טיפול לבת שנתיים

גל02

New member
טיפול לבת שנתיים

קראתי באיזה שהוא מאמר שכשמטפלים טיפול הומיאופתי, כדי להימנע מכמה מאכלים ואחד מהם היה קקאו - שוקולד ושאלתי היא -מדוע צריך להימנע ממרכיבים אלו? האם זה יכול להזיק לה? להזיק לטיפול? אני עוד מעט מתחילה טיפול לילדתי בת השנתיים, איך אפשר למנוע ממנה מאכלים עם קקאו ושוקולד? הרי בגן כשהיא תראה את כל חבריה אוכלים עוגה, לא תהיה אפשרות לא לתת לה גם...

שלום גל

אלה לא נחשבים לדבר מאכל. הם יותר קרובים לרעלים וסמים מאשר למזון. הם משפיעים על החושים אך לא נותנים משהו לגוף להיפך, מעמיסים עליו וגורמים לאיברים העוסקים בניטרול רעלים לעבוד קשה מידי, לכלות "דלק" שהגוף נזקק לו לתהליכי הקיום. הדלדלות הכוחות באה על חשבון תהליך ההבראה שדורש גם הוא משאבים. כמו כן גילינו ומצאנו שהקפאין עשוי להאט במקרה הטוב את תהליך ההבראה או במקרה הגרוע, לנטרלו. בבתי טבע ניתן למצוא תחליפים טעימים וגם מזינים שמזכירים קקאו, למשל אבקת או ממרח חרובים וחטיפים למיניהם. אפשר להשאיר גם בגן ולבקש מהמטפלות לתת לה משלה בכל פעם, זה כמובן דורש שיתוף פעולה. מידי פעם מותר. אבל רק מידי פעם, כך עד שמבצבה הבריאותי משתפר ומתבסס. אי אפשר להמנע או למנוע מהילדים לחלוטין, זה העולם שבו אנחנו חיים

j2j2

New member
מי זה גילינו ?

כתבת : "כמו כן גילינו ומצאנו שהקפאין עשוי להאט במקרה הטוב את תהליך ההבראה או במקרה הגרוע, לנטרלו." מי גילה? האנמן הרי חזר בו מהמאמר שכתב על קפה והשפעותיו וכתב התנצלות הוא גם מזכיר את טעותו בעניין הקפה - בספר המחלות הכרוניות . חוץ מזה שמאמרו הראשוני (טועה ומטעה) של האנמן על הקפה נוגע לפסורה והשלכותיה. אני אמנם רק סטודנט להומיאופתיה אך אני יודע שההומיאופתים שלנו לא מייחסים יותר חשיבות לנושא מזון/שתיה שמותר/אסור עם התרופה. בכל הקשור לתרופה מותר הוכל בכול הקשור לחיינו האישיים רצוי להמנע מאכילה עודפת של שוקולוד ושתיה עודפת של קפה כמו כול דבר אחר שאינו בריא בצורה עודפת כשמדובר על ילדים יש להמנע מצבי מאכל אך זה לא קשור ללקיחת רמדי הומאופתי.

למעלה