצליחה להרגיעו בעזרת טיפולים ביחוד כאשר הוא מאד לא מאוזן וקופצני, אני יעשה לו כמה דקות טיפול כל שהוא במגע וזה ירגיע אותו. אני גם התחלתי לעבוד איתו בדמיון מודרך והצלחתי כך להרגיעו בהתקף זעם כאשר אני מדברת ומדגימה על גופי את כל ההתרגיל עצמו וזה הצליח להרגיעו כמה פעמים גם בהתקפי זעם מאד רציניים. כאשר הוא לא מרגיש טוב זה עוזר לו מאד . אני חושבת שזה גם נותן לו בטחון כל שהוא שאני יכולה לעזור לו בחוויה וגם מחזיר אותו לכאן ועכשיו המגע הגופני. בנוסף אני נותנת לו תמציות קירסטל ואדוונס ולהם הוא מגיב מאד יפה. באופן כללי אני יודעת איכן היה בני בתחילת הדרך ואני רואה איכן הוא היום ואין לי שום צל של ספק שההתקדמות שלו לאורך כל השנים היא בזכות השילוב של כל הטיפולים שהוספנו בנוסף לקלינאית תקשרות, מרפות בעיסוק ועוד כל מיני טיפולים קונבציונאלים כולל תוכנית בתית נכון להיום. הילד שלי הוא PDD ודיפקרצי, ADD וכנראה גם דסלקצי. כאשר במשך שנים כמעט שלא הייתה לו שפה ונחשב למקרה של דפרקציה קשה. היום הוא מדבר משפטים שלמים בצורה ברורה, יותר ויותר אנשים מבינים אותו ולא רק אני. הוא יותר פתוח לעולם ולמה שקורה סביבו. כך שמהנסיון שלי איתו ועם אחיו שאף הם סובלים מדספרקציה אני ממליצה בחום רב לכל הורה לילד אם קושי לקות מחלה או כל דבר אחר גם אם אין שום דבר חריג אצל אחד הילדים פשוט להתחבר למטפל/מטפלת שיטת טיפול או כל כמה זמן להחליף שיטות טיפול ומטפלים ולתת טיפולים לילדים כי הם פשוט מגיבים מדהים ויחסית די מיידית (יש מקרים שלא תמיד רואים בברור את השינויים, אלה בדיעבד בהסתכלות לאחור). שבת שלום