טיפול ב GOUT

tberger

New member
טיפול ב GOUT

האם מישהו התנסה בטיפול אלטרנטיבי ב GOUT? האם עזר? הכדורים הרגילים כבר לא כל כך עוזרים וכ"כ אני מפחד מפגיעה בכבד או באברים אחרים עקב שימוש ממושך בכל כך הרבה כדורים. תודה

נטע234

New member
האם לקחת קולכיצין?

אם כן, אשמח לשמוע איך הרגשת מבחינת תופעות לוואי,ומה דעתך על תרופה זו באופן כללי תודה

tberger

New member
כן והרבה

לכולכיצין, לפי הרגשתי, אין תופעות לוואי מיוחדות מלבד שלשול לא קשה לעיתים. לדעתי התרופה עוזרת למניעת התקפות גאוט קשות אם כי לא תמיד, ומפחיתה כאבים. התרופה לא מחסלת לגמרי את הדלקת וכמובן לא עוזרת מבחינת הטיפול בגורם המחלה ה UA, אלא רק במניעת הגעת כדוריות לבנות לתקיפת הפרק הפגוע ולכן מונעת דלקת חמורה. (זה לפחות מה שהבנתי)

GOUT

אין למיטב ידיעתי מחקרים בנושא רפואה אלטרנטיבית וגאוט - לגבי הטיפול בגאוט, נדמה לי ששןחחתי על כך אתך כבר כמה פעמים

tberger

New member
כן נכון

אני לוקח את הכדורים ה"רגילים" לטיפול בגאוט כלומר אלופורינול 300 מ"ג 1 ליום. כולכיצין בין 0 ל 3 ליום בתלות בכאבים ארטרוטק 75 במקרה של התקפות חזקות מאד. הבעייה היא שלעיתים גם זה לא מספיק ועדיין יש כאבים חזקים עד כדי אובדן יכולת תנועה. כמו כן אני מפחד מפגיעה בכבד שכן אובחן עלייה באנזימי כבד ורופא מומחה לכבד המליץ להפסיק את הכדורים.

אנתבי

New member
די עם הכדורים , אתה צודק

אם אתה סובל מכאבים הקשורים לפרקים או דלקות בגוף , כל מה שקשור ברואמטולוגיה צור קשר עם 036913140 , הם מפיצים מכשיר לייזר רך לטיפול בגורם וגם בתוצאה. טיפול בביתך , ללא כדורים , ללא השפעות לוואי , לא פולשני ולא כואב , מטופלים מדווחים על שינוי מהותי באיכות החיים שלהם , תוצאות כבר אחרי שבועיים , הם גם מבטיחים להחזיר את מלוא כספך אם לא עזר הטיפול. המכשיר פותח ומיוצר כאן בארץ ויש לו את כל האישורים הרפואיים הנדרשים כולל משרד הבריאות בארץ ובאירופה. בהצלחה.

למעלה