טיפול זוגי להורים שכולים

טיפול זוגי להורים שכולים

שלום, שמי טליה ואני מרכזת פרויקט שנותן טיפול זוגי בחינם להורים שכולים. הטיפול ייחודי בכך שהוא ממוקד וקצר, על מנת לקבל כלים להתמודדות עם אסון שכזה, שהרי נמשך לאורך החיים. מספר זוגות כבר סיימו את הטיפול ומאוד מרוצים, אפילו כאלה שהיו בטיפולים אחרים לאורך השנים מאז האבדן של ילדם. הטיפול ניתן על ידי מומחים בתחום של טראומה אשר גם מנוסים מאוד בטיפול זוגי וגם עברו הכשרה של שיטה זו. הטיפול מוצע בירושלים ובאורנית (ליד ראש העין). להלן קישור לאתר אינטרנט שמתאר את הטיפול ואת המסגרת בה היא ניתנת. http://www.traumaweb.org/content.asp?PageId=78&lang=he יש לציין שלגבי הקריטריונים להשתתפות שרשומים באתר ישנה גמישות. אשמח לענות על כל שאלה נוספת.אנא אל תהססו לפנות. בבכרה, טליה 02-6449666 [email protected]

האם מדובר בטיפול של מטפלים מוסמכים?

סטודנטים או מתמחים? לא ברור מהמודעה. אני מבינה שמדובר בעסק ויוזמה פרטיים, טיפול ללא תשלום הינו מבורך אבל ארצה לדעת מהי ההסמכה של אנשי הטיפול.

מדובר במסגרת ובמטפלים מקצועיים ביותר

שלום, תודה על ההערה שזה נראה אולי חובבני, אבל זה בכלל לא המקרה. מדובר ביוזמה של שני חוקרים ואנשי טיפול בכירים ביותר בתחום הטרואמה בעולם - ד"ר דני ברום, מנהל המרכז הישראלי לטיפול בפסיכוטראומה, ופרופ' קלוד שם-טוב, מבי"ח מאונט סיני בניו-יורק. יחד הם החליטו שהגיע זמן לנסות ולפתח פרוטוקול טיפולי להורים שכולים, מכייון שעד היום יש מעט מאוד מחקר המתעד טיפול מוצלח עם הורים שכולים. המטפלים הם אנשי מקצוע מאוד מנוסים, פסיכולוגים קליניים ועובדים סוציאלים קליניים שיש להם ניסיון רב בעבודה עם טראומה, עם זוגות וכן עברו הכשרה מיוחדת בשיטה זו. הטיפול ניתן בחינם אודות לתרומה שקיבלנו על מנת לפתח את פרוטוקול הטיפול. במהלך הטיפול אנו מבקשים מהמשתתפים למלא שאלונים בכמה נקודות זמן על מנת לראות כיצד והאם הטיפול עוזר. זו התמורה היחידה שאנו מבקשים מהמשתתפים - מילוי השאלונים. צירפתי בפורום את הלינק לאתר אינטרנט שלנו, של המרכז הישראלי לטיפול בפסיכוטראומה, כך שתוכלו לראות מי עומד מאחורי זה. אני מקווה שזה מבהיר את המסגרת המקצועית. תודה וכל טוב, איה

למעלה