טיפול בתאי לחץ

Medikan

New member
טיפול בתאי לחץ../images/Emo12.gif

מישהו יודע על זה משהו?

לילית7

New member
מדי ../images/Emo39.gif

אני לא שמעתי על הטיפול. את יודעת מתי יום האב

RomiVais

New member
גם אני לא שמעתי...

אבל אני אנסה לחפש משהו בנושא... לילה טוב לכולם ויום נפלא מחר!!
,

סיאמית

New member
אני דווקא יודעת ../images/Emo13.gif

~א~, במסגרת חיפושיו אחרי משמעות, הגיע גם לחיפה ושם עשה טיפול בתאי לחץ. זה היה לפני יותר מ-10 שנים והוא אומר שזה לא הזיז לטרפצת שלו את הקצה של הקצה של השולונג (ואל תשאלו אותי מה זה שולונג). אם תרצי לדעת עוד, אז נחכה שהוא יחזור הביתה מהעבודה ואני אראיין אותו על זה קצת

RomiVais

New member
מה זה שולונג?? ../images/Emo8.gif ../images/Emo6.gif

סתם, סתם אני לא שואלת
נחכה לתקציר הראיון עם ~א~ ובינתיים קחי
וליטוף לבטנונה...

יאסון

New member
ראיתי סרט תעודה

במשך השבוע שקיבלתי סטרואידים לוריד, עדיין לא ממש קולט מה קורה איתי, יותר שמח על זה שאין לי סרטן או איידס מאשר מבין מה יש לי, נפלתי בשעת לילה מאוחרת על תוכנית תעודה (באחד מערוצי יס) שענינה- טרשת וטיפולים אלטרנטיביים. הראו שם אנשים שמטופלים בשיאצו, דיקור , הומאופטיה וגם- תאי לחץ. התוכנית גרסה שטיפול בתאי לחץ מביא שיפור מסויים במצב הפיסי. לצערי- לא ממש יכול לפרט מה השיפור ואיך הוא קורה... אני בכל מקרה בחרתי בדיקור ושיאצו. השבוע הייתי אצל הרופא ה"סיני " שלי . הגעתי עם צוואר תפוס וגב תחתון כואב. ואחרי שעה של דקירות ודיקורים, וכמה לחיצות, יצאתי משוחרר לגמרי. זה מדהים בעיני. לא זכורלי מישהו שטיפל בי בכזאת יעילו. ואני סובל מגב וצוואר- שנים. אני אצלו פעם בשבוע לדיקור ופעם בשבוע לשיאצו. מומלץ!!! חג שמח לכולם!!! ובשמחות.

RomiVais

New member
איזה יופי... טוב שזה עוזר!! ../images/Emo45.gif

כל אחד בהחלט צריך למצוא מה שעוזר לו וכמובן שכל מקרה לגופו. אבל שווה לנסות!!!! רק בריאות וחג שמח

אורית...2

New member
אפשר לקבל המלצות, פרטים ???../images/Emo91.gif

אשמח אם תשתף אותנו ...כתובת \ טלפון ...משהוא לגבי התא לחץ... יש בחיפה ויש באילת. יש כאלה שזה עוזר להם ויש כאלה שלא ... הבנתי שזה בעיקר עוזר בבעיות של שלפוחית השתן... עכשיו ים המלח !!! כשבררתי למה אני מרגישה שם "בריאה" קיבלתי הסבר שזה פועל על העיקרון של התא לחץ בגלל שזה נמוך.... כשאני מגיעה לים המלח ...אני "בריאה" !!!
חג שמח !!!

יאסון

New member
המלצות

היי אורית, השבוע אראה את ה"סינ י " שלי, ואם מבחינתו זה בסדר, אעביר את הפרטים שלו. אגב- מאיפה את? לדעתי הוא מטפל בת"א וברעננה

אורית...2

New member
היי יאסון !../images/Emo140.gif

הוא מטפל בבית של ה"פציינטים"? או שיש לו קליניקה ??? אני מפתח תקווה ...אבל יש אוטו , מה זה ת"א או רעננה ... סתם לזחול בפקקים..עד שמגיעים..
תודה !

למעלה