טיפול ליזמות באיזור תל אביב

טיפול ליזמות באיזור תל אביב

מוקד הסיוע והקידום המרכזי החל בטיפול באוכלוסיית בעלי העסקים והיזמים בתל אביב יפו. טלפון ישיר- 03-7968114

shlomi_e

New member
כרגיל.....אין תשובה..אין חזרה....

בתור יזם שמנסה כבר מעל לחודשיים להשיג מישהו שקשור לפיתוח המיסחר בת"א. חודשיים תמימים אני משאיר הודעות כרטיסיי ביקור...וכלום!!! ההוא נסע לחו"ל....ההיא בפגישה (חודשיים??)...וההם בעיצומים (עובדים יום כן...יום לא...יום למה לא?!). מישהו אמר לי (עובד עירית ת"א) שבעיריה עובדים 1000 אנשים ובכדיי לקבל תשובה ממישהו צריך לעבור 500 אנשים!!! טוב...ככה המדינה שלנו נראית..ככה אנחנו נראים!!!
וגם בטלפון הזה...איריס לא נמצאת..אנא השאר הודעה. איפה כולם???? אני שואל.

צחוק מעבודה

מטי לא רק בתל אביב קשה להשיגם בכל הארץ , וגם לאחר מסע יסורים רק אז אולי ויתייחסו אליך , תשובה אחת כבר יש עד לחודש ינואר אן מה לפנות אליהם כי אין קרנות, אל תרוצו להתחיל ולמלא טפסים כי הקרנות עדיין לא יודעים באיזה סוג טפסים ישתמשו. זה רציני אלו הן התשובות שקיבלתי באחד ממשרדי מטי בארץ לכל מי שרוצה את עזרתם הכינו הרבה כוסות מים קרים לשתיה בהצלחה

כמה תיקונים

1. לדעתי שלומי דיבר על עיריית ת"א ולא על המט"י. את המט"י אין שום בעיה להשיג ובמספר אחד 1700700605 2. בנוגע לקרנות זו בעיה מוכרת וכאובה, הקרנות מפסיקות פעילות בסוף השנה עד להתבהרות פיננסית. אבל גם פה, לא מדובר בכל הקרנות.

shlomi_e

New member
תודה...אבל.....

כבר אמרתי נואש מכל המוסדות הממשלתיים והרשות המקומית. בכוונתי רציתי לשתף את עירית ת"א בפרוייקט שלי. פרוייקט שהיה עוזר מאוד להעלות את קרנה של העיריה ושל כל רשות אחרת. המיזם שלי בא...פשוטו כמשמעו לעזור לעסקים (לבעלי העסקים הקטנים / בינוניים ) בת"א. תודה....אך פניתי כבר לגופים פרטיים (שכנראה כן נמצאים בעבודה) וקיבלתי את עזרתם. ושוב אני חוזר - ביזיון מה שקורה כאן במדינה!!!

shlomi_e

New member
רובי...תודה.

תבורך על רצונך לעזור. מצטער , אך כמו שציינתי כבר קיבלתי תמיכה והכוונה מגופים פרטיים אחרים. אני שומר לעצמי את הזכות (בהסכמתך , כמובן) לצור עימך קשר באם אזדקק לעזרה נוספת.

למעלה