טיפול בשיעול, כאב גרון ואיבוד קול

MrsNoOne

New member
טיפול בשיעול, כאב גרון ואיבוד קול

הממ.. טוב, אלה הסימפטומים שלי כרגע. זה התחיל ככאב גרון ושיעול עם חום. החום ירד לגמרי אחרי יום, ואז נשארתי עם שיעול וכאב גרון, אתמול הצטרדתי, והיום כבר קמתי בבוקר בלי קול בכלל ואני רק לוחשת.. היות ותרופות סינטטיות לא מועילות ואני גם לא מאוד אוהבת להשתמש בהן (קולדקס וכדומה..) השתמשתי בפרופוליס ואכיניצאה.. גם לא מאוד עזר... אני מכינה לעצמי תה כל הזמן ואני לא לגמרי זוכרת איזה צמחים עוזרים לשיעול ולדלקות גרון... תוכלו להמליץ לי על צמחים טובים לשימוש? האם גם אדי שמן במבער יכולים לעזור?

0 אור 0

New member
לכאב גרון

תה תימין מאד מקל על שיעול וגם סירופ של בצל עם דבש, מים חמים עם דבש וכל הצירופים של לימון, בצל ודבש במילון המונחים של פורום תרופות סבתא יש הרבה מאד מתכונים ספציפיים

Deosette

New member
האם ישנו טיפול להורדת חום?

בשמן או צמחים? באותה הזדמנותצ ברצוני להזמינכם למלא שאלון בקומונה שלי ולענות על סקר קטן. קישור למטה בחתימה. תודה

צמח להורדת חום

שעובד מצויין הוא: Tanacetum partenium אך חשוב לזכור שלא תמיד צריך להוריד את החום, אם הוא לא גבוה מאד, זהו חלק מתהליך ההתמודדות של הגוף. וכמו שאור כתבה, מטלית עם חומץ או גרביים טבולות בחומץ להלביש על כפות הרגליים לקטנטנים יכול לעבוד נפלא. שבת שלום, הילה

למעלה