טיפול הומאופטי

גם אני ממליצה עליו

הוא מטפל בשני בני כשהגדול היא PDD ובהחלט ראינו שינויים לטובה. באתר שלו יש לא מעט מידע ואני מצרפת לך קישור. היות והיום עדיין אין הרבה טיפולים תרופתיים שעוזרים ולעומת זאת הטיפול ההומיאופטי כוללני ומתייחס גם לאספקטים רגשיים של הילד שווה תמיד לנסות.

הומאופתיה וPDD

שלום לאנשי הפורום חשוב לי לציין בפניכם שגם באזור הצפון יש קבוצה של הומאופתים שמטפלים בילדי PDD אני הומאופתית קלאסית ותראפיסטית. עובדת 18 שנים עם ילדי PDD כתראפיסטית ו-3 שנים גם כהומאופתית. בעבר ריכזתי קליניקה התנדבותית שפעלה בחיפה. מי שרוצה להתיעץ עם הומאופתים באזור הצפון מוזמן לצור קשר. (גם כדי לשאול ולקבל הסבר.) בברכה עירית פרידמן

../images/Emo9.gifעירית פרידמן ערב טוב

בתקופה האחרונה חיפשתי אותך ולא מצאתי את הטלפון שלך, טיפלנו בטיפול הומופטי אך זה עשה את המצב ההתנהגותי גרוע יותר אם יש לך דרך להעביר אלי את מספר הטלפון שלך או להתקשר אז צרי קשר (אמא של דור) לילה טוב

zvirot

New member
טיפול הומאופטי

לאחרונה קראתי כתבה על טיפול באוטיזם באמצעות הומאופטיה, מדווח שיש הצלחה מסויימת בחלק מהמקרים האם מישהוא נעזר ויכול לספר מנסיונו? ההיתי מעוניינת בהמלצה על המואופט טוב שמתמצא בנושא תודה וחג שמח

ריקי 04

New member
מצטרפת להמלצות

אנחנו בטיפול כבר קרוב לשנה, חצי שנה לקח לנו למצוא את התרופה המתאימה, אבל משנמצאה - מוכיחה את עצמה כל פעם מחדש. פשוט משפרת מהותית קשב וריכוז וכך הופכת את העבודה עם הבן להרבה יותר אפקטיבית (וכל פעם שמסיבה זו או אחרת נאלצנו להפסיק/להחליף ראינו מיד (תוך כמה ימים) את ההבדלים. ברמה התאורטית הומאופטיה עדיין נראית לי כמו "לסובב תרנגול כפרות מעל הראש", אבל עם עובדות לא מתווכחים - התרנגול פשוט עובד. ממליצה על דני רון בחום - אין ספק שהנסיון האישי שלו מאד עוזר.

למעלה