טיפול מדהים לדלקת בגיד...!

motir

New member
טיפול מדהים לדלקת בגיד...!

הי, אמא שלי דיווחה על כאב חזק מאוד בכתף השמאלית. המצב הדרדר והגיע לכך שהיא לא היתה יכולה להרים את יד שמאל, וסבלה מכאבי תופת. עד כדי כך שהיינו מוכרחים לקחת אותה לבית-חולים. בחדר מיון בדקו אותה, עשו צילומים וגילו שיש לה דלקת בגיד. הרופא רשם לה כדורים שונים. חלקם לשיכוך כאבים, וחלקם להורדת הדלקת. הכדורים עזרו מעט, אבל הכאב נשאר. הרופא אמר שזה ענין של כמה ימים עד שהיא תתחיל להרגיש הקלה. גם חברים שדיברנו איתם וסבלו מדלקת כזו בעבר דיווחו שהכאב בלתי נסבל אך זה לוקח מספר ימים עד שהכדורים מתחילים להשפיע. חיפשנו בספר ששמו "1000 טיפים לבריאות נכונה" או משהו כזה, ומצאנו טיפול לדלקות ושרירים תפוסים: 1. לשים מגבת עם מיים חמים על המקום למשך 3 דק' בדיוק 2. להחליף את המגבת במגבת עם מים קרים (מהמקרר) למשך 30 שניות 3. לחזור על הפעולה 20 פעם בפעם הראשונה שאבא שלי עשה לה את הטיפול הכאב פשוט נעלם!! הוא אומר שזה היה כמו בסרטים, כשדיבוק יוצא מגופו של אדם. היא הרגישה את הכאב יורד למטה, במורד היד, עד שהוא נעלם לגמרי. אחרי מספר שעות שוב הופיע כאב, אך פחות בהרבה. למעשה, יום לאחר הטיפול היא כבר הלכה לעבודה ותפקדה כרגיל. אני בד"כ לא מאמין בדברים האלה, אבל אני ראיתי את זה קורה מול עיני. שלשום בצהריים היא הסתובבה בבית, נראית חצי מתה, ולא יכלה לשבת לדקה מרוב כאבים, ואתמול בצהריים היא התנהגה כאילו כלום לא קרה. ממש בנאדם חדש. אני ממליץ בחום (וקור...) על הטיפול הזה. פשוט מדהים, לא פחות מזה. אולי כדאי לשים את ההודעה הזו בטאגים לעתיד.

למעלה