בוקר טוב , אני מעוניינת ללכת לטיפול מיני עקב חרדות והימנעות מכל הקשור לאינטימיות , מגע פיזי ומין. אני סטודנטית ואין באפשרותי לשלם את המחירים הגבוהים שדורשים מטפלים פרטיים. האם יש מקום בו ניתן לקבל טיפול מסובסד לחברי קופ"ח לאומית ? תודה
מיני בשילוב סרוגייט היה יכול לעזור לך משום שאלה התחומים בדיוק משטיפול מסוג כזה עושה. אבל טיפולים עם סרוגייט אינם ממומנים ע"י קופות החולים אלא רק במרפאה פרטית. אבל בקופ"ח כן מממנים טיפול מיני. השאלה היא האם טיפול "קליני" יכול להועיל לך או למצות את כל התחומים עליהם יושבים הקשיים שלך... אני מאמינה שמטפל הגון יעזור וייעץ לך מה בדיוק האפשרויות. אולי את יכולה לקבל טיפול מיני קליני מסובסד בקופ"ח ואת טיפול הסרוגייט במרפאה פרטית. אולי כדאי לך לבדוק את העניין. בהצלחה.
את יכולה לנסות לפנות לאחת מהמרפאות המסונפות לאחד המרכזים הרפואיים באזור מגורייך. תודאי שתעברי אבחון ותבדקי את אפשרויות הטיפול שם. כמו כן תשאלי גם את רופא המשפחה שלך מה האופציות בקופת החולים שלך ואולי תגלשי באתר הקופה לדעת על זה קצת יותר מלכתחילה. במרפאה שלנו מטופלים גם הרבה סטודנטים מכיון שהטיפול יחסית הנו טיפול קצר (כמה חודשים) ויש אפשרות לפרוס את התשלומים לשנה וחצי. יש גם אפשרות שתעברי כאן את האבחון הראשוני שנעשה על ידי דר רונית אלוני עצמה - ותוכלי לקבל הפנייה מקצועית יותר מדוייקת להמשך גם אם תפני לרפואה ציבורית.