טיפול הומאופתי וצמחי מרפא...

טיפול הומאופתי וצמחי מרפא...

היי, מה דעתך על לקיחת צמחי מרפא תוך כדי לקיחת טיפול הומאופתי ?! האם יש בעיה עם זה ? זה פוגם ביעילות הטיפול ? מאוד חשוב לי ... (אם יותר חשוב להכנס לפרטים.. אז צמחי המרפא הם לשם הוצאת ליחה מהגוף (רפואה סינית) ) תודה !

שלום פייתי

כן, יש בעייתיות מסויימת בלקחת צמחי מרפא יחד עם הומיאופתיה. כל אחד ירצה למשוך לכיוון שלו כאשר בדרך כלל הכימיה "מנצחת" וצמחי מרפא נחשבים לכימיים מבחינה טכנית. כמו כן קשה יהיה לדעת מה עושה מה ואיך לנהל את תהליך הריפוי. כל חומר שכופה על הגוף תהליכים, כגון ייצור ו/או הוצאת ליחה, נחשב למניפולציה של המרפא שחושב שהוא מבין יותר מהגוף. נדמה לו שהגוף צריך להוציא ליחה אז הוא מכריח אותו. גישה זו מעשה דומה לרפואת קופת חולים.

אז מה אתה אומר ...

לקחת או לא ? צמחי המרפא הם כחלק מדיקור סיני .. ודווקא עפ"י בקשתי... ההומאופתית ביקשה שלא אקח.. אבל אני רואה שהרמדי עובד גם ככה... התבלבלתי ...

מהנקודה

שבה את נמצאת אינך יכולה לראות, אם היית יכולה לראות לא היית צריכה תרופות כאלה ואחרות. אני גם חושב שתשובתי הקודמת היתה ברורה מאוד.

omri120

New member
אז מה אתה בעצם אומר...אלישוע?

שרק מי שמסכן,במצוקה..אחד שאינו מסוגל לראות בגלל מוגבלות נפשית כזו או אחרת...משתמש בטיפולים הומיאופתיים? אנשים מצליחים,מוכשרים מאושרים וכו'...לא זקוקים לדבר הזה שנקרא "הומאופתיה"? מה ז"א "מהמקום שאת נמצאת את אינך יכולה לראות...."----זה נראה כמו התנשאות . אשמח להסברים

הכוונה היא

שהבסיס הראשוני להופעה של מחלה כלשהי, הוא ראיה מעוותת של הדברים. אני יודע שמה שכתבתי קודם נשמע כהתנשאות אבל לא כך. בני אדם חולים בגלל שהם לא "רואים" נכון. אני גם יודע שאני פותח פתח לדיון עמוק.

omri120

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

תן לי קצת את הקרדיט, שאני הוא זה שפתח פתח לדיון עמוק...

למעלה