טיפול בשמנים להליקובקטר...

arini2

New member
טיפול בשמנים להליקובקטר...

רציתי לשאול אם ניתן לטפל בחיידק ההליקובקטר שעמיד (לאחר מספר טיפולים) לאנטיביוטיקה והאם יש טיפול שמתאים לקנדידה.

0 אור 0

New member
נשמע לא פשוט

סך הכל מדובר שחידק ששוהה בקיבה ודי קשה להגיע אליו, אבל אני חושבת שמומחה לצמחים יוכל לנסות להתאים טיפול

אני מחזקת את אור

לא מכירה שמנים לטיפול בהליקובקטר אך ישנם לא מעט צמחים לטיפול בבעיה. טיפול נכון דורש כמובן אבחון מקיף את מטפל בצמחי מרפא (הרבליסט). בהצלחה, הילה

arini2

New member
קראתי על שמן אורגנו ללקיחה פנימית

והיה כתוב שזה מתאים גם לטיפול בקנדידה ומחסל גם את ההליקובקטר.... העניין הוא שניסיתי לקחת זאת אבל זה בלתי אפשרי זה שורף ולא ניתן לבלוע זאת, לכן חשבתי לברר אולי ידוע משהו על טיפול מסוג זה. מודה לכם על התשובות.

נתקלתי בעבר

בשילוב של שמן אורגנו בכמוסות אך לדעתי יש דברים טובים יותר. חוץ מזה, איתך הסליחה, אבל זה ממש לא חכם ליטול שמנים / צמחים בצורה כזו. זוהי רפואה לכל דבר, אומנם משלימה ולא קונבנציונלית אבל עדיין רפואה. העצוב הוא, שאת יכולה לגרום לעצמך נזק בשימוש לא נכון. ובואי לא נשכח את הפרטים "הקטנים", מיניין רכשת את השמן ? האם את בטוחה שהוא מאושר ללקיחה פנימית ? מהו המינון שנטלת ? מי המליץ לך על כך ? ועוד ועוד .... אנא, שימרי על בריאותך. היוועצי באיש מקצוע מוסמך וטפלי בעצמך בדרך הנכונה והבריאה ביותר.
בהצלחה, הילה

pumiki8

New member
בספר הלימוד שלי,

טיפול ארוך ולא קל עם קפסיקום הוא הדרך לרפא הליקובקטור. אבל אני לא מאחל לאיש לעבוד עם קפסיקום. השמן היחיד שאני פשוט לא רוצה בבית. לא משתמשים בכלל בטיפות, אלא רק במה שנוטף מהטפי כשמוציאים אותה מהבקבוק, וכדאי מאוד להחזיק אותו עם כפפות, שמא נזלה טיפה על הבקבוק. גם כשלוקחים בלקיחה פנימית (מהול בשמן, כמובן) צריך לבלוע כך שלא ייגע בשפתיים או בלשון.

עמיתוש ../images/Emo13.gif

יש שמנים שלדעתי עלינו להימנע מלהזכירכם בפורום , גם אם הם טובים לטיפול מסויים. כוונתי היא לשמנים חזקים / מסוכנים שרק אדם מוסמך יודע איך לעבוד איתם. אסור לשכוח שרוב הגולשים הם לא אנשי מקצוע אלא אנשים המעונינים לנסות את דרך הטיפול הטבעית - בדרך כלל באופן ביתי ובשימוש עצמי. זהו בדיוק המקום שלנו לעזור ולהמליץ על דברים פשוטים ולא מסוכנים שניתן לעשות לבד וכל מה שמעבר לכך, רק דרך מטפל. אני רואה שתי בעיות עיקריות: 1. אנשים נוטים לחשוב ששמנים וצמחים זה פתרון נחמד, טוב וטבעי אך לא לוקחים בחשבון שישנם סיכונים, שהחומרים מרוכזים מאוד ושצריך ידע וניסיון על מנת לטפל כראוי - והכי מפחיד, שהם לא מבינים שגם הצמחים/שמנים עלולים לגרום לנזק ולפגוע בהם. 2. תחום הרפואה המשלימה (שמנים/דיקו/צמחים - כולנו יחד) מגיע לאט לאט לתודעתם והכרתם של אנשים רבים ומסייע בפתרון בעיות רבות. כל מקרה בו אדם מנסה "לפתור לעצמו את הבעיות" דרך שימוש עצמי או המלצה של מישהו, או משהו שהוא שמע עליו וכדומה, בדרך כלל לא ייגמר בהצלחה ואף יגרום לאכזבה אצל אותו אדם ואני בספק אם יתן "צאנס" נוסף לתחום שניסה. אחד הדברים החשובים ביותר בטיפול הוא המטפל. המטפל לומד לראות את האדם שמולו בכללותו ולטפל בו באופן שלם (גוף/נפש) ובאופן מקצועי. הדיאגנוזה מהווה לדעתי 50% מהתהליך הטיפולי, מטפל טוב ידע לאבחן כראוי אך גם להעניק את הטיפול הנכון. בדרך זו אני בטוחה שהמטופל לא יתאכזב, אפילו יהיה מרוצה
וכך לא "יצא שם רע" לתחום שלנו. בנוגע לקפסיקום... זהו שרף, לא שמן, אך מתנהגים איתו כשמן אתרי. לא שמעתי על טיפול פנימי בו וזה נראה לי מאוד מסוכן ואפילו לא הגיוני...
אני מכינה איתו קרם לכאבי שרירים ואתה לא מבין כמה פעמים צריך לרחוץ ידיים אח"כ, אפילו שעבדתי עם כפפות.. וגם אחרי כמה שעות אם בטעות נגעתי בפנים - חבל על הזמן. בקיצור, חריף בטרוף, בתוך קרם קצת יותר קל להשתמש בו אבל בכל דרך אחרת - לא יודעת אם הייתי מעיזה
. מקווה שתקבל בהבנה את דבריי, אני בטוחה שכאשר תתחיל לטפל תבין אותם אף יותר. ובעיניין קצת אחר... מתי אתה בא לקחת אותי לסיבוב
יום מקסים, הילה

arini2

New member
../images/Emo9.gif הילה לא ציינתי שאני...

בהתייחסות לדברייך אז את צודקת בנוגע לטיפול בשמנים שאסור לקחת סתם כך ואני מסכימה עם החשש שמא אנשים שאינם שייכים לתחום יכולים לעשות שימוש לא נכון וכו'.... (אני סיימתי שנתיים נטורופתיה ולצערי נאלצתי להפסיק.... מקוה לחזור ללימודים בשנה הקרובה....) ואל דאגה אני מודעת לסכנה בשימוש בשמנים ורציתי לבדוק אם ידוע על טיפולים בצמחים/שמנים שאולי אוכל לבדוק לגבי טיפול בהם. בכל אופן אני מודה על הדברים.

אני שמחה לשמוע

שאת מהתחום ומגיעה עם רקע. התייחסותי להודעתו של עמית היתה גם לגבי מקרים אחרים
, רוב הפניות בפורום הם לא של אנשי מקצוע. בשביל זה אנחנו כאן, לסייע...

pumiki8

New member
את צודקת לחלוטין! ../images/Emo13.gif

מסכים עם כל מילה, ובעתיד באמת אברור את דבריי בצורה יותר טובה.
האמת היא שההודעה הייתה מכוונת בעיקר אלייך, פשוט חשבתי להעשיר אותך במשהו שלמדתי
. על קפסיקום והלי קובקטור למדנו גם בקורס עצמו, והטיפול מופיע גם בספרו של גבאי. הופה הופה, כבר סיבוב?
עד אמצא אוקטובר אין לי בכלל מה לחשוב על לנסוע בצורה עצמאית (תקופת ליווי
). וחבל, כי הטיפולים בשדרות ועוטף עזה הם לא רק יוזמה ברוכה, אלא גם נשמעים לי חוויתיים, וממש התחשק לי להצטרף. [אל דאגה, זו רק פנטזיה.
] לילה טוב!

כוונה ברוכה

תרתי משמע
לגבי הטיפולים בעוטף עזה, יש מצב להתארגנות עם טרמפים. תוכל לפנות לשחר, הוא ישמח. לילה טוב, אמתין עד אוקטובר... הילה

אשנתי

New member
מה עושה מהקפסיקום שרף?

למיטב ידיעתי הוא מופק מהפרי של הצ'ילי קון-קרנה (שממנו גם עושים טבסקו) איך שרף? והוא אומנם מאוד-מאוד-מאוד חריף, ואכן עלול לגרום לכוויות על העור, אבל בשימוש זהיר הוא לא אמור להיות רעיל. לגבי ההליקובקטר, כנראה שעדיף לעזוב את החיידק בשקט ולמנוע את הכיבים (מניסון של שתי נשים שהן לא אני) לרפואה המודרנית עדיין לא ברור מה הקשר בין החיידק הזה לכיבים, האם הוא גורם אותם או רק מחמיר אותם, או שהוא סתם שם במקרה גם אצל *רוב* (לא כל!) האנשים שסובלים מכיבים בדרכי העיכול. דווקא הייתי הולכת על טיפול תזונתי - שינוי והתאמת התזונה לאורח החיים ולצרכים האישיים כולל חיזוק של מערכת החיסון וכו'. כמובן שדרוש בשביל זה נתורפת מוסמך ובעל ניסיון (יש לי אחד להמליץ לך, אם את רוצה, שלחי לי מסר)

למעלה