טיפול יעיל לקרדית לחתולי חצר

eladin7

New member
טיפול יעיל לקרדית לחתולי חצר

שלום לכולם. יש לי כמה חתולים, שיש להם קרדית, הייתי אצל וטרינרית, וטרינרית אחת המליצה על אמפולה של רבולשן בנוסף טיפות בפיוניק לאוזניים, ואמרה שעדיף ברודליין,(אבל ברודליין לא מגיע ב 40 קילו וניתן לחלק אותו להרבה חתולי חצר),ובנוסף אמרה שברודליין יותר טוב, כי גם פועל כמו אמפולות אחרות כנגד פרעושים וקרציות, קרדית, והתוספת של הברודליין הוא שהוא הרבה יותר מקיף כנגד תילוע מהרבולשן וטרינרית אחרת העדיפה זריקה נגד קרדית שצריך לבוא כמה פעמים בשבילה. אז כמובן שאני מחפש פתרון חיסכוני ויעיל. אז נראה לי שאמפולה של 40 קילו במקרה שלי יותר חיסכונית ואפקטיבית לכמה תחומים. בנוסף מצאתי בחיפוש בגוגל אמפולה אדווקט גם מגיעה ב 40 קילו וגם כתוב שהיא אמפולה מקיפה, אבל הוטרינרים בעיר שלי לא עובדים עם הספק, הבנתי שהיא נמכרת רק במרכז. אז מה עדיף לדעתכם מבחינת יעילות, זריקה כנגד קרדית או אמפולה לקרדית? ולגבי אמפולה מקיפה, איזה אמפולה הכי יעילה ורחבת היקף מבחינת תילוע, ברודליין, רבולשן או אדווקט? כי אני מעוניין, גם לתת כיסוי מלא לתילוע, והבנתי שבעיקרון האמפולות שהזכרתי יעילות אותו דבר, נגד פרעושים וקרציות, קרדית, רק התילוע שונה. אשמח להמלצות ממי שניסה לגבי איזה אמפולה כדאי לקנות ברודליין, רבולשן או אדווקט. מה ההבדלים בין שלושתם? תודה.

dimitrygo

Active member
מנהל
על אמפולות ברודליין לא כתוב שום דבר לגבי קרדית אוזניים

הן אכן מועילות נגד פרעושים ומספר גדול של סוגי תולעים כולל תולעי סרט שזה הסוג הנפוץ.
אמפולות רבולשן יעילות מאוד נגד פרעושים וקרדית אוזניים אך לא מועילות נגד תולעי סרט. הן כן מועיות נגד 2 סוגי תולים אחרים.
כנ"ל לגבי אמפולות אדווקט.
&nbsp
כפי שאתה רואה אין טיפול אחד שמכסה את הכל. אם הnטרה העיקרית שלך היא קרדית אז אתה צריך לבחור בין רבולשן לאדווקט.

למעלה