טיפול חדש. בשורות טובות|כןופחות

• פותח הנושא daud
  • פורסם בתאריך

daud

New member
טיפול חדש. בשורות טובות|כןופחות../images/Emo31.gif

לאחרונה שמעתי על רופא בארה"ב שפיתח טיפול חדשני לחולים בתסמונת התשישות הכרונית ופיברומיאלגיה. שמו הוא ד"ר ג'יי גולדברג!!! הטיפול שלו הביא ל60% הצלחה!!! ו הוא גם כתב כמה ספרים בנושא אבל כאן מגיעות הבשורות העצובות לפני מספר ימים שוחחתי עם מישהוא בארה"ב שסיפרתי לו קודם על הטיפול של הרופא ואף נתתי לו את כתובת אתר האינטרנט של הרופא ו הוא התקשר למרפאה ו מסתבר שהרופא יצא לגימלאות ואין מי שממשיך את עבודתו
חבל!!! אני מתכוון לתת בהמשך עוד קישורים ומידע מתוך הספר של ד"ר גולדשטין (חבר שלי קנה אותו). בינתיים מי שמתעניין מוזמן לעיין באתר ו בכל מקרה אני מתכוון לנסות ולעניין רופאים שאני מכיר בשיטת הטיפול בתקווה שאולי מישהוא מהם יתעניין בה!!!

mira ker

New member
Naphazoline HCI 0.1% gtt † OU

דאוד, קניתי את טיפות העיניים האלה. וגם שאלתי רופא עיניים. הוא אמר שאלה טיפות שדומות לטיפות הכחולות שמכווצות את נימי הדם כך שהאדמומית נעלמת. כלומר התרופה הנ"ל עושה אותה פעולה. אצלי הטיפות האלה עיצבנו. עשו אותי כועסת ועצבנית. אז הפסקתי. רופא העיניים אמר שאין חשש להשתמש בהם. אבל אני לא דוגמא. אני מאוד רגישה לתרופות. יהיה טוף מירה

daud

New member
אנ י לא ניסיתי אבל...

ככה בדרך אגב במפגש מתנדבים של אס"ף זרקתי משהוא על זה ואחת המשתתפות אמרה לי שהיא פעם השתמשה באיזה טיפות עיניים למשהוא אחר והיא הרגישה שיפור במצב.

daud

New member
דרך אגב מתי הספקת לנסות ?

ו האם עלה אולי בדעתך ש העצבנות נבעה מכך שזה נסיון ראשון

mira ker

New member
לא יודעת, ניסיתי מספר פעמים אנסה

שוב. מעולם לא הצלחתי להגיע למינון של 4 טיפות ביום.

daud

New member
מירה בקשה קטנה אם לא קשה לך ../images/Emo13.gif

תני לי קודם אישור לנוסח "מירה אני מבין שקראת את המאמר אז משתתפת שמעדיפה לא לכתוב בגלל שגורמים מסויימים שהתעקשו להכנס לכאן בעבר "גזלו ממנה אנרגיות שהיא צריכה כדי להירפא" שואלת אם מישהוא מוכן אולי לכתוב תקציר של מה שכתוב באתר כי אין לה כ"כ כוח להתמודד עכשיו עם אנגלית ו לצערי גם לי לא ו אני קראתי את האתר הזה לפני כמה חודשים טובים אז אם זה לא קשה לך אני בטוח שהיא ממש תודה לך אם תכתבי איזה תקצירון על המהלך של הטיפול של ניסוי התרופות של גולדשטיין.

dodo281

New member
ל-כ-ו-ל-ם, סוני לעייל =מעניין...../images/Emo98.gif

שרשור של 5 הודעות - מתוכן 4 של סוני/דאוד. השרשור מתחיל בהבאת מידע - ולהיכן מוביל השרשור - ? למה נועד - ? על מה הוא מכסה? את מה הוא משרת? מהו חודו - ? מהו יעדו - ? ו- כמובן - אין עלי להכביר מילים, או חלילה להתאמץ ...........
די יהייה בכך - שאצטט, מן ההודעה לעייל, את דברי סוני/דאוד -: "מירה בקשה קטנה אם לא קשה לך תני לי קודם אישור לנוסח "מירה אני מבין שקראת את המאמר אז משתתפת שמעדיפה לא לכתוב בגלל שגורמים מסויימים שהתעקשו להכנס לכאן בעבר "גזלו ממנה אנרגיות שהיא צריכה כדי להירפא" " מה אומר ................. ?!?!?!?!? מאחר וכולם יודעים מיהם אותם "גורמים מסויימים"....... סוני - אומר - תודה לך - על שאתה מייחס לי כוחות מאגיים .....
...........
וכן - תודה - גם אם אתה עושה זאת דרך ציטוט משתתפת ..... - הרי שאתה טורח לעשות זאת - ולפיכך : תודתי לך -

mira ker

New member
דאוד, הייתי עושה את זה ברצון רק

שאני עכשיו בתקופה קשה. ממש מרגישה תשישות. כשאתאושש אתרגם ברצון

daud

New member
מירה...

דבר ראשון קחי את העניינים בקלות ותרגישי טוב גם אני הייתי בנפילה קטנה ו אני מרגיש ש לאט לאט אני יוצא ממנה על תדאגי זה עניין של זמן ו אני בטוח ש כאשר תרגישי טוב לא רק אני והיא נודה לך אלא עוד אנשים, למען האמת היום שוחחתי עם עוד אחת שקשה לה טיפה עם אנגלית.

daud

New member
לגבי ההודעה הקודמת שלי...טעת סופר

אפשר להתעלם מה"תני לי קודם אישור לנוסח", מדובר בהודעה שהועתקה מהאי.סי.קיו. שלי בה ביקשתי מאותה משתתפת לשעבר לאשר את הנוסח של ההודעה שאני מכניס לפי בקשתה. פשוט שכחתי מחוק את ההתחלה.

למעלה