טיפול לטינטון

gl1960

New member
טיפול לטינטון

שלום רב לכולם, איני למד שבארץ ידוע על מספר אופציות עיקריות לטיפול בטינטון: ד"ר טליה מרק -TRT ד"ר שמש זכריה מהדסה אם השיטות שלהם עובדות, איך זה שרק הם היחידים המכירים אותם ומטפלים בהם? איך זה שלא קיימים מטפלים נוספים שעובדים בשיטות האלו? איך זה שהמרפאות הציבוריות ובתי החולים לא מכירים את השיטות האלו בכדי לטפל איתם? האם קיימות אופציות נוספות לטיפול אפילו בחו"ל? בברכה

zs1957

New member
טיפול בטיניטוס

שלום רב gl1960 רוב הרופאים טוענים שאין טיפול לטינטוס וורטיגו וצריך לחיות עם זה. לדעתי מלבד שני הרופאים שציינת ישנם נוירולוגים ,שיודעים לטפל בטינטוס, וורטיגו ומנייר.יש בפורום חברים שלא טופלו אצל ד"ר שמש וד"ר מרק ומרגישים טוב.שני הרופאים הללו מומחים לטינטון כל אחד בשיטה שלו. השיטה של ד"ר שמש מוכרת בהדסה עין כרם ויש לו שם מרפאה שהוא מקבל חולים הבעיה שצריך להמתין שנתיים לתור. ברפואה פרטית הקבלה היא מידית,והתשלום בהתאם.אני לא מכירה אופציות בחו"ל. כל אופציה כזאת הרבה יותר יקרה מהאופציות כאן.מדוע לנסוע לחו"ל יש לך כאן הכל? לד"ר שמש באים מטופלים מחו"ל לטפל בטינטוס וסחרחורת.נכון שמדובר בטיפולים פרטיים ויקרים ומי שידו אינה משגת לא יהנה מהם. גם בביטוח הפרטי יש תקרה לקבלת החזר. מקבלים רק 74% החזר והשאר יש להשלים באופן אישי.הביטוח מכסה את הטיפול הראשוני שכולל בתוכו 2 סטים של תרופות. את שאר הטיפול התרפותי החולה משלם מכיסו. התרופות יקרות וכעת לא ניתן לקבל החזר בגינן. זהבה זהבה שחם.

gl1960

New member
הטיפול בטיניטוס

זהבה תודה על ההתיחסות, מה הטיפולים של הנויירולוגים והיכן אפשר למצוא מהם מומחים לעיניין? ד"ר מרק עובדת בקופת חולים ומקבלת לטיפול רק במרפאתה הפרטית, זה מוזר שלא מיישמים את הטיפול בסניפים נוספים אם זה יכול לעזור לסובלים. השיטה של ד"ר שמש מוכרת בהדסה לדבריך ולמרות זאת הוא יחיד שמשתמש בה שם ובארץ והתור שם (לא בפרטי) הוא של שנים, גם כאן מוזר שאם משהוא שיכול לעזור לסובלים לא מיוסם על ידי עוד רופאים. האם זה נכון שהוא משתמש בתרופות פסיכיאטריות ורוקח אותם בעצמו והם לא ניתנות לקניה עם מרשם בבית מרקחת רגיל. האם הביטוח המשלים של הכללית נותן החזר על הטיפולים? או על איזה ביטוחים פרטיים את מתכוונת אם יש דוגמאות? שמעתי שישנם מומחים נוספים לטיפול בטינטון כמו פרופסור אטיאס בשניידר , ד"ר רחימה בשיבא, האם משהוא שמע ואו טופל על ידם ויכול לתת חוות דעת על השיטות וההצלחות? האם ישנם כאלו שהטינטון עבר להם ללא טיפול מעצמו לאחר מספר חודשים? בברכה

zs1957

New member
הטינטון לא עובר מעצמו ללא טיפול

שלום gl60 לא ידוע לי מנין המידע שלך בנושא התרופות של ד"ר שמש. הוא לא רוקח אותן לבד. יש רוקח שמכין לו את התרופות ע"פי המרשם שלו בהתאם לתוצאת בדיקות הדם של המטופל. התרופות שלו הן טבעיות ובשום פנים לא תרופות פסיכיאטריות תרופות פסיכיאטריות הן תרופות כימיות הניתנות ע"י פסיכיאטר ומאחר והוא אינו פסיכיאטר אז הוא לא נותן אותן.חשוב לדייק בעובדות מדובר ברופא מכובד שיש לו מוניטין בארץ ובחו"ל. הייתי מציאה לך לפנות לד"ר שמשמ ולשאול אותו מדוע הטיפול לא ניתן ע"ח קופת חולים?מי שבאמת סובל ימצא את הדרך להגיע אליו גם אם מדובר ברפואה פרטית. מי שסובל לסירוגין לא ישקיע בטיפול וההפסד כולו של. הביטוח המשליםשל הכללית לא נותן החזר לטיפולים אצל ד"ר שמש. ההחזרים ניתנים ל-3 טיפולים אצל מנהל מחלקה או סגנו. כל טוב והרבה בריאות זהבה שחם

gl1960

New member
הטיפול בטיניטוס

זהבה תודה על התשובה, האם יכולה להתיחס גם לשאר השאלות?

zs1957

New member
לא ידוע לי מדוע זמן המתנה לד"ר שמש

בהדסה הוא שנתיים.אולי כדאי שתבררי בהדסה או בקופת חולים שאת שייכת לה. קופת חולים ממנת את טיפול העזרה הראשונה ולא מעבק לזה. זמן ההמתנה דרך הקופה הוא שנתיים.לאחר מכן יש להמשיך בטיפול בהתאם לתוצאות בדיקות הדם. את זה קופת חולים אינה מממנת. זהבה שחם

zs1957

New member
ביטוח פרטי בלבד מחזיר כסף למטופליו

היי gl19690 אנא הפני את שאלותייך למנכ"ל משרד הבריאות. אני באמת לא מוסמכת ואינני יודעת מדוע הטיפול אינו קיים בסל הבריאות? מדוע ההמתנה אצל ד"ר שמש היא שנתיים ורק לעזרה ראשונה בלבד.אני מאמינה שאם תחפשי תמצאי נירולוג טוב בקופ"ח לה את שייכת.אם תקראי את הכתבות הראשונות ישנה חברה בפורום הסובלת ממחלת מניר טופלה ע"י נוירולוג של קופ"ח מכבי והיית מרוצה מהטיפול המקצועי.היא לוקחת אגיסרק ודיאטה דלת מלח נטולת קפה,תה ואלכוהול ומרגישה מצוין.אני מקווה שתמצאי רופא טוב בהתאם לתקציב העומד לרשותך. זה המקום להדגיש כי אני וגם הכותבים האחרים לא ממליצים על רופאים, אנחנו מספרים את הסיפורים האישיים שלנו לאנשים הסובלים כמוך.מדי פעם עולים שמות של רפאים שטיפלו במטופלים. אין זה אומר שעלייך להיות מטופלת שלהם. כל אחד ימצא את הרופא המתאים לו. רפואה שלמה, זהבה שחם/מנהלת הפורום

nobodyperfect

New member
בטיפול TRT אצל ד"ר מרק יש השתתפות

ד"ר מרק היא רופאה מומחית ולכן ביטוחים פרטים מחזירים 3 יעוצים בשנה אצלה. גם קופת חולים לאומית משתתפת דרך ביטוח משלים. אז אם צריך אפילו 4 או 6 פעמים בשנה טפול זה לא נורא בכלל. דרך כללית מושלם (לפעמים אולי גם מכבי ומאוחדת) אפשר בהתעקשות לקבל החזר משום שהיא מומחית יחידה שמטפלת בTRT. אם צריך מכשירים בטפול כל הקופות משתתפות במכשירים טפול חינם דרך משרד הבטחון ומשרד האוצר (לנצולי שואה) משולם במלואו כולל מכשירים.

zs1957

New member
החזרים ע"י חברות ביטוח פרטיות

כל מבוטח המבוטח בחברת ביטוח פרטית לניתוחים בחו"ל התייצות עם מומחה, ניתוחים אצל מומחים בארץ זכאי לקבל החזר בגין טיפול רפואי מחברת הביטוח הפרטית (לא ביטוח משלים של קופות חולים). בביטוח שיפוי וגם בביטוח פיצוי תעריף ההחזר הוא שכר מנתח בכיר- מנהל מחלקה 10,051 ש"ח.שזה תעריף ניתוח או תחליף ניתוח. אם עלות הטיפול עולה על הסכום הנ"ל ישלים המבוטח את הסכום מכיסו הפרטי. יש לזכור שהטיפול שלנו הינו ארוך ויש חולים הנוטלים תרופות, שהן אינן בסל הבריאות ועליהם לשלם בעבורן מכיסם הפרטי. על תרופות אין החזר. זהבה שחם

zavi88

New member
פרטים על שיטת הטיפול TRT

האם ד"ר מרק עובדת בבית חולים?האם ניתן להגיע אליה דרך טופס 17 לטיפול בבית חולים? אני סובל מטיניטוס . רציתי לדעת על שיטת הטיפול TRT בטיפול בחולי טיניטוס. האם זה עוזר? אני מטופל באגיסרק וזה לא עוזר. חיי הפכו לגהינום עם נטינטון ואני ממש מיואש. מבקש עזרה .

למעלה