טיפול בשיני חלב

akavishon

New member
טיפול בשיני חלב

מומלץ בחום ! שבוע שעבר הקטנה עברה סתימה (לא בגלל הזנחה שלנו, אלא בגלל פגם בשן) אנחנו במעקב כל חצי שנה ובגלל שכל ביקור מסתיים בקבלת מתנה מהרופאה, הביקורים לא טראומטיים... בגלל, אנחנו לא הולכים להיבדק, אלא כדי להראות לרופאה איזה יופי אנחנו מצחצחים שיניים.. את הקטן אנחנו כבר מצאנו נעמד לבד מול הכיור (יש שם שרפרף) ומצחצח לעצמו את השיניים לבד (הוא בן שנה וחמישה חודשים). פעם אחת, אחרי ארוחת ערב, אמרתי לו "אלון - לך לצחצח שיניים" והוא פשוט הלך לחדר אבמטיה והמתין לי...

shno

New member
בדיוק סיימתי לקרוא את הכתבה....

אני מסכים עם כל מה שכתוב שם, חוץ מדבר אחד... לקחת את הילד לרופא שיניים עם הופעת השיניים הראשונות? נראה לי קצת תמוה להביא לרופא שיניים תינוק בן 4-5 חודשים... ובשביל מה? מילא בגיל שנה, שנה וחצי. לפחות אנחנו יודעים שאנחנו "בסדר" שהתחלנו לצחצח לה שיניים מהשיניים הראשונות. בשלב זה היא מתייחסת לזה כאל משחק (אני מצחצח לה במהלך האמבטיה בערב, והיא רק מנסה לנשוך את המברשת) אבל לפחות היא מתרגלת להרגשה של הצחצוח, לטעם המשחה ונקווה שזה יעזור להפוך את העניין להרגל.

akavishon

New member
אנחנו הלכנו בפעם הראשונה בסביבות גיל שנה

בגלל הפגם שראינו בשן ומאז כל חצי שנה אנחנו במעקב. עם הקטן הלכנו בגיל שנה וחצי פעם ראשונה.

למעלה