טיפול יופי ביום החתונה

מתילדה1

New member
טיפול יופי ביום החתונה

הייתי אצל קוסמטיקאית אחת והיא המליצה לי בחום לעשות טיפול יופי ביום החתונה עם עיסוי ואלקטרודות להחלקת העור מה דעתך? חוץ מזה אני לא נוהגת ללכת לקוסמטיקאית, האם זה הזמן? האם יש משהו שאיפור טוב לא יכסה ( יש לי קצת חיספוס בעור נראה לי מהחום) החתונה עוד שבוע!!!

לא ביום החתונה

פה אני מקווה שאתי תגבה אותי... כי למיטב ידיעתי, מאוד מאוד לא מומלץ לעשות טיפולי יופי מורכבים ביום החתונה עצמו. דברים "קשים" כמו פילינג וכו´ מומלצים כמה ימים מראש, כדי לתת לעור זמן להירגע, וכדי שלא יהיה חשש לתגובה אלרגית או אחרת. ביום החתונה עצמו מומלץ ללכת רק על דברים עדינים ומפנקים, כמו עיסוי פנים עדין (ולא עיסוי גוף, שמתיש). אלקטרודות נשמע לי ממש לא במקום, עם פוטנציאל בעייתיות גבוה. בשורה התחתונה, הייתי מאוד חוששת מהקוסמטיקאית שלך - היא אולי טובה ליוםיום אבל את צריכה לזכור שביום החתונה עצמו את צריכה להיות תחת מינימום דברים ´גוזלי זמן´ ובמקסימום רגיעה.

אתי@

New member
היום או לעולם לא!!!

אם את יכולה היום, תעשי את הטיפול היום, אחרת - תדחי לאחרי החתונה. לא עושים שום דבר בפעם הראשונה ביום החתונה, ואם תהיי אלרגית לאיזה חומר??? אמא של חברה שלי ביום החתונה עשתה טיפול פנים שגרם לכל הפנים שלה להיות אדמויות... לא נעים להראות ככה בחתונה של עצמך.

*שיר

New member
לא ולא!

בשום אופן לא עושים טיפול יופי ביום החתונה! (ככה הקוסמטיקאית שלי אמרה ) ויש כמה סיבות: 1. אחרי טיפול יופי העור יותר אדום ומגורה ויש קצת פצעים כתוצאה מההתעסקות בעור - את לא רוצה להיות אדומה ומחוצ´קנת בחתונה 2. אחרי הטיפול הנקבוביות פתוחות, וזה לא מאוד בריא לשים מייק אפ ואיפור רציני על עור עם נקבוביות פתוחות

למעלה