טיפול מחלקתי בבעיות השביתה

לירן ז

New member
טיפול מחלקתי בבעיות השביתה

בס"ד טוב, בדיוק כמוכם גם אני ממש לא מרוצה מההסכמים של האגודה... בתור נציג אני צריך מכם הצעות לשיפור, מנוסחות בקצרה. לאחר שההצעות התקבלו אנו נערוך סוג של הצבעה ווירטואלית כדי לוודא שרוב המחלקה אכן בעדם. כשיהיה קונצנזוס, נפעל (עד כמה שנוכל) ברמה המחלקתית ואף נעביר את הדרישות לאגודה. ונקווה לטוב. נ.ב. את ההצעות, וההצבעה נערוך בפורום ולא במיילים. אנא כיתבו את הצעותיכים עוד היום כדי שנוכל להצביע מחר אחרת יהיה קשה מאוד לחולל שינוי בהצלחה לכולנו, לירן

rachelp1

New member
תאריך הבחינה יזוז?!

היי לכולם, 1. בתחילת השביתה אמרו ששום בחינה לא תזוז מבחינת תאריך, אולי רק מבחינת שעות. עכשיו פתאום אנחנו הולכים לקבל הודעה על שינוי תאריך המבחן. מקדימים אותו מן הסתם... באיזה זכות מקדימים לנו עכשיו את הבחינה? זה לא פגיעה בסטודנטים אם יש פחות זמן ללמוד אליה? 2. המטלות בסטטיסטיקה - צריך להגיש את כל 5 המטלות עד שבוע הבא או שידחו לנו חלק? קצת דחוס לי כל העניין בהתחשב בעובדה שבניתי על חופשת הבחינות להשלים עוד עבודות שיש לי להגיש... טוב, זה בגדול הדברים שהכי מטרידים אותי... תוה ויום נעים, רחלי.

יוחאיפ

New member
אין כמו ללמוד באוניברסיטה

תודו שאחת הסיבות שהגעתם לבר אילן היא ששמעתם שהיחס לסטודנטים הוא יותר טוב מאוניברסיטאות, בטח מאשר בתל אביב. אחלה יחס. עכשיו הודיעו שהתבטלו התאריכים המקוריים של הבחינות ומשאירים אותנו ככה תלויים באוויר - ללמוד, לא ללמוד, לא ברור כל העסק. הגיע הזמן שכל סטודנט שיש לו מבחן כלשהו בתקופת המבחנים יודיע (עדיף דרך האגודה) שהוא לא מגיע לאף שיעור בתקופת המבחנים, ככה יתפנו כיתות לתקופת המבחנים ויוכלו לקיים אותם במועד המקורי. בנוסף, אם אנחנו רוצים להיות ממש קיצוניים, אנחנו יכולים להודיע שאנחנו משביתים בנוסף את כל הקורסים של המרצים הזוטרים בסמסטר ב' ומגיעים רק לשיעורים של המרצים הבכירים. האוניברסיטה צריכה לזכור שאנחנו משלמים לה שכר לימוד ולא הם לנו! אנשינו באגודה - סומך עליכם להעביר את זה הלאה לחבריכם הבכירים יותר. לא רק למרצים מותר לשבות.

rachelp1

New member
להגיע רק לסגל הבכיר ששבת!

מסכימה לגמרי! זה מה שהודיעו בתכנית המקורית, חוץ מזה בכל האוניברסיטאות זה מה שקורה. בנוגע לזה שבר אילן זו אוניברסיטה מתחשבת - ממש ממש לא! אגודת הסטודנטים פה פשוט מנוונת! אני לא מרגישה שיש מישהו שהגן על האינטרסים שלי בפגישה "שהייתה מקובלת על כל הצדדים" כמו שהם טוענים... איזה צדדים בדיוק?! של הסגל?! מה איתנו???? המשכורת שלהם זה אנחנו אם הם לא שמו לב...

opelpopel

New member
(כמעט) 4 הצעות

1. שהמרצים יבואו ללמד בשבתות ושעל הסטודנטים לא תחול חובת נוכחות בהנחה שהנ"ל לא יתקבל: 2. שקורסים עיוניים (פיזיולוגית, התפתחותית וקורסים בסוציולוגיה, פילוסופיה ומשניים עיוניים אחרים) יועלו לאתר כקורסים מתוקשבים + ביטול חובת נוכחות 3. פטור גורף לקורסים שאינם מהווים חלק אינטגרלי מהתואר (יהדות ובחירה) עם חובת נוכחות (כדי שבכל זאת לא יהיה ביזיון, אבל העיקר שלא נצטרך ללמוד למבחנים או להגיש עבודות) 4. ביטול חובת הקופונים (וכדי שסטודנטים משנים מתקדמות שצריכים לערוך ניסויים לא ייפגעו - אז להפחית אצלם בדרישות לניסויים או איך שזה לא עובד, אחרת אני מסיר את ההצעה הזו)

למעלה