פ ו פ קורן
New member
טיפול לשיער מתולתל
שמעו השיער שלי הוא בעיקרון מאוד גרוע בעיקרון . הוא שחור, נפוח, יבש מאוד, חסר צורה ומתולתל בתוך עצמו. כרגע אני עם צבע ופתיחת תלתלים - שעזרה המון לשיער שלי... העניין הוא שזה טיפול כימי ואני לא אצה לעשות פתיחה כל 3 חודשים כמו שאמורים ובגלל זה יש לי שורשים מתולתלים ומעצבנים.
השיער שלי מגיע עד לכתף והוא מתולתל גלי שכזה ואני אוהבת אותו ככה (אחרי פתיחה). אני משתמשת בשמפו פינוק לשיער יבש , -לאחרונה התחלתי להשתמש במסכה של מישל מרסייה במקום מרכך לאחרונה -חופפת פעם-פעמיים בשבוע. -משתמשת בסיליקון פשוט לקצוות -ומשתמשת בשמן מרוקאי וקרם לחות רגיל לגמרי (חסר שם) , בשילוב כזה. בכל זאת , כמה בעיות שהייתי שמחה לפתור : - יובש -נשירה עצבנית
-תלתלים בשורשים .יש מה לעשות חוץ מפן [שלא מחזיק]? באיזה חומרים אתם ממליצים לי להשתמש כי לעצב את השיער יותר בצורה גלית , אני גם מעדיפה חומרים שיעצבו אותו לכמה ימים (שיתנו אפקט שכזה) ויסדרו אותו בשקט שמה
סליחה על החפירה , אשמח לשמוע חווות דעת.
שמעו השיער שלי הוא בעיקרון מאוד גרוע בעיקרון . הוא שחור, נפוח, יבש מאוד, חסר צורה ומתולתל בתוך עצמו. כרגע אני עם צבע ופתיחת תלתלים - שעזרה המון לשיער שלי... העניין הוא שזה טיפול כימי ואני לא אצה לעשות פתיחה כל 3 חודשים כמו שאמורים ובגלל זה יש לי שורשים מתולתלים ומעצבנים.