טיפול לפצעים בפה

yaronsh53

New member
טיפול לפצעים בפה

שלום, אבי חולה סרטן ,גרורות בכבד כבר חצי שנה. הוא עובר טיפולים כימותרפיים.בזמן האחרון יש לו פצעים בפה וממש סובל מהם.הוא קיבל תרופה לטיפול בפצעים,אבל לא עוזר. האם יש לכם תרופה/ות ממולצות לטיפול בפצעים בפה ?אפילו שהן אינן בסל התרופות ,גם על טיפול או תרופה הומופאתית אשמח מאוד לשמוע . תודה רבה ירון

24 ברבלה

New member
אני לא יודעת על תרופות אבל...

אני גם במהלך טיפולים והבהירו לי שאסבול מפצעים בפה אז נתנו לי דף הנחיות של שטיפות פה 6 פעמים ביום שטיפות הפה צריכות להיות ממים שהורתחו ועם חצי כפית מי סודה, זה מקל על הפצעים, צריך לגרגר את זה במשך 30 שניות וכל פעם כוס מלאה בנוסף צחצוח שיניים נכון על החניכים ולא על השיניים עצמם והכי חשוב להשתדל לאכול כמה שפחות דבריים חומציים וגם בשתייה במיוחד לא תפוזים וכל דבר חומצי אני מקווה שאביך ירגיש טוב ויהיה חזק, זה חלק מהריפוי עצמו מקווה שעזרתי לילה טוב ברבלה

פצעים בפה

כל השטיפות מומלצות לשימוש כשכבר יש פצעים בפה וזה נועד להקל על הסימפטומים. אני ממליצה על כדורי אבץ, לקחת באופן קבוע וכשמתחילים פצעים לקחת מינון כפול. זה מה שעשיתי בתקופה הכימו וזה מאד עזר לי, ממש לא זוכרת שהיו לי פצעים בתקופה ההיא. אלו כדורים ZINC PICOLINAT + COPPER וניתן להשיג את זה בכל רשתות הטבע. שבוע טוב גלי

מיליתו

New member
חרובים

אפשר להשיג בבתי טבע ובכפרים ערבים - ריבת חרובים או מיץ חרובים. חשוב שזה יהיה מחרובים אמיתיים. מורחים את זה על הפצעים, ואפשר גם פשוט לעשות שטיפות פה עם המיץ. אני עברתי ככה כימוטרפיה של השתלת מח עצם.

דגנילי

New member
השטיפות מעולות והריבה עוזרת גם

לפצעים והשריפה בושת. אמרו לי שכל זה נובע מהחומר שיוצא דרך מערכת העיכול ומעלה. החלק השני של החומרים יורד במעלית למטה...

למעלה