טיפול הומאופתי לבעית משקל

גלגורן

New member
טיפול הומאופתי לבעית משקל

שלום אני בת 30. הבריאות שלי תקינה לחלוטין אך אני סובלת מאכילה בלתי נשלטת ומעודף משקל של כ-8 קילו. כל דיאטה שאני מנסה - אני נשברת אחרי כמה ימים. פשוט יש לי ימים של זלילות מיותרות. האם טיפול הומאופתי יכול לעזור לי לפתור את הבעיה - ירידה במשקל ושמירה על משקל תקין לאורך זמן כאורח חיים?

שלום גל גורן

-בכרטיסך לא מופיע שום דבר שמספר עליך משהו. חבל - בעיקרון, כן הומיאופתיה עבורך. נדמיין שנפגשנו ועכשיו אנו ישובים פנים אל פנים. הייתי רוצה לדעת ממתי זה התחיל, האם את נוטה לעודף משקל ואהם זה משפחתי. האם זה תלוי בגורמים כאלה ואחרים. איך זה בא לידי ביטוי בפועל, האם זה בלילה ביום בהחבא או בגלוי, האם את מקיאה אחר כך, ומה עם שאר המערכות, עיכול, שתן, מחזור...... מה קרה בחייך לפני שזה החל, האם יש מיכשולים או תנאים ונסיבות אובייקטיביים, הפיכים או בלתי הפיכים, תרופות שאת נוטלת, התזונה שלך ועוד. אם נעבור את השלב הזה (לא כאן כמובן) והתמונה שלך תהיה ברורה דיה על מנת לבחור עבורך תרופה מתאימה שתביא לסדר ולשלום פנימיים שיופצו החוצה ולזמן ארוך. גם ברמת היום יום - עבודה, זוגיות, משפחה ותכנים נוספים. בדרך כלל מדובר בלא פחות משני מפגשים בני שעה בהפרש של מספר שבועות ביניהם. לאחר המפגש הראשון נוטלים את הרמדי = התרופה ההומיאופתית שלך. בהצלחה

למעלה