אצלי הבעיה עם טיפול היא קצת אחרת...
רק נספר שהמון המון שנים הייתי צריך וזקוק לטיפול ולעזרה מקצועית ובגלל סיבות שונות(ומשונות
) לא הייתי אף פעם בטיפול פסיכולוגי או דומה... עד השנה האחרונה.כרגע אני בטיפול השני שלי.בראשון החזקתי מעמד כ-20 פגישות ולא יכולתי יותר לעמוד בזה,בעיקר כלכלית(אבל ברור שאם היו תוצאות אמיתיות בשטח זה היה משני יותר).כרגע אני בטיפול קצת שונה,ואני מחזיק בערך חצי מקודם.אני בשלבי החלטה לעזוב גם את זה ולהתחיל לנסות טיפול חדש(מה שכתבתי אתמול על הביו-אנרגיה).אז אפשר להבין שהבעיה שלי,ולא רק כאן אלא בכלל בחיים,היא התמדה והמשכיות. השאלה שתמיד מתעוררת אצלי בנושא הזה היא האם חוסר ההתמדה שלי הוא זה שלא מוביל לתוצאות או שמא אני פשוט פועל נכון,מתוך אינסטינקטים ואמוציות שלפעמים הם מאוד רגעיים מטבעם,ולכן ברגע שאני אגיע למשהו שאני אתחבר אליו בצורה הכי מלאה שאני יכול גם היכולת התמדה שלי בו תהיה חזקה וארוכה יותר.ממש כמו מקצוע לחיים או עבודה-אנחנו מתמידים במה שאנחנו אוהבים וההפך... יש כל כך הרבה שיטות,מטפלים וסגנונות,אז אולי אני פשוט מבולבל מהמבחר הרב וממה באמת מתאים לי ביותר...אולי אני פשוט מחכה לשיטה הנכונה ולבן אדם הנכון,וברגע שאלו יגיעו גם ההתמדה תגיע,ואיתה כך אני מקווה גם התוצאות או הפירות.ואם כבר אנחנו בעניני "פירות",הרי שזו עוד נקודה שבאה יחד עם חוסר היכולת שלי להתמיד בדברים,וזה הרצון לראות תוצאות מהירות ומיידיות,למרות שמדובר בבעיות מאוד מסובכות,מגוונות וכאלו שנוצרו לאורך זמן רב,שנים רבות,אולי כל החיים,ולכן גם התוצאות אמורות לבוא לאט לאט...אז מה עושים שאין סבלנות?...אוףףףףףףףף,זה מה שעושים!מקטרים!...וממשיכים לנסות כמובן